Pin It

Καθαρισμός αποχέτευσης Κορωπί

Καθαρισμός αποχέτευσης Κορωπί

για κάθε αποχέτευση 210 603 20 20

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΡΩΠΙ - Καθαρισμός αποχέτευσης

Καθαρισμός αποχέτευσης από τεχνικό – ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΡΩΠΙ

Καλέστε τους εξειδικευμένους τεχνικούς της Αποφράξεις Κορωπί όλο το 24ωρο στο 210 603 20 20. Η μόνη αξιόπιστη και σίγουρη επιλογή.

Τακτικός καθαρισμός αποχέτευσης

Πολλοί ιδιοκτήτες σπιτιών του Κορωπίου αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τη συντήρηση των σωληνώσεων του συστήματος αποχέτευσης. Οι περισσότεροι έχουν την τάση να μη σκέφτονται το σύστημα αποχέτευσης τους. Μέχρι να βουλώσει μια σωλήνα ή να εμφανιστούν δυσάρεστες οσμές μέσα στο σπίτι. Ωστόσο, δε θα παρουσιάζονται τέτοια προβλήματα στις αποχετεύσεις σας, αν κάνετε μια μικρή προληπτική συντήρηση. Όπως λέει η παροιμία, «των φρονίμων τα παιδιά, πριν πεινάσουν μαγειρεύουν»,. Αλλά ποια είναι τα συγκεκριμένα οφέλη της τακτικής συντήρησης των αποχετεύσεων του σπιτιού σας ανά τακτά χρονικά διαστήματα;

Ταχύτερος, αποτελεσματικότερος καθαρισμός αποχέτευσης

Το κύριο όφελος από τον καθαρισμό της αποχέτευσης σας είναι ότι θα στραγγίζει πολύ ταχύτερα από ό,τι πριν. Το νερό δε θα στέκεται στην αποχέτευση και θα παίρνει μόνο του το δρόμο προς το σωλήνα (εάν το νεροχύτη σας αδειάζει αργά, τότε η διαρροή θα πρέπει πιθανότατα να καθαριστεί). Με τον καθαρισμό της αποχέτευσης σας, οι νεροχύτες, οι νιπτήρες κ.α. θα είναι λιγότερο πιθανό να ξεχειλίσουν ή να αναπτύξουν λιμνάζοντα νερά. Αυτό είναι ακόμα πιο σημαντικό σε αποχετεύσεις τουαλετών, όπου η συντήρηση των σωλήνων τους θα βοηθήσει σαφώς στην πρόληψη για την αποφυγή αντίστροφης ροής.

Επέκταση το χρόνου ζωής των συστημάτων αποχέτευσης / αποφυγή διαρροών

Η συγκέντρωση των χημικών ουσιών κατά μήκος του εσωτερικού των σωλήνων αποχέτευσης σας μπορεί να τους δημιουργήσει διάβρωση. Αν οι σωλήνες σας καθαρίζονται τακτικά, μπορείτε να αποτρέψετε τέτοιου είδους φαινόμενα. Αυτό επεκτείνει τη διάρκεια ζωής των συγκεκριμένων σωληνώσεων κι έτσι απαλλάσσει το νοικοκυριό σας από το δυσβάσταχτο κόστος αντικατάστασης όλων των υπαρχουσών σωλήνων της αποχέτευσης σας.

Καθαρισμός αποχέτευσης για πρόληψη των δυσάρεστων οσμών

Η λάθος μέθοδος καθαρισμού της τουαλέτας σας μπορεί να επιτρέψει τη συσσώρευση μούχλας και βακτηρίων. Αυτή με τη σειρά της μπορεί να προκαλέσει δυσάρεστες οσμές στο χώρο του σπιτιού σας. Θυμηθείτε, η μούχλα αναπτύσσεται συνήθως σε σκοτεινό και υγρό περιβάλλον. Μην βασίζεστε μόνο στον καθαρισμό μέσω της απλής ροής του νερού για την απομάκρυνση μούχλας και βακτηριδίων, δεδομένου ότι δεν είναι αρκετό. Δίνοντας στην αποχέτευση σας ένα σχολαστικό και εξειδικευμένο καθαρισμό δίνεται μια αποτελεσματική λύση στην απομάκρυνση της μούχλας, αποτρέπει την εμφάνιση βακτηριδίων και συμβάλει στην πρόληψη απρόσμενων ζημιών στον σύστημα αποχέτευσης του σπιτιού σας.

