ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΡΩΠΙ

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ - ΑΝΤΛΗΣΕΙΣ - ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ - ΚΑΜΕΡΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

Αποχετευτικό δίκτυο στο Κορωπί

Αποχετευτικό δίκτυο στο Κορωπί

Το Κορωπί τα τελευταία χρόνια είναι μια ταχύτατα αναπτυσσόμενη πόλη στα Μεσόγεια της Αττικής. Σε αυτό συμβάλλουν πολλά και σπουδαία έργα που έχουν γίνει εκεί αλλά και στις γύρω περιοχές. Το πιο σπουδαίο είναι φυσικά το αεροδρόμιο της Αθήνας, Ελευθέριος Βενιζέλος στα Σπάτα. Καθημερινά εξαιτίας του αεροδρομίου πολλοί άνθρωποι θα περάσουν από το Κορωπί ή τουρίστες ερχόμενοι στην Αθήνα θα κάνουν μια πρώτη στάση εδώ για ψώνια, καφέ ή κάποιο γεύμα. Αποχετευτικό δίκτυο στο Κορωπί

Οι οδικές αρτηρίες του Κορωπίου εξυπηρετούν καθημερινά πάρα πολύ κόσμο που κινείται από και προς την Αθήνα και τα Μεσόγεια. Επίσης, καθημερινά κινούνται στην περιοχή πολλά σχολεία που πραγματοποιούν εκπαιδευτικές εκδρομές στο Αττικό ζωολογικό πάρκο.

Προβλήματα στο αποχετευτικό δίκτυο

Είναι πολύ σημαντικό λοιπόν η κυκλοφορία στους δρόμους του Κορωπίου και γύρω από αυτό να είναι ομαλή και εύκολη, όμως… Μία ολόκληρη εικοσαετία πίσω βρίσκεται η περιοχή όσον αφορά στο αποχετευτικό της σύστημα. Αντιλαμβάνεστε τι δυσκολίες υπάρχουν το χειμώνα από την κακοκαιρία ή με μια ξαφνική νεροποντή οποιαδήποτε εποχή του χρόνου. Η ταλαιπωρία που βιώνουν οι οδηγοί και οι κάτοικοι στο Κορωπί είναι απίστευτη. Ο κίνδυνος τροχαίων ατυχημάτων παραμονεύει καθώς φρακαρισμένα φρεάτια και πλημμυρισμένες αποχετεύσεις δημιουργούν ένα απίστευτο αλαλούμ! Εκτός από τους δρόμους σε κάθε βροχή πλημμυρίζουν αρκετά καταστήματα και οικίες και άνθρωποι τρέχουν πανικόβλητοι να ανταπεξέλθουν αντιμέτωποι πολλές φορές με τα λήμματα που βγαίνουν στην επιφάνεια.

Αντιλαμβάνεστε ότι όλο αυτό συνθέτει μια εικόνα πολύ άσχημη και στους τουρίστες που επισκέπτονται τη χώρα μας… Το πρόβλημα παραμένει όταν δεν προνοεί κανένας για μια σωστή συντήρηση ή για έναν προληπτικό έλεγχο στους αγωγούς της αποχέτευσης του κτηρίου του. Δυστυχώς όλοι θα καλέσουν μια εταιρεία απόφραξης τη στιγμή που θα προκύψει το πρόβλημα και όχι νωρίτερα. Κανένας δεν σκέφτεται από τι ταλαιπωρία θα γλιτώσει αν καθιερώσει μια μηνιαία, τρίμηνη ή εξάμηνη συντήρηση στις γραμμές της αποχέτευσης.

Σήμερα στο λεκανοπέδιο της Αττικής υπάρχουν εταιρείες που αναλαμβάνουν υπηρεσίες καθαρισμού, συντήρησης και απόφραξης φρεατίων και αποχετεύσεων…

Αποχετευτικό δίκτυο στο Κορωπί
Αποχετευτικό δίκτυο στο Κορωπί

Αποφράξεις Κορωπί

Το Κορωπί διαθέτει ίσως την καλύτερη από αυτές. Η εταιρεία μας έχοντας μια πολύχρονη εμπειρία εξυπηρετεί καθημερινά και όλο το 24ωρο αναλαμβάνοντας και την πιο δύσκολη περίπτωση. Λύνει κάθε πρόβλημα οριστικά χωρίς να χάσετε μια περιουσία. Τα συνεργεία της έχουν τη δυνατότητα να εντοπίσουν αμέσως το πρόβλημα και να το αποκαταστήσουν με 100% επιτυχία. Σ αυτό συμβάλλουν τα μηχανήματα που διαθέτει και η συνεχής εξέλιξή της στις υπηρεσίες που προσφέρει.

Μην περιμένετε το πρόβλημα για να αντιδράσετε αφού μπορείτε να το προλάβετε και ίσως και να το περιορίσετε. Καλέστε σήμερα κιόλας την Αποφράξεις Κορωπί και μετά από λίγα λεπτά ένα συνεργείο της θα επισκεφθεί το χώρο σας. Θα κάνει μια πρώτη αυτοψία στα φρεάτια και στις αποχετεύσεις σας χρησιμοποιώντας τελευταίας τεχνολογίας κάμερα η οποία θα καταγράψει τυχόν ζημιές. Αμέσως μετά θα προβεί σε επιδιόρθωση των ζημιών και εσείς θα απαλλαγείτε από έναν εφιάλτη κάνοντας πιο εύκολη τη ζωή και τη μετακίνησή σας στην περιοχή.

Δώστε τέλος στην ταλαιπωρία και αποκλείστε την ύπαρξη κάθε κινδύνου που προέρχεται από την αποχέτευση, σήμερα!