ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΛΗΝΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΛΗΝΗ- 210 603 20 20

Η εταιρεία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΛΗΝΗ προσφέρει προσιτές υπηρεσίες στον κλάδο των συστημάτων αποχέτευσης πάνω από 50 χρόνια. Η τεχνογνωσία μας στην προσφορά υπηρεσιών καθώς και η ειλικρίνεια μας στις προσιτές υπηρεσίες στα αποχετευτικά δίκτυα μας καθιστούν μια ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρεία. Η Αποφράξεις Παλλήνη φημίζεται για την αποτελεσματικότητα της σε δύσκολες καταστάσεις. Με τεχνικό προσωπικό, άριστα εκπαιδευμένο, κάθε μέλος της ομάδας μας είναι σε θέση να σας εξασφαλίσει υψηλά πρότυπα σε κάθε κλήση υπηρεσίας.

Από τη δεκαετία του 1960, η επιχείρηση μας έχει εξυπηρετήσει άριστα εκατοντάδες πελάτες στην Παλλήνη και τις γύρω περιοχές. Οι τεχνικοί μας έχουν την εμπειρία για να διαγνώσουν και να επιλύσουν τα προβλήματα στην αποχέτευσή σας άψογα. Ο ισχυρός συνδυασμός της τεχνογνωσίας μας και της ικανοποίησης του πελάτη είναι το σήμα κατατεθέν μας.

Αποφράξεις με αποτέλεσμα στην Παλλήνη

Έχουμε ένα αποδεδειγμένο ιστορικό με αξιόπιστα αποτελέσματα και απόλυτα ικανοποιημένους πελάτες όσον αφορά τις αποφράξεις στη Παλλήνη. Για μια εταιρεία που χτίστηκε σχεδόν εξ ολοκλήρου από στόμα σε στόμα  και συστάσεις, η ικανοποίηση του πελάτη είναι υψίστης σημασίας. Η πελατειακή βάση μας περιλαμβάνει πολλές από τις κατοικίες της Παλλήνης, πολυκατοικίες, εμπορικά καταστήματα, εστιατόρια κ.α.

Διαθέτουμε όλο τον κατάλληλο εξοπλισμό και την εμπειρία για να αναλάβουμε τη φροντίδα των δικτύων αποχέτευσης των νοικοκυριών.

Μπορούμε να ασχοληθούμε με το νεροχύτη της κουζίνας που έχει σταματήσει εντελώς, με την μπανιέρα που είναι πάντα φραγμένη από μαλλιά, το πλυντήριο ρούχων σας που έχει υπερχειλίσει ή την τουαλέτα που έχει βουλώσει.

Με μια γρήγορη κλήση στο γραφείο μας, θα προσδιορίσουμε το κόστος της υπηρεσίας μας και θα καθορίσουμε το χρόνο εξυπηρέτησης που είναι κατάλληλος για σας. Έχουμε έμπειρους και εξειδικευμένους τεχνικούς και κάποιος από αυτούς θα είναι κοντά σας, για να σας βοηθήσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Καλέστε μας στο: 210.6032020

Αποφράξεις Παλλήνη

ΚΑΘΑΡΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΠΑΝΙΟ

Προληπτική συντήρηση από την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΛΗΝΗ

Η προληπτική συντήρηση αποχέτευσης είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για την πρόληψη από δαπανηρές επισκευές από πλημμύρες.

Από το μικρότερο σπίτι έως τον μεγαλύτερο επαγγελματικό χώρο, εάν το πρόβλημα είναι επαναλαμβανόμενο, μια προληπτική συντήρηση του δικτύου της αποχέτευσης σας, μπορεί να είναι η απάντηση. Με την αφαίρεση των εμποδίων που συσσωρεύονται, πριν υπερφορτώσει τελείως και σταματήσει τη ροή της αποχετευτικής γραμμής, τα προβλήματα αυτά μπορούν να αποφευχθούν.

Οι εισβολές ριζών δέντρου ή η συσσώρευση λιπών ή άλλων βαριών υλικών μπορεί να σταματήσουν τη λειτουργία μιας αποχετευτικής γραμμής και ενδεχομένως να προκαλέσει εκτεταμένες ζημιές .

