Pin It

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ 210 603 20 20

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ: Το γραφείο μας βρίσκεται στην ιδανική τοποθεσία στα Γλυκά Νερά, επιτρέποντας στην τεχνική μας ομάδα να διαχειριστεί με προσοχή κάθε εργασία από την αρχή μέχρι το τέλος.

Έχουμε τους τεχνικούς μας τοποθετημένους σε όλη την Ανατολική Αττική και τα Μεσόγεια, 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα. Από τη στιγμή που θα επικοινωνήσετε μαζί μας, στόχος μας είναι να είμαστε κοντά σας, στο συντομότερο,δυνατό, χρονικό διάστημα. Κάθε τεχνική ομάδα παρακολουθείται και έχει χαρτογραφηθεί από τις εργασίες της, πράγμα που σημαίνει ότι δεν έχει σημασία πού θα βρίσκονται, μπορούμε να σας στείλουμε το πλησιέστερο διαθέσιμο τεχνικό για να σας βοηθήσει με τις συγκεκριμένες ανάγκες σας.

Αποφράξεις με αποτέλεσμα στα Γλυκά Νερά

Η Αποφράξεις Γλυκά Νερά δεσμεύεται για την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών σε όλη την περιοχή των Μεσογείων, αλλά είμαστε επίσης σε θέση να παρέχουμε μια προγραμματισμένη υπηρεσία και ακόμη πιο μακριά. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες.
Διάφορα είδη υλικών μπορεί να βουλώσουν μια αποχέτευση, συμπεριλαμβανομένων μαλλιών, οδοντόκρεμας, τροφίμων, χαρτιού τουαλέτας, λιπών, ακόμη και παιδικών παιχνιδιών.

Όταν μια βουλωμένη αποχέτευση παρουσιάζεται στο σπίτι σας, γνωρίζουμε πόσο ενοχλητικό που μπορεί να είναι στην καθημερινή σας ρουτίνα. Μπορεί να σας καθυστερήσει από την εργασία ή το σχολείο, και ακόμη και να σας κρατήσει μακρυά από τις εργασίες που πρέπει να γίνουν. Σας διασφαλίζουμε ότι οι τεχνικοί της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ θα είναι στην ώρα τους και όσο το δυνατόν συντομότερα. Σας προσφέρουμε ακόμη και 24ωρη εξυπηρέτηση σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης.

Αποφράξεις Γλυκά Νερά

ΦΟΡΤΗΓΟ ΣΤΑ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ – Αποφράξεις Γλυκά Νερά

Η ομάδα της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ θα είναι εκεί για να σας βοηθήσει

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΣΤΑ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΣΤΑ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ επιθυμεί να αλλάξει το πρότυπο της υγιεινής για όλους. Ο κύριος στόχος είναι να παρέχει όχι μόνο την αποτελεσματική εξυπηρέτηση των πελατών μας, αλλά και να προσφέρει μια εμπειρία κομψότητας και πολυτέλειας. Οι τεχνικοί μας σας παρέχουν πλήρεις υπηρεσίες και θα βρείτε το χώρο σας, μετά την ολοκλήρωση της εργασίας, καθαρότερο από ό, τι ήταν πριν. Γρήγορο, αποτελεσματικό, καθαρό και αξιόπιστο αποτέλεσμα. Η Αποφράξεις Γλυκά Νερά είναι εδώ για να σας δώσει την εξυπηρέτηση.
Πετάξτε όλα τα δηλητηριώδη καθαριστικά απόφραξης. Η Αποφράξεις Γλυκά Νερά παρέχουν επαγγελματικό καθαρισμό με τρόπο που είναι απόλυτα ασφαλές και ακόμα πιο αποτελεσματικός.

Καθαρίστε εντελώς σωλήνες σας, έτσι ώστε να λειτουργούν με ασφάλεια και χωρίς προβλήματα.

Αν χρησιμοποιείτε καυστικά χημικά μπορεί να σας παρέχουν μόνο προσωρινή ανακούφιση και η συχνή χρήση τους μπορεί να είναι επιζήμια για το αποχετευτικό σύστημά σας.

Επαγγελματικός καθαρισμός από την Αποφράξεις Γλυκά Νερά

Για τη σωστή λειτουργία των σωληνώσεων της αποχέτευσης σας και εξασφαλίζεται την μακροζωία των εγκαταστάσεων σας.

Αποφράξεις Αποχετεύσεων σε Γλυκά Νερά Αττικής

Αποφράξεις Φρεατίων Γλυκά Νερά – 210 603 20 20
Απόφραξη Νεροχύτη Γλυκά Νερά –210 603 20 20
Απόφραξη Υδρορροής Γλυκά Νερά – 210 603 20 20
Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Γλυκά Νερά – 210 603 20 20
Απόφραξη Σιφονιού Μπάνιου Γλυκά Νερά – 210 603 20 20
Καθαρισμός Φρεατίων Γλυκά Νερά210 603 20 20
Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα – 210 603 20 20
Μηνιαίες Συντηρήσεις Γλυκά Νερά – 210 603 20 20
Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Γλυκά Νερά – 210 603 20 20

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 603 20 20

Πληροφορίες περιοχής Γλυκά Νερά

Τα Γλυκά Νερά (παλαιότερα Λυκάνουρα) στην αρχαιότητα αποτελούσαν έκταση του Αρχαίου Αθηναϊκού Δήμου Παλλήνης της Αντιοχίδος φυλής, που απλωνόταν στις βορειοανατολικές πλαγιές του Υμηττού. Σήμερα συνιστούν σύγχρονο και αναπτυσσόμενο προάστιο της Βόρειας Μεσογαίας και ταυτόχρονα πέρασμα προς το Λεκανοπέδιο των Αθηνών.

Από τον 5ο αι. π.Χ. και μέχρι την ρωμαϊκή κατάκτηση ευρήματα που έρχονται στο φως στην περιοχή μαρτυρούν διαρκή εποικισμό. Σε πρόσφατες ανασκαφές δε σε προϊστορικό νεκροταφείο που εντοπίζεται στο λόφο Φούρεσι, αποκαλύπτονται μυκηναϊκά ειδώλια που ανάγονται στο 1.400 π.Χ. Επιπλέον, τα ερείπια παλαιοχριστιανικού ναού μαρτυρούν την πρώιμη οργάνωση χριστιανικής κοινότητας.

Στα νεότερα χρόνια τα Γλυκά Νερά συνιστούν πευκόφυτη αγροικία της Παιανίας, απ’όπου επιχειρούν ανεπιτυχώς να αποσπασθούν για πρώτη φορά το 1966, ενώ το 1969 κατορθώνουν να αναγνωριστούν με νέα δικαστική απόφαση ως αυτόνομη “Κοινότητα Γλυκών Νερών”.

Η σύγχρονη πόλη αποτελεί προάστιο των Αθηνών και εκτείνεται 13 χιλιόμετρα βορειοανατολικά του κέντρου της Αθήνας και 4 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Παλλήνης. Διοικητικά υπάγεται στη Νομαρχία Ανατολικής Αττικής και απλώνεται σε έκταση 9.250 στρεμμάτων.

Ο πληθυσμός της περιοχής ανέρχεται σύμφωνα με την απογραφή του 2001 σε 6.623 κατοίκους, ενώ στα μέσα της δεκαετίας του 2000 αναγνωρίζεται ως Δήμος συγκεντρώνοντας περί τους 10.000 δημότες. Το 2001 αντιστοιχούσαν 716 κάτοικοι σε κάθε χμ2, ενώ σήμερα αντιστοιχούν περί τα 1.189 άτομα.

Τα Γλυκά Νερά συνδέονται με την υπόλοιπη Αθήνα και την Ανατολική Αττική μέσω των Λεωφόρων Λαυρίου, Σπάτων και Μαραθώνος. Μετά το 2004 αποτελούν ιδιαιτέρως προνομιούχο περιοχή με τη σύνδεσή τους με την Περιφερειακή Υμηττού, την Αττική Οδό, το Μετρό και τον Προαστιακό μέσω των Σταθμών “Δουκίσσης Πλακεντίας” και “Κάντζα”.

Top