ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΡΩΠΙ

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ - ΑΝΤΛΗΣΕΙΣ - ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ - ΚΑΜΕΡΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

ΑΝΤΛΗΣΕΙΣ ΥΔΑΤΩΝ – 210 603 20 20

Η εταιρεία μας λύνει άμεσα τα επείγοντα προβλήματα που απαιτούν ΑΝΤΛΗΣΕΙΣ ΥΔΑΤΩΝ σε υπόγειους κυρίως χώρους που έχουν πλημμυρίσει και υπάρχει κίνδυνος καταστροφής της περιουσίας τους. Η κατασκευή των πόλεων που ζούμε, έχει αυξήσει κατά πολύ τις πιθανότητες πλημμυρών σε κλειστούς και υπόγειους χώρους. Ζημιές στις σωληνώσεις, προβλήματα στο αποχετευτικό δίκτυο, δυνατές βροχοπτώσεις, φραγμένα φρεάτια σε υπόγειους χώρους κ.α, αποτελούν τα κύρια αίτια. Για όλα αυτά απαιτείται άντληση υδάτων.

ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

Χρησιμοποιούμε κάμερες απόφραξεις σε μια σειρά από τις υπηρεσίες ελέγχου μας, για τον αποτελεσματικό εντοπισμό, την αξιολόγηση και τη διάγνωση των προβλημάτων των συστημάτων της αποχέτευσης.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΑΝΤΛΗΣΕΙΣ ΥΔΑΤΩΝ ΣΤΑ ΜΕΣΟΓΕΙΑ

Τα φορτηγά μας είναι διαφόρων μεγεθών, πράγμα που σημαίνει ότι μπορούν να πλησιάσουν ακόμα και σε χώρους όπου η πρόσβαση μπορεί να είναι εξαιρετικά δύσκολη. Οι ΑΝΤΛΗΣΕΙΣ ΥΔΑΤΩΝ γίνονται άμεσα, χάρη στις ισχυρές και σύγχρονες αντλίες αναρρόφησης, τις οποίες διαθέτουμε. Με ένα άριστο σύστημα εξυπηρέτησης πελατών της εταιρείας μας, με τον κατάλληλο και υπερσύγχρονο εξοπλισμό και τους εξειδικευμένους και έμπειρους τεχνικούς μας, καλύπτουμε πλήρως όλες τις περιοχές της ανατολικής Αττικής, δημιουργώντας έτσι ένα δίκτυο ικανοποιημένων πελατών. Καλύπτουμε κάθε σας ανάγκη και σας προσφέρουμε χρήσιμες οδηγίες και συμβουλές, ώστε όλες οι υπηρεσίες μας να σας ικανοποιήσουν απόλυτα και να σταματήσουν να δημιουργούνται προβλήματα στις οικίες ή τους επαγγελματικούς σας χώρους.

Παντός είδους αντλήσεις υδάτων

Η εταιρεία μας ειδικεύεται σε παντός είδους αντλήσεις υδάτων. Διαθέτουμε προηγμένα μηχανήματα αντλήσεως, κατάλληλα να απορροφήσουν πάσης φύσεως υγρά, στερεά λύματα και γενικά ακάθαρτα ύδατα. Μην διστάσετε να μας καλέσετε, ακόμα και για μια ερώτηση ή για οποιοδήποτε πρόβλημα έχετε. Είτε αυτό είναι άντληση υδάτων είτε απόφραξη. Θα είμαστε κοντά σας με ένα τηλεφώνημα, το ταχύτερο δυνατό.

ΑΝΤΛΗΣΕΙΣ ΥΔΑΤΩΝ

ΑΝΤΛΗΣΕΙΣ ΥΔΑΤΩΝ ΑΠΟ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ

Συχνά εμφανίζεται το δύσκολο πρόβλημα της αντιμετώπισης πλημμυρισμένων σπιτιών και καταστημάτων, υπογείων, ισογείων, πυλωτών και ανελκυστήρων ως επακόλουθο μιας ισχυρής βροχόπτωσης ή μιας ξαφνικής νεροποντής. Είναι λογικό πως ένας χώρος γεμάτος νερά αποτελεί πρόβλημα για οποιαδήποτε δραστηριότητα αλλά πέρα από αυτό, διακρίνεται και από έντονη επικινδυνότητα όχι μόνο όσο αφορά εμάς και την αρτιμέλεια μας αλλά και για την καλή κατάσταση του κτιρίου. Σε περίπτωση που πλημμυρίσουμε η πρώτη κίνηση που σκεφτόμαστε όλοι είναι να ειδοποιήσουμε την Πυροσβεστική Υπηρεσία. Παρόλα αυτά, εξαιτίας της πληθώρας κλήσεων που λαμβάνει η Υπηρεσία και προσπαθεί να ανταποκριθεί, δυστυχώς στις περισσότερες των περιπτώσεων αδυνατεί να σας βοηθήσει άμεσα.

Αντλήσεις υδάτων σε υπόγειους χώρους

Είμαστε ειδικοί στην άντληση υδάτων σε υπόγειους χώρους και σας δίνουμε άμεσες λύσεις. Μην αφήνετε τα στεκούμενα νερά και κυρίως τα λύματα να προκαλούν φθορές στο σπίτι σας ή στον επαγγελματικό σας χώρο. Σώστε τα περιουσιακά σας στοιχεία και την ακεραιότητα της εγκατάστασης σας. Θα επαναφέρουμε την ομαλή ροή της καθημερινότητάς σας. Εμπιστευτείτε τις γνώσεις και την πείρα μας, καθώς αντλούμε νερά από πλημμυρισμένους χώρους περισσότερα από 40 χρόνια. Όλοι οι τεχνικοί μας είναι σε θέση να σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από το πρόβλημά σας. Τα οχήματα μας είναι διασκορπισμένα σε όλη την Αττική, προκειμένου να ανταποκριθούν άμεσα στο κάλεσμά σας.

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΑΝΤΛΗΣΗ ΥΔΑΤΩΝ;

Προκειμένου να πραγματοποιηθεί μία άντληση υδάτων με σωστό τρόπο είναι απαραίτητες οι επαγγελματικές αντλίες απορρόφησης. Τα μηχανήματα αυτά στηρίζονται σε υψηλές ταχύτητες τραβώντας νερά και λάσπες έξω από τον πλημμυρισμένο χώρο. Εάν τυχόν πλημμυρίσει το σπίτι ή ο επαγγελματικός σας χώρος είναι σίγουρο πως θα προσπαθήσετε έστω με έναν απλό κουβά να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα. Αυτό θα έχει αποτέλεσμα αν ο όγκος του νερού δεν είναι μεγάλος. Παρόλα αυτά τις περισσότερες φορές παρευρίσκεται και λάσπη μαζί με τα νερά. Για να μην ταλαιπωρείστε χωρίς λόγο, μπορούμε να έρθουμε εμείς και να σας προσφέρουμε μια μόνιμη λύση.

ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Θεωρούμε την άντληση υδάτων μία από τις πιο σημαντικές υπηρεσίες που προσφέρουμε. Έχουμε επενδύσει πολλά στον κατάλληλο εξοπλισμό και στην εξειδίκευση του προσωπικού, για να ανταποκρινόμαστε στις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις. Όταν πρόκειται για την ασφάλεια σας δεν υπάρχουν εκπτώσεις στην ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών. Από εμάς θα λάβετε το υψηλότερο επίπεδο εξυπηρέτησης από τη στιγμή που θα μας καλέσετε, μέχρι και το τέλος των εργασιών μας. Είτε αντλήσουμε τα νερά από ένα πλημμυρισμένο κτήριο, είτε αποφράξουμε μια βουλωμένη αποχέτευση, θα ενεργήσουμε με τον ίδιο επαγγελματισμό και συνέπεια. Επικοινωνήστε μαζί μας και διαπιστώστε από μόνοι σας την ακεραιότητα των λεγόμενων μας.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΓΙΑ ΑΝΤΛΗΣΕΙΣ ΥΔΑΤΩΝ

  • Η επί πολλά χρόνια κινητοποίησή μας στον τομέα των αποφράξεων και αντλήσεων μας έχουν εξοπλίσει με την κατάλληλη πείρα προκειμένου να καταπολεμήσουμε κάθε πρόβλημα άμεσα.
  • Είμαστε ικανοί να αντλήσουμε ύδατα εντός ελάχιστου χρονικού διαστήματος ακόμα και στον πιο απρόσιτο χώρο.
  • Έχουμε αντλίες απορρόφησης υδάτων με μεγάλη ισχύ
  • Άμεση και γρήγορη ανταπόκριση. Όλοι οι τεχνικοί μας βρίσκονται σε ετοιμότητα σε καθημερινή βάση και οποιαδήποτε ώρα του 24ωρου για να λύσουν ένα πρόβλημα έκτακτης ανάγκης με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. 

ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΑΝΤΛΗΣΕΙΣ ΥΔΑΤΩΝ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ – 24 ΩΡΕΣ

Γνωρίζουμε πόσο αγχωτικό μπορεί να είναι ένα πλημμυρισμένο υπόγειο, οπότε διαθέτουμε μια 24ωρη τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης έκτακτης ανάγκης και μια ομάδα τεχνικών που είναι διαθέσιμη 365 ημέρες το χρόνο. Η ομάδα μας έρχεται επιτόπου στον χώρο σας και ξεκινάει αμέσως την άντληση των υδάτων, ώστε να μειωθεί η πιθανότητα πρόσθετων ζημιών. Πλήρες δίκτυο εξυπηρέτησης σημαίνει ότι υπάρχει πάντα ένα κινητό συνεργείο κοντά σας, οπουδήποτε στην Αττική. Αυτό μας επιτρέπει να παρέχουμε γρήγορες υπηρεσίες όλο το χρόνο. Ανεξάρτητα από την ώρα, εφαρμόζουμε την πιο κατάλληλη διαθέσιμη εργασία. Έχουμε συνεχώς στη διάθεση μας τα μέσα και τους τεχνικούς, για να αντιμετωπίσουμε τις πλημμύρες ή οποιοδήποτε πρόβλημα εμφανιστεί.

ΑΝΤΛΗΣΗ ΥΔΑΤΩΝ