Μπορούμε να αξιολογήσουμε τις ανάγκες σας και να επεξεργαστούμε ένα σχέδιο για σας. Πολλοί πελάτες χρειάζονται μια ετήσια ή εξαμηνιαία υπηρεσία, σε ορισμένες όμως περιπτώσεις προβληματικών γραμμών απαιτείται μηνιαία συντήρηση. Θα μάθουμε ποιες είναι οι ανάγκες σας και τι ανταποκρίνεται καλύτερα στον προϋπολογισμό σας και θα προσαρμόσουμε ένα ειδικό πρόγραμμα συντήρησης στα μέτρα σας.

Εκμεταλλευτείτε τις 24ωρες υπηρεσίες μας και καλέστε μας όλο το χρόνο, Κυριακές και αργίες και με χαρά και προθυμία θα σας εξυπηρετήσουμε οικονομικά, αποτελεσματικά και γρήγορα.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΠΑΛΛΗΝΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ

Αποφράξεις στην Παλλήνη

Εάν η αποχέτευση τρέχει αργά ή είναι απλώς βουλωμένη και τα νερά λιμνάζουν, ξέρετε ποιον να καλέσετε. Έχουμε τα πιο σύγχρονα μηχανήματα και σε συνδυασμό με τα εξειδικευμένα μας συνεργεία, εγγυόμαστε αποτελεσματικές υπηρεσίες καθαρισμού αποχέτευσης που θα αποκαταστήσουν το σύστημα των υδραυλικών εγκαταστάσεων σας και θα σας φέρουν την άνεση και την ευκολία πίσω στο σπίτι σας ή στο μαγαζί σας.

Η Αποφράξεις Παλλήνης εξυπηρετεί καθημερινά και όλο το 24ωρο σπίτια, επαγγελματικούς, δημόσιους, δημοτικούς και κοινόχρηστους χώρους, καταστήματα, νοσοκομεία, ξενοδοχεία και εστιατόρια.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΛΗΝΗ για:

  • Απόφραξη και καθαρισμό αποχετευτικών δικτύων και αγωγών.
  • Απόφραξη και καθαρισμό τουαλετών και κουζινών.
  • Άντληση υδάτων από κάθε χώρο.
  • Αποφράξεις με κάμερα.
  • Μηνιαίες συντηρήσεις αποχετεύσεων.

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ ΤΙΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ

Η εταιρεία μας  αναλαμβάνει παντός είδους αποφράξεις σε ολόκληρη την περιοχή σας. Με τα κατάλληλα μέσα, την υποδομή και με εφαρμογές οικολογικών και μόνο μεθόδων, δίνουμε λύση σε κάθε πρόβλημα το οποίο σχετίζεται με την αποχέτευση. Το κόστος της κάθε απόφραξης είναι πάντοτε πολύ οικονομικό αν το συγκρίνετε με τις ποιοτικές μας υπηρεσίες. Επιπλέον έχουμε τη δυνατότητα να εξυπηρετούμε οποιονδήποτε χώρο, δηλαδή ερχόμαστε όπου κι αν βρίσκεστε. Αναλαμβάνουμε εκτός από οικίες, κάθε επαγγελματικό χώρο αλλά και σχολεία, νοσοκομεία, στρατόπεδα, εργοστάσια, βιοτεχνίες, δημόσια κτίρια και οπουδήποτε αλλού μας χρειάζεστε. Σεβόμαστε πάντοτε το χώρο σας και φροντίζουμε με το τέλος κάθε εργασίας  να σας τον παραδώσουμε καθαρό, λειτουργικό και σε άριστη κατάσταση.

Σας παρέχουμε 100% εγγύηση υπηρεσιών

Εγγυόμαστε ότι σε κάθε τηλεφωνική σας κλήση το προσωπικό μας θα είναι ξεκάθαρο και ευγενικό και θα σας εξυπηρετήσει εντός του προγραμματισμένου συμφωνημένου χρόνου.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ:

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΑΛΛΗΝΗ

Πιθανόν η πιο σημαντική εξέλιξη στον κόσμο των αποχετεύσεων στην εποχή μας, είναι η δυνατότητα που έχουμε να επιθεωρούμε τα συστήματα αποχέτευσης στο εσωτερικό τους, χρησιμοποιώντας εξοπλισμό απόφραξης με κάμερα. Υπάρχουν τα προφανή οφέλη, όπως είναι ο εντοπισμός των ελαττωμάτων και των φθορών στις σωληνώσεις αλλά χρησιμοποιείται και ως ένα εργαλείο συντήρησης και παρακολούθησης του δικτύου αποχέτευσης.

