ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΡΩΠΙ

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ - ΑΝΤΛΗΣΕΙΣ - ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ - ΚΑΜΕΡΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΠΑΤΑ – 210 603 20 20

Αν αντιμετωπίζετε πρόβλημα με βουλώματα, εμπλοκές, αργές αποστραγγίσεις, υπερχειλίσεις, είμαστε δώ για εσάς έτοιμοι να πραγματοποιήσουμε ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ, καθαρισμούς αποχετεύσεων, έλεγχο με κάμερα μέσα στους σωλήνες, απομάκρυνση ριζών από την αποχέτευση, αντλήσεις υδάτων, συντηρήσεις όλων των τύπων αποχετεύσεων.

ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

Χρησιμοποιούμε κάμερες απόφραξεις σε μια σειρά από τις υπηρεσίες ελέγχου μας, για τον αποτελεσματικό εντοπισμό, την αξιολόγηση και τη διάγνωση των προβλημάτων των συστημάτων της αποχέτευσης.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Το αποχετευτικό σύστημα είναι το δίκτυο αντλιών, σωλήνων ή αγωγών που χρησιμοποιούνται για τη συλλογή λυμάτων και όμβριων υδάτων (νερά από βροχές). Κάθε περιοχή έχει το δικό της σύστημα αποχέτευσης και τα λύματα μπορεί να προέρχονται από διαφορετικά μέρη, όπως σπίτια, σχολεία και γενικότερα όλα τα κτίρια, εκτός από αυτά τα οποία δεν είναι συνδεδεμένα με το δημόσιο αποχετευτικό δίκτυο αλλά διαθέτουν σηπτική δεξαμενή (βόθρο).

Αν και τα συστήματα αποχέτευσης είναι ευεργετικά για τη διάθεση των λυμάτων, εάν δεν κατασκευαστούν ή συντηρηθούν σωστά, μπορούν να δημιουργήσουν πρόβλημα στο περιβάλλον. Το νερό των λυμάτων περιέχει πολλές ουσίες που μπορεί να είναι επιβλαβείς και για τον άνθρωπο. Επομένως, είναι επιτακτική ανάγκη να κατανοήσουμε τη λειτουργία αυτών των συστημάτων και πώς μπορούμε να τα συντηρήσουμε. 

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ – ΞΕΒΟΥΛΩΜΑΤΑ στα ΣΠΑΤΑ

Η απόφραξη των αποχετεύσεων είναι για τους τεχνικούς μας στις ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ στα ΣΠΑΤΑ κάτι πολύ εύκολο, γιατί καθημερινά ξεβουλώνουμε πολλαπλές αποχετεύσεις! Τα συνεργεία μας ολοκληρώνουν την κάθε εργασία αποτελεσματικά και με σεβασμό στο χώρο σας.

 • Απόφραξη αποχέτευσης
 • Καθαρισμό αποχέτευσης
 • Διάγνωση με κάμερα αποχέτευσης
 • Αντλήσεις υδάτων από πλημμύρες
 • Απόφραξη από ρίζες δένδρων
 • Απόφραξη ξεβούλωμα νεροχύτη
 • Απόφραξη ξεβούλωμα νιπτήρα
 • Απόφραξη ξεβούλωμα λεκάνης
 • Απόφραξη ξεβούλωμα μπανιέρας
 • Απόφραξη ξεβούλωμα υδρορροής
 • Απόφραξη ξεβούλωμα καθάρισμα φρεατίων
 • Προληπτικές συντηρήσεις αποχετεύσεων

Αποφράξεις Κορωπί - ΚΑΜΕΡΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ με κάμερα στα ΣΠΑΤΑ

Είμαστε σε θέση να επιλύσουμε αποχετευτικά πρόβληματα χρησιμοποιώντας τεχνολογία που μας επιτρέπει να διαγνώσουμε κάθε βούλωμα ή εμπόδιο και να το διορθώσουμε με ευκολία. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Η ομάδα μας από επαγγελματίες τεχνικούς αποχέτευσης μπορεί να έχει τον έλεγχο με ακρίβεια και ταχύτητα. Κανένα πρόβλημα αποχέτευσης πολύ μεγάλο ή πολύ μικρό δεν μας αντιστέκεται. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις υπηρεσίες επιθεώρησης κάμερας αποχέτευσης.

Που χρησιμοποιείται η κάμερα αποχέτευσης

Ανακαλύψτε τι φράζει την αποχέτευση σας. Ο πρωταρχικός σκοπός μιας επιθεώρησης με κάμερα αποχετευτικών εγκαταστάσεων είναι να ανακαλύψει τι φράζει το δίκτυο αποχέτευσης. Έχοντας τους ειδικούς μας στο σπίτι σας για να κάνουν μια επιθεώρηση κάμερας, μπορούμε να προσδιορίσουμε εάν έχετε απόφραξη, σπασμένο σωλήνα, διείσδυση ρίζας δέντρου ή οποιοδήποτε άλλο πιθανό πρόβλημα. Αυτό σας επιτρέπει να γνωρίζετε ποιο είναι το πρόβλημα προτού δεσμεύσετε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό για να σκάψετε πιθανώς την περιοχή γύρω από τους σωλήνες σας για να επιδιορθώσετε το πρόβλημα.

Ανάκτηση χαμένου αντικειμένου. Έπεσε κάτι στην αποχέτευσή σας; Εάν σας έπεσε ένα σημαντικό αντικείμενο ή οικογενειακό κειμήλιο στην αποχέτευσή σας, καλέστε μας για να εντοπίσουμε με επιθεώρηση κάμερας και να ανακτήσουμε το πολύτιμο αντικείμενο από την αποχέτευσή σας.

Ανακαίνιση ή Μετακόμιση. Σε περίπτωση που ανακαινίζετε την κουζίνα ή το μπάνιο σας, μπορεί να θέλετε να ζητήσετε από τους ειδικούς μας επιθεώρηση με κάμερα πριν ξεκινήσετε οποιαδήποτε εργασία για να διασφαλίσετε ότι το σύστημά σας μπορεί να χειριστεί την πρόσθετη ροή. Επίσης, προτού μετακομίσετε σε ένα νέο σπίτι ή αγοράσετε ένα, ο επαγγελματίας τεχνικός μας μπορεί να επιθεωρήσει το σπίτι σας για να διασφαλίσει ότι δεν θα κληρονομήσετε και ένα κατεστραμμένο αποχετευτικό σύστημα.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ στα ΣΠΑΤΑ με τη χρήση πιεστικών υδροβολής

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ στα ΣΠΑΤΑ με τη χρήση πιεστικών υδροβολής

Το πιεστικό υδροβολής χρησιμοποιεί νερό υψηλής πίεσης για να αποφράξει ή/και να καθαρίσει τους σωλήνες σας. Είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για τον καθαρισμό όλων των αποχετεύσεων, και ιδιαίτερα στις δύσκολα περιοχές οι οποίες είναι σε βαθύτερα σημεία της αποχετευτικής σας γραμμής. Είναι επίσης ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να καθαρίσετε το λίπος και το πουρί που έχει συσσωρευτεί μέσα στους σωλήνες σας. Μπορεί να έχετε ακούσει για υδροβολή στο παρελθόν, αλλά αν δεν το έχετε ακούσει, ακολουθούν κάποιοι λόγοι για τους οποίους αξίζει να καλέσετε έναν ειδικό από την ομάδα μας για την απόφραξη ή τον καθαρισμό αποχέτευσης με υδροβολή.

 • Αποτελεσματικός Καθαρισμός. Ο μηχανισμός πιεστικού υδροβολής είναι μια μέθοδος υψηλής πίεσης με ρυθμιζόμενη ένταση που μπορεί να φτάσει σε σημεία και να αφαιρέσει μπλοκαρίσματα που δεν γνωρίζετε ότι υπάρχουν. Είναι σαν να έχετε επιπλέον χέρια στο σπίτι—δεν θα χρειαστεί να ανησυχείτε ποτέ ξανά για τον καθαρισμό της αποχέτευσής σας!
 • Δεν χρειάζονται χημικά! Έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ χημικό καθαριστικό αποχέτευσης στο παρελθόν; Μυρίζουν φρικτά και κάνουν τα μάτια σας να καίνε! Με την υδροβολή, δεν χρησιμοποιούνται καθόλου χημικά, Απλά κλείστε την παροχή νερού και αφήστε μας να κάνουμε όλη τη σκληρή δουλειά.
 • Αφαιρεί Αποφράξεις. Εκτός από την αφαίρεση βρωμιάς και υπολειμμάτων από τους σωλήνες σας, η τεχνολογία υδροβολής μπορεί επίσης να ξεβουλώσει ακόμα και επίμονα φράγματα!
 • Λύση φιλική προς το περιβάλλον. Σε αντίθεση με τα παραδοσιακά καθαριστικά αποχετεύσεων που χρησιμοποιούν σκληρές χημικές ουσίες που μολύνουν τις υδάτινες οδούς και τα υπόγεια ύδατά μας, η υδροβολή χρησιμοποιεί μόνο φυσικά συστατικά που είναι ασφαλή για τον άνθρωπο, τα κατοικίδια ζώα και την άγρια ​​ζωή. Αυτό την καθιστά μια φιλική προς το περιβάλλον λύση χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα ή την αποτελεσματικότητα!
 • Ασφαλές για όλες τις επιφάνειες. Δεν προξενεί ζημιές ή φθορές στα τοιχώματα των σωληνώσεων που αποφράσσει ή καθαρίζει.
Καθαρισμός και ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ Αποχέτευσης στα ΣΠΑΤΑ

Καθαρισμός και ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ Αποχέτευσης στα ΣΠΑΤΑ

Τα υπολείμματα από γράσο και λάδι, μπορούν να συσσωρευτούν στις πλευρές των σωλήνων να μειώσουν την ελεύθερη δίοδο λυμάτων και νερών και τελικά να προκαλέσουν εμπόδιο. Αυτά τα μπλοκαρίσματα συμβαίνουν συνήθως στους νεροχύτες του μπάνιου και της κουζίνας, στις αποχετεύσεις ντους και στις αποχετεύσεις τουαλέτας. Έτσι, εάν ξεχάσετε τη συντήρηση της αποχέτευσης ή την άμεση επισκευή μιας βουλωμένης αποχέτευσης, μπορείτε να περιμένετε πιο σημαντικά προβλήματα στο σπίτι σας και μπορεί ακόμη και να προκαλέσετε κίνδυνο για την υγεία.

Ο καθαρισμός της αποχέτευσης είναι απαραίτητος για τη διατήρηση της καλής λειτουργίας του αποχετευτικού σας συστήματος και την αποφυγή εμποδίων στη ροή των λυμάτων. Επιπλέον, ο τακτικός καθαρισμός της αποχέτευσης παρέχει τα ακόλουθα οφέλη:

Επιμηκύνει τη διάρκεια ζωής των αποχετεύσεών σας. Όταν οι σωλήνες συντηρούνται καλά και καθαρίζονται σε τακτική βάση, τα απόβλητα και τα υπολείμματα που ρέουν μέσα από αυτούς προκαλούν μικρές ζημιές. Έτσι, οι σωλήνες αποστράγγισης μπορούν να διαρκέσουν περισσότερο και να λειτουργήσουν στο μέγιστο.

Οδηγεί σε ταχύτερη αποστράγγιση. Σε κανέναν δεν αρέσει το νερό να λιμνάζει στο πάτωμα όταν κάνει ντους. Είναι επίσης πολύ άσχημο όταν η τουαλέτα δεν ξεπλένεται όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Όταν συμβεί αυτό, μπορεί να υπάρχει βούλωμα στο αποχετευτικό σας σύστημα. Αλλά ο τακτικός καθαρισμός της αποχέτευσης μπορεί να το εμποδίσει αυτό να συμβεί ή και να μη συμβεί καθόλου. Τα φράγματα, τα οποία μόλις αρχίζουν να σχηματίζονται, μπορούν να καθαριστούν και τα λύματα μπορούν να ρέουν πιο γρήγορα μέσα από τις αποχετεύσεις. Έτσι, δεν υπάρχει συγκέντρωση νερού στο νεροχύτη, στο πάτωμα ή αλλού.

Εξαλείφει τις δυσάρεστες οσμές που προέρχονται από το αποχετευτικό δίκτυο. Όλα τα είδη απορριμμάτων περνούν από το αποχετευτικό σύστημα. Έτσι, είναι προφανές ότι τα λύματα μυρίζουν, ειδικά όταν τα σωματίδια τροφίμων και τα υπολείμματα του σώματος παραμένουν στους σωλήνες. Ευτυχώς, ο τακτικός καθαρισμός της αποχέτευσης απαλλάσσει τα κολλημένα σωματίδια στις αποχετεύσεις και, ως εκ τούτου, αφαιρεί τις δυσάρεστες οσμές που τις συνοδεύουν.

Μπορεί να σας βοηθήσει να αποφύγετε σοβαρές ζημιές και δαπανηρές επισκευές. Όταν το αποχετευτικό σας σύστημα δεν έχει τον καθαρισμό και τη συντήρηση που χρειάζεται, θα αρχίσει να δημιουργείται εμπόδιο στους σωλήνες. Αυτή η απόφραξη θα περιορίσει τον χώρο από όπου διέρχονται τα λύματα και θα αποτρέψει τη σωστή αποστράγγιση. Τελικά, θα συμβεί το πλήρες μπλοκάρισμα, προκαλώντας περισσότερα προβλήματα και δαπανηρές επισκευές. Ωστόσο, με τη συντήρηση και τον καθαρισμό της αποχέτευσης, τα προβλήματα θα εντοπιστούν νωρίτερα και η έγκαιρη δράση τους θα αποτρέψει πιο σοβαρά προβλήματα.

Είναι σημαντικό να διατηρείτε το αποχετευτικό σας σύστημα καλά συντηρημένο με όλα αυτά τα οφέλη. Επομένως, καλό είναι να προγραμματίσετε ένα τακτικό καθαρισμό εάν δεν θέλετε να αντιμετωπίσετε τις βουλωμένες αποχετεύσεις και το στάσιμο νερό, που μπορεί να είναι δυσάρεστο, ειδικά όταν δεν το περιμένετε.

Πρόγραμμα Προληπτικής Συντήρησης

Η τήρηση ενός προγράμματος προληπτικής συντήρησης για το σπίτι σας μπορεί να διασφαλίσει ότι έχετε τον έλεγχο και τη δυνατότητα να παρατηρήσετε τυχόν αλλαγές στην κανονικότητα. Προγραμματίστε μια πρόχειρη επιθεώρηση που θα κάνετε μόνοι σας, ώστε να μπορείτε εύκολα να εντοπίσετε εάν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το αποχετευτικό σύστημα του σπιτιού σας προτού γίνει σημαντικό ζήτημα. Αυτό θα πρέπει επίσης να περιλαμβάνει και έλεγχο στο εξωτερικό της ιδιοκτησίας σας, επειδή ορισμένα προβλήματα αποχέτευσης δεν μπορούν να εντοπιστούν από το εσωτερικό του σπιτιού.

Απολυμάνσεις στα Σπάτα

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ στα ΣΠΑΤΑ

Αναλαμβάνουμε να απολυμάνουμε το χώρο σας από κατσαρίδες, κουνούπια, κοριούς και οποιοδήποτε άλλο παράσιτο σας ταλαιπωρεί όπως επίσης πραγματοποιούμε απολύμανση και για μικρόβια αλλά και μυοκτονίες. Για τις απολυμάνσεις χρησιμοποιούμε σύγχρονες μεθόδους και φάρμακα. Καταπολεμάμε ριζικά την παρουσία των παρασίτων σύμφωνα με τις αυστηρές προδιαγραφές του Υπουργείου Γεωργικής Ανάπτυξης. Με τον ασφαλέστερο τρόπο για την υγεία σας και την προστασία του περιβάλλοντος. Η εταιρία μας συνεργάζεται με πιστοποιημένους γεωπόνους και εφαρμόζει ολοκληρωμένα προγράμματα Απολύμανσης-Απεντόμωσης–Μυοκτονίας.

Απολυμάνσεις για κοριούς

Η μόνη ένδειξη που υποδεικνύει ότι έχετε προσβληθεί από κοριούς, είναι τα τσιμπήματα στο δέρμα. Τα σημάδια από τα τσιμπήματα των κοριών είναι χαρακτηριστικά. Θα τα αναγνωρίσετε αν δείτε ότι είναι σαν γάζωμα δηλαδή σαν μια γραμμή και η φαγούρα είναι έντονη. Ανάλογα με τον τύπο του δέρματος και τον οργανισμό μπορεί να προκαλέσουν δερματικά προβλήματα, όπως φλεγμονές ή αλλεργίες. Οι κοριοί πολλαπλασιάζονται με ταχείς ρυθμούς γι’ αυτό και θα πρέπει η αντιμετώπισή τους να είναι άμεση. Είναι ικανοί να φωλιάσουν οπουδήποτε υπάρχει χαραμάδα από καναπέδες και στρώματα μέχρι ψευδοροφές, κορνίζες, ακόμα και πρίζες. Δεν παίζει ρόλο αν ο χώρος είναι καθαρός ή βρώμικος. Ακόμα και στα πιο πεντακάθαρα μέρη μπορεί να υπάρξουν κοριοί.

Αντιμετώπιση και ριζική λύση του προβλήματος μπορεί να γίνει μόνο με επαγγελματίες ειδικούς απολυμαντές. Είμαστε μια από τις καλύτερες εταιρείες απολύμανσης για κοριούς στο λεκανοπέδιο Αττικής. Έχοντας πολλά χρόνια εμπειρίας στην απολύμανση για κοριούς, θα σας προσφέρει αποτελεσματική απαλλαγή από τα ζωύφια. Τα ειδικά σκευάσματα που χρησιμοποιεί είναι τα καλύτερα που κυκλοφορούν στην Ευρωπαϊκή αγορά. Είναι πιστοποιημένα από το Υπουργείο Γεωργίας και απολύτως ασφαλή για την υγεία, ανθρώπινη και ζωική αλλά και για το περιβάλλον.

Απολύμανση για κατσαρίδες

Παρέχουμε εξαιρετικές υπηρεσίες απολύμανσης και ελέγχου για τις κατσαρίδες στους πελάτες μας ώστε να τους δώσουμε πλήρη ανακούφιση. Σε αυτή τη θεραπεία απολύμανσης, χρησιμοποιούμε το ειδικό gel μέσα στις κουζίνες, τις τουαλέτες, τα μπάνια και τα υπνοδωμάτια για κατσαρίδες. Αυτή το τζελ λειτουργεί αποτελεσματικά, καθώς εάν τροφοδοτηθεί με αυτό μία κατσαρίδα, το τζελ χρησιμοποιείται για να σκοτώσει τουλάχιστον 40 άλλες κατσαρίδες μέσω της πτώσης του νεκρού σώματος, επειδή οι κατσαρίδες είναι κανιβαλιστικές και τρώνε το νεκρό σώμα των άλλων. Καθώς οι κατσαρίδες δεν είναι τα κοινωνικά έντομα όπως τα μυρμήγκια και οι τερμίτες, δεν παίρνουν το δόλωμα τους πίσω για να ταΐσουν τους νέους. Η συνολική εκτίμηση αυτού του γεγονότος μας επιτρέπει να επιταχύνουμε τη διαδικασία καταπολέμησης των κατσαρίδων.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ στα ΣΠΑΤΑ – Εργασίες

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ – Εξυπηρετούμε καθημερινά και τις παρακάτω περιοχές:

Πληροφορίες περιοχής Σπάτα

Τα Σπάτα αποτελούν πόλη της Ανατολικής Αττικής και υπήρξαν έδρα του τέως δήμου Σπάτων-Λούτσας. Βρίσκονται στο κέντρο της πεδιάδας των Μεσογείων ενώ βρίσκονται πάνω σε λόφο. Διοικητικά υπάγονται στη Νομαρχία Ανατολικής Αττικής. Με το Πρόγραμμα Καλλικράτης τα Σπάτα απετέλεσαν την έδρα του νέου δήμου Σπάτων-Αρτέμιδος.

Τα σημερινά Σπάτα στην αρχαιότητα αποτελούσαν τον αττικό δήμο της Ερχιάς, που ανήκε στην Αιγηίδα φυλή και τοποθετείτο στη Μεσογαία χώρα σύμφωνα με τη διοικητική διαίρεση του Κλεισθένους. Στην περιοχή τοποθετείται ο παλαιότερος οικισμός της Κυθήρου, που ανήκε στην Πανδιονίδα φυλή σύμφωνα με την προ-Κλεισθένειο διαίρεση, αλλά η ακριβής ταυτοποίηση της Κυθήρου δεν έχει καταστεί δυνατή μέχρι σήμερα. Λόγω της θέσης τους πάνω σε λόφο, τα Σπάτα ήταν πάντα τόπος πρόσφορος για κατοίκηση, τόσο για λόγους αμύνης, όσο και για λόγους εξοικονόμησης της καλλιεργήσιμης γης. Ο παλιότερος προϊστορικός οικισμός ανακαλύφθηκε στον λόφο Ζαγάνι που βρίσκεται στα ανατολικά των Σπάτων πολύ κοντά στην Αρτέμιδα και βόρεια από το Αεροδρόμιο των Σπάτων, χρονολογήθηκε περίπου το 3000 π.Χ., ο λόφος ισοπεδώθηκε σήμερα προκειμένου να εξασφαλιστεί η ασφάλεια πτήσεων των αεροσκαφών από το αεροδρόμιο.