ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΡΩΠΙ

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ - ΑΝΤΛΗΣΕΙΣ - ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ - ΚΑΜΕΡΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ – 210 603 20 20

Δραστηριοποιούμαστε στις ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ, απεντομώσεις και μυοκτονίες για περισσότερα από 30 χρόνια. Καλέστε μας άμεσα για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζεται από παράσιτα, ζωύφια, έντομα ή τρωκτικά. Θα ανταποκριθούμε άμεσα στις ανάγκες σας. Διαθέτουμε ειδικούς τεχνικούς και τον κατάλληλο εξοπλισμό για να αντιμετωπίσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα σας παρουσιαστεί.

Παρέχουμε υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών για την απολύμανση και την απεντόμωση και τη μυοκτονία στον επαγγελματικό ή τον οικιακό σας χώρο. Για άμεσα και ριζικά αποτελέσματα με τον πλέον ασφαλή τρόπο για εσάς, την οικογένεια και το περιβάλλον σας. ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ εύκολα και γρήγορα με το χαμηλότερο οικονομικό κόστος.

Για τις απολυμάνσεις χρησιμοποιούμε σύγχρονες μεθόδους και φάρμακα. Καταπολεμάμε ριζικά την παρουσία των παρασίτων σύμφωνα με τις αυστηρές προδιαγραφές του Υπουργείου Γεωργικής Ανάπτυξης. Με τον ασφαλέστερο τρόπο για την υγεία σας και την προστασία του περιβάλλοντος. Η εταιρία μας συνεργάζεται με πιστοποιημένους γεωπόνους και εφαρμόζει ολοκληρωμένα προγράμματα Απολύμανσης-Απεντόμωσης–Μυοκτονίας. Για τις ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ διαθέτει τα έμπειρα και εξειδικευμένα τεχνικά συνεργεία που χρησιμοποιούν εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας και είναι έτοιμα να ανταποκριθούν στις υψηλές απαιτήσεις και ανάγκες των κατοίκων Ανατολικών προαστίων. Αποτελούνται από άρτια εκπαιδευμένους τεχνικούς με πολυετή πείρα και σε συνδυασμό με τη χρήση σύγχρονων μεθόδων και φαρμάκων, εξασφαλίζουν τη ριζική απολύμανση των παρασίτων με τον πλέον ασφαλή τρόπο για τη δημόσια υγεία, αλλά και σύμφωνα με τις κρατικές προδιαγραφές νομιμότητας του υπουργείου γεωργίας.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ

Παρέχουμε εξαιρετικές υπηρεσίες απολύμανσης και ελέγχου για τις κατσαρίδες στους πελάτες μας ώστε να τους δώσουμε πλήρη ανακούφιση. Σε αυτή τη μέθοδο απολύμανσης, χρησιμοποιούμε το ειδικό gel μέσα στις κουζίνες, τις τουαλέτες, τα μπάνια και τα υπνοδωμάτια για κατσαρίδες. Αυτή το αποτελεσματικό τζελ λειτουργεί αποτελεσματικά, καθώς εάν τροφοδοτηθεί με αυτό μία κατσαρίδα, το τζελ χρησιμοποιείται για να σκοτώσει τουλάχιστον 40 άλλες κατσαρίδες μέσω της πτώσης του νεκρού σώματος, επειδή οι κατσαρίδες είναι κανιβαλιστικές και τρώνε το σώμα των άλλων. Καθώς οι κατσαρίδες δεν είναι κοινωνικά έντομα όπως τα μυρμήγκια, δεν παίρνουν το δόλωμα τους πίσω για να ταΐσουν τις νεαρές κατσαρίδες. Η συνολική εκτίμηση αυτού του γεγονότος μας επιτρέπει να επιταχύνουμε τη διαδικασία καταπολέμησης των κατσαρίδων.

Μία πολύ απαραίτητη εργασία που θα πρέπει όλοι να προγραμματίζουμε μέσα στο χρόνο, είναι σίγουρα η απολύμανση για κατσαρίδες. Οι κατσαρίδες είναι παράσιτα ενοχλητικά σε όλους μας. Εκτός όμως από αυτό είναι και επικίνδυνες για τη δημόσια υγεία. Ο λόγος είναι ότι μεταφέρουν και μεταδίδουν στον άνθρωπο, σοβαρές ασθένειες. Ενδεικτικά σας αναφέρουμε τη σαλμονέλα, τη γαστρεντερίτιδα και άλλες ασθένειες που σχετίζονται με το στομάχι. Είναι επίσης υπεύθυνες για αναπνευστικά προβλήματα. Τις κατσαρίδες θα τις εντοπίσετε συχνότερα τη νύχτα καθώς με το φως της ημέρας συνηθίζουν να κρύβονται. Τα μέρη που επιβιώνουν είναι συνήθως υγρά, σκοτεινά και θερμά. Κατσαρίδες μπορεί να βρείτε παντού. Μέσα σε φρεάτια, ντουλάπια, ρωγμές, ηλεκτρικές συσκευές, μπάνια και κουζίνες.

Εάν έχετε προσβληθεί, η μόνη λύση είναι μία επαγγελματική απολύμανση για κατσαρίδες. Σας συμβουλεύουμε να μην επιχειρήσετε να την κάνετε μόνοι σας καθώς το αποτέλεσμα θα είναι αμφίβολο. Καλύτερα να καλέσετε μια επαγγελματική εταιρεία απολυμάνσεων