Ως εξειδικευμένη εταιρεία στις αποχετεύσεις και στην διάγνωση με κάμερα, πραγματοποιούμε αποφράξεις με κάμερα όπου εντοπίζουμε όλα τα τυχόν προβλήματα ενώ παράλληλα ενημερώνουμε όλους τους ιδιοκτήτες για την κατάστασή της. Τέλος τους συμβουλεύουμε για το τι πρέπει να κάνουν ώστε να πετύχουν και την επιδιόρθωσή της.

Καθαρισμός της αποχέτευσης

Έχετε μια βουλωμένη αποχέτευση; Μήπως χρειάζεστε καθαρισμό από λίπη και πουριά;

Η Αποφράξεις Παλλήνη είναι η νούμερο ένα επιλογή σας όταν πρόκειται για γρήγορη, αποτελεσματική και εμπεριστατωμένη υπηρεσία καθαρισμού και απόφραξης  της αποχέτευσης. Σίγουρα είναι αρκετά δύσκολο να προβλέψετε το πότε θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε έναν βουλωμένο νεροχύτη. Επίσης είναι εξίσου δύσκολο και να το προβλέψετε. Γι αυτό όμως είμαστε εμείς, η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΛΗΝΗ εδώ και σας προσφέρουμε τις γνώσεις και τις υπηρεσίες μας. Οι τεχνικοί μας εξοπλισμένοι με μεγάλη εμπειρία και με τα πιο σύγχρονα διαγνωστικά μηχανήματα, εντοπίζουν τις προβληματικές εστίες οι οποίες δεν μπορούν να γίνουν αντιληπτές με γυμνό μάτι. Αξιολογώντας μοναδικά κάθε περίπτωση, θα προχωρήσουν άμεσα στην απόφραξη της αποχέτευσής σας, εφαρμόζοντας την τεχνική που απαιτείται ώστε να λυθεί το πρόβλημα.

Γιατί ο τακτικός καθαρισμός είναι πολύ σημαντικός

Από τις πιο σημαντικές υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι σίγουρα ο καθαρισμός της αποχέτευσης. Καθημερινά οι σωλήνες της  αποχέτευσης επιβαρύνονται από διάφορα υλικά. Οργανικά λύματα, σαπούνια, τρίχες, λίπη, λάδια, χαρτιά, μωρομάντηλα, πάνες, γόπες από τσιγάρα, είναι κάποια από αυτά. Είναι πολύ βασικό να διατηρούνται όλα τα συστήματα της αποχέτευσης καθαρά ώστε να λειτουργούν πάντοτε σωστά. Με τα μηχανήματα υδροβολής εξασφαλίζουμε την απόλυτη καθαριότητα σε σωλήνες, σιφώνια, υδρορροές και φρεάτια.

Τακτική συντήρηση αποχετευτικού δικτύου

Ο μόνος τρόπος για να λειτουργεί πάντα σωστά η αποχέτευση είναι η τακτική συντήρησή της. Πρόκειται σίγουρα για μια προαιρετική εφαρμογή που όμως έχει γλιτώσει πολλές κτιριακές εγκαταστάσεις από σοβαρότερα προβλήματα. Στην τακτική συντήρηση εστιάζουμε περισσότερο σε σημεία τα οποία είχαν δώσει βλάβες στο παρελθόν ενώ μας δίνεται η δυνατότητα να ανακαλύψουμε και καινούρια. Η συντήρηση είναι η καλύτερη μέθοδος πρόληψης αφού είμαστε σε θέση να μηδενίσουμε τις πιθανότητες μιας μελλοντικής βλάβης στην αποχέτευση. Σε κάθε περίπτωση σας κρατάμε ενήμερους για την τρέχουσα κατάσταση του δικτύου σας. Έτσι, φροντίζουμε να έχετε πάντα τον πλήρη έλεγχό του. Η εταιρεία μας σας προσφέρει οικονομικά συμβόλαια, μηνιαία, τρίμηνα ή και εξάμηνα. Το ποιο θα επιλέξετε έχει να κάνει με την κατάσταση του δικτύου σας και το πόσο συχνά σας βγάζει πρόβλημα.

Απολυμάνσεις

Από το σύνολο των υπηρεσιών μας δεν θα μπορούσε να λείπει φυσικά η απολύμανση. Τι σημαίνει αυτό; Αυτό σημαίνει ότι αν έρθουμε για να σας κάνουμε απόφραξη σε κάποιο φρεάτιο και διαπιστώσουμε μεγάλο πληθυσμό από κατσαρίδες ή ποντίκια, θα φροντίσουμε να σας απαλλάξουμε και από αυτά. Με τα πιο σύγχρονα, εγκεκριμένα και ακίνδυνα σκευάσματα, όλα τα παράσιτα θα αποτελέσουν παρελθόν. Καλέστε μας για κάθε είδους παράσιτο και έντομο που σας δυσκολεύει τη ζωή. Εκτός από κατσαρίδες και τρωκτικά, αντιμετωπίζουμε και εξοντώνουμε κοριούς, ψύλλους, μυρμήγκια, ιούς και μικρόβια ενώ συμβάλλουμε αποτελεσματικά ώστε να μειωθεί σημαντικά ο πληθυσμός των κουνουπιών.

Καλύπτουμε την περιοχή σας και τα γύρω προάστια σε ελάχιστο χρόνο

Καλέστε μας όπου κι αν είστε, όποιο κι αν είναι το πρόβλημα. Η άμεση ανταπόκρισή μας είναι γεγονός και κάτι για το οποίο έχουμε πάρα πολύ καλή φήμη. Συμπληρώνει ιδανικά όλες τις ποιοτικές υπηρεσίες αποφράξεων που σας παρέχουμε. Ο στόλος μας άρτια εξοπλισμένος έχει ένα και μόνο σκοπό. Να σας εξυπηρετήσει όσο καλύτερα μπορεί και να σας κάνει πελάτες μας για πάντα! Γιατί η σωστή λειτουργία των σωληνώσεων της αποχέτευσής σας, σας εξασφαλίζει την μακροζωία των εγκαταστάσεων σας.

Οι υπηρεσίες μας:

Περιοχές εξυπηρέτησης:

Αποφράξεις Αποχετεύσεων σε Παλλήνη Αττικής

Αποφράξεις Φρεατίων Παλλήνη – 210 603 20 20
Απόφραξη Νεροχύτη Παλλήνη –210 603 20 20
Απόφραξη Υδρορροής Παλλήνη – 210 603 20 20
Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Παλλήνη – 210 603 20 20
Απόφραξη Σιφονιού Μπάνιου Παλλήνη – 210 603 20 20
Καθαρισμός Φρεατίων Παλλήνη – 210 603 20 20
Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα – 210 603 20 20
Μηνιαίες Συντηρήσεις Παλλήνη – 210 603 20 20
Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Παλλήνη – 210 603 20 20

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 603 20 20

Πληροφορίες περιοχής Παλλήνη

Η Παλλήνη είναι δημοτική ενότητα του Δήμου Παλλήνης. Είναι έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής, μαζί με το Γέρακα και την Ανθούσα.

Εκτείνεται 15 χιλιόμετρα βορειοανατολικά των Αθηνών. Ο πραγματικός πληθυσμός της είναι 16.679 κάτοικοι (2001). Η Παλλήνη αναπτύχθηκε τα τελευταία χρόνια με γοργούς ρυθμούς. Έτσι ο πληθυσμός της για το 2006 υπολογίζεται περίπου στους 25.000 κατοίκους. Δηλαδή 1.337 κάτοικοι ανά τ.χμ[εκκρεμεί παραπομπή]. Η πόλη απλώνεται σε έκταση 18.702 στρεμμάτων[εκκρεμεί παραπομπή], ανάμεσα στους πρόποδες του Πεντελικού όρους και του Υμηττού, ενώ αποτελεί ταυτόχρονα κομβικό πέρασμα από το Λεκανοπέδιο στα Μεσόγεια. Θέση της σύγχρονης πόλης αποτελεί το ιστορικό κέντρο του αρβανίτικου οικισμού “Χαρβάτι”.

Καθίσταται προσβάσιμη οδικώς από την αρχαία μαραθώνια διαδρομή (τη Λεωφόρο Μαραθώνος), καθώς επίσης από την Αττική Οδό και τον αυτοκινητόδρομο Σταυρού-Ραφήνας. Επιπλέον εξυπηρετείται από το διπλό σταθμό του Προαστιακού και του Μετρό “Παλλήνη” και το λεωφορειοσταθμό της “Δουκίσσης Πλακεντίας”.

wikipedia

Top