Θυμηθείτε πως η χρήση χημικών ουσιών μπορεί να δημιουργήσει στην τουαλέτα το φαινόμενο “αντίστροφης ροής υδάτων” ή ανεπιθύμητων διαρροών, την καταστροφή ενός σωλήνα καθαρού νερού ή ακόμα χειρότερα τη διαρροή ενός σωλήνα γεμάτο λύματα που μπορεί να δημιουργήσει ακόμη πιο καταστροφικά αποτελέσματα αν περιέχει νερό με επιβλαβείς χημικές ουσίες και βακτηρίδια. Το ανθυγιεινό αυτό νερό μπορεί να προκαλέσει αποχρωματισμό σε οποιοδήποτε δάπεδο ή τοίχου έρχεται σε επαφή και το κόστος για την επισκευή ή την αντικατάσταση τους είναι τεράστιο. Με τον τακτικό καθαρισμό των αποχετεύσεων σας, μπορείτε να αποτρέψετε αυτό το κόστος της ζημιάς από την εμφάνιση του φαινομένου.

Καθαρισμός αποχέτευσης και αποφυγή βουλώματος

Φυσικά, το πιο προφανές πλεονέκτημα του τακτικού καθαρισμού των αποχετεύσεων σας είναι ότι θα αποφύγετε το βούλωμα σε νεροχύτες και νιπτήρες και το φαινόμενο αντίστροφης ροής των υδάτων στην τουαλέτα.

Φυσικά, ξέροντας πώς να καθαρίσετε σωστά τους σωλήνες αποχέτευσης σας βοηθάει τη διαδικασία καθαρισμού των αποχετεύσεων σας. Πολλοί άνθρωποι, για χάρη της ευκολίας χρήσης, θα χρησιμοποιήσουν χημικά προϊόντα για να καθαρίσουν τους φραγμένους σωλήνες στο σπίτι τους. Η ορθολογική χρήση των προϊόντων αυτών είναι απίθανο να προκαλέσει μόνιμη βλάβη στους σωλήνες. Η κατάχρηση ή η λανθασμένη τους όμως μπορεί να προκαλέσει βλάβη τόσο στους σωλήνες όσο και στον ίδιο το χρήστη. Ωστόσο, η χρήση χημικών καθαριστικών εξακολουθεί να είναι ανεπαρκής στον καθαρισμό των σωλήνων του σπιτιού σας. Δεν καθαρίζουν τις συσσωρευμένες εστίες στο εσωτερικό τους.

Ευτυχώς τα συσσωρευμένα απορρίμματα στην αποχέτευση μπορούν εύκολα να καθαριστούν χρησιμοποιώντας τα εξειδικευμένα εργαλεία της Αποφράξεις Κορωπί. Τα ειδικά πιεστικά μας μηχανήματα υψηλής πιέσεως και τα ηλεκτροκίνητα περιστροφικά μηχανήματα που χτυπάνε τα συσσωρευμένα εμπόδια από τις πλευρές του σωλήνα σας, δεδομένου του τρόπου με τον οποίο έχουν σχεδιαστεί για να λειτουργούν (με περιστροφή γύρω από το σωλήνα και την αρπαγή των φραγμένων υλικών).

Tags: , , , , , , , , , ,

2 Σχόλια

Trackback  •  Comments RSS

Sites That Link to this Post

  1. Καθαρισμός αποχέτευσης Κορωπί – 210 603 20 20 – Αποφράξεις Κορωπι : Αποφράξεις Κορωπι – Απολυμάνσεις Αποφράξεις | 5 Ιουνίου, 2017
  2. Καθαρισμός αποχέτευσης Κορωπί – 210 603 20 20 – Αποφράξεις Κορωπι : Αποφράξεις Κορωπι – Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις Μυοκτονίες | 20 Ιουνίου, 2017

Post a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Top