Pin It

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΛΗΝΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΛΗΝΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΛΗΝΗ: Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΛΗΝΗ προσφέρουν προσιτές υπηρεσίες στον κλάδο των συστημάτων αποχέτευσης πάνω από 50 χρόνια. Η τεχνογνωσία μας στην προσφορά υπηρεσιών καθώς και η ειλικρίνεια μας στις προσιτές υπηρεσίες στα αποχετευτικά δίκτυα μας καθιστούν μια ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρεία. Η Αποφράξεις Παλλήνη φημίζεται για την αποτελεσματικότητα της σε δύσκολες καταστάσεις. Με τεχνικό προσωπικό, άριστα εκπαιδευμένο, κάθε μέλος της ομάδας μας είναι σε θέση να σας εξασφαλίσει υψηλά πρότυπα σε κάθε κλήση υπηρεσίας.

Από τη δεκαετία του 1960, η Αποφράξεις Παλλήνης έχει εξυπηρετήσει άριστα εκατοντάδες πελάτες στην Παλλήνη και τις γύρω περιοχές. Οι τεχνικοί μας έχουν την εμπειρία για να διαγνώσουν και να επιλύσουν τα προβλήματα στην αποχέτευσή σας άψογα. Ο ισχυρός συνδυασμός της τεχνογνωσίας μας και της ικανοποίησης του πελάτη είναι το σήμα κατατεθέν μας.

Αποφράξεις με αποτέλεσμα στη Παλλήνη

Η Αποφράξεις Παλλήνη έχει ένα αποδεδειγμένο ιστορικό με αξιόπιστα αποτελέσματα και απόλυτα ικανοποιημένους πελάτες. Για μια εταιρεία που χτίστηκε σχεδόν εξ ολοκλήρου από στόμα σε στόμα συστάσεις, η ικανοποίηση του πελάτη είναι υψίστης σημασίας. Η πελατειακή βάση μας περιλαμβάνει πολλές από τις κατοικίες της Παλλήνης, πολυκατοικίες, εμπορικά καταστήματα, εστιατόρια κ.α.

Διαθέτουμε όλο τον κατάλληλο εξοπλισμό και την εμπειρία για να αναλάβουμε τη φροντίδα των δικτύων αποχέτευσης των νοικοκυριών.

Μπορούμε να ασχοληθούμε με το νεροχύτη της κουζίνας που έχει σταματήσει εντελώς, με την μπανιέρα που είναι πάντα φραγμένη από μαλλιά, το πλυντήριο ρούχων σας που έχει υπερχειλίσει ή την τουαλέτα που έχει βουλώσει.

Με μια γρήγορη κλήση στο γραφείο μας, θα προσδιορίσουμε το κόστος της υπηρεσίας μας και θα καθορίσουμε το χρόνο εξυπηρέτησης που είναι κατάλληλος για σας. Έχουμε έμπειρους και εξειδικευμένους τεχνικούς και κάποιος από αυτούς θα είναι κοντά σας, για να σας βοηθήσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αποφράξεις Παλλήνη

ΚΑΘΑΡΟ ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΗΝ ΠΑΛΛΗΝΗ – Αποφράξεις Παλλήνη

Προληπτική συντήρηση – ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΛΗΝΗ

Η προληπτική συντήρηση αποχέτευσης είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για την πρόληψη από δαπανηρές επισκευές από πλημμύρες.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΠΑΛΛΗΝΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΠΑΛΛΗΝΗ

Από το μικρότερο σπίτι έως το μεγαλύτερο επαγγελματικό χώρο, εάν το πρόβλημα είναι επαναλαμβανόμενο, μια προληπτική συντήρηση του δικτύου της αποχέτευσης σας, μπορεί να είναι η απάντηση. Με την αφαίρεση των εμποδίων που συσσωρεύονται, πριν υπερφορτώσει τελείως και σταματήσει τη ροή της αποχετευτικής γραμμής, τα προβλήματα αυτά μπορούν να αποφευχθούν.

Οι εισβολές ριζών δέντρου ή η συσσώρευση λιπών ή άλλων βαριών υλικών μπορεί να σταματήσουν τη λειτουργία μιας αποχετευτικής γραμμής και ενδεχομένως να προκαλέσει εκτεταμένες ζημιές .

Μπορούμε να αξιολογήσουμε τις ανάγκες σας και να επεξεργαστούμε ένα σχέδιο για σας. Πολλοί πελάτες χρειάζονται μια ετήσια ή εξαμηνιαία υπηρεσία, σε ορισμένες όμως περιπτώσεις προβληματικών γραμμών απαιτείται μηνιαία συντήρηση. Θα μάθουμε ποιες είναι οι ανάγκες σας και τι ανταποκρίνεται καλύτερα στον προϋπολογισμό σας και θα προσαρμόσουμε ένα ειδικό πρόγραμμα συντήρησης στα μέτρα σας.

Εκμεταλλευτείτε τις 24ωρες υπηρεσίες της Αποφράξεις Παλλήνη και καλέστε μας όλο το χρόνο, Κυριακές και αργίες και με χαρά και προθυμία θα σας εξυπηρετήσουμε οικονομικά, αποτελεσματικά και γρήγορα.

Αποφράξεις στην Παλλήνη

Εάν η αποχέτευση τρέχει αργά ή είναι απλώς βουλωμένη και τα νερά λιμνάζουν, ξέρετε ποιον να καλέσετε. Έχουμε τα πιο σύγχρονα μηχανήματα και σε συνδυασμό με τα εξειδικευμένα μας συνεργεία, εγγυόμαστε αποτελεσματικές υπηρεσίες καθαρισμού αποχέτευσης που θα αποκαταστήσουν το σύστημα των υδραυλικών εγκαταστάσεων σας και θα σας φέρουν την άνεση και την ευκολία πίσω στο σπίτι σας ή στο μαγαζί σας.

Η Αποφράξεις Παλλήνης εξυπηρετεί καθημερινά και όλο το 24ωρο σπίτια, επαγγελματικούς, δημόσιους, δημοτικούς και κοινόχρηστους χώρους, καταστήματα, νοσοκομεία, ξενοδοχεία και εστιατόρια.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΛΗΝΗ για:

  • Απόφραξη και καθαρισμό αποχετευτικών δικτύων και αγωγών.
  • Απόφραξη και καθαρισμό τουαλετών και κουζινών.
  • Άντληση υδάτων από κάθε χώρο.
  • Διάγνωση με κάμερα.
  • Μηνιαίες συντηρήσεις αποχετεύσεων.

Αποφράξεις Αποχετεύσεων σε Παλλήνη Αττικής

Αποφράξεις Φρεατίων Παλλήνη – 210 603 20 20
Απόφραξη Νεροχύτη Παλλήνη –210 603 20 20
Απόφραξη Υδρορροής Παλλήνη – 210 603 20 20
Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Παλλήνη – 210 603 20 20
Απόφραξη Σιφονιού Μπάνιου Παλλήνη – 210 603 20 20
Καθαρισμός Φρεατίων Παλλήνη – 210 603 20 20
Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα – 210 603 20 20
Μηνιαίες Συντηρήσεις Παλλήνη – 210 603 20 20
Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Παλλήνη – 210 603 20 20

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 603 20 20

Πληροφορίες περιοχής Παλλήνη

Η Παλλήνη είναι δημοτική ενότητα του Δήμου Παλλήνης. Είναι έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής, μαζί με το Γέρακα και την Ανθούσα.

Εκτείνεται 15 χιλιόμετρα βορειοανατολικά των Αθηνών. Ο πραγματικός πληθυσμός της είναι 16.679 κάτοικοι (2001). Η Παλλήνη αναπτύχθηκε τα τελευταία χρόνια με γοργούς ρυθμούς. Έτσι ο πληθυσμός της για το 2006 υπολογίζεται περίπου στους 25.000 κατοίκους. Δηλαδή 1.337 κάτοικοι ανά τ.χμ[εκκρεμεί παραπομπή]. Η πόλη απλώνεται σε έκταση 18.702 στρεμμάτων[εκκρεμεί παραπομπή], ανάμεσα στους πρόποδες του Πεντελικού όρους και του Υμηττού, ενώ αποτελεί ταυτόχρονα κομβικό πέρασμα από το Λεκανοπέδιο στα Μεσόγεια. Θέση της σύγχρονης πόλης αποτελεί το ιστορικό κέντρο του αρβανίτικου οικισμού “Χαρβάτι”.

Καθίσταται προσβάσιμη οδικώς από την αρχαία μαραθώνια διαδρομή (τη Λεωφόρο Μαραθώνος), καθώς επίσης από την Αττική Οδό και τον αυτοκινητόδρομο Σταυρού-Ραφήνας. Επιπλέον εξυπηρετείται από το διπλό σταθμό του Προαστιακού και του Μετρό “Παλλήνη” και το λεωφορειοσταθμό της “Δουκίσσης Πλακεντίας”.

wikipedia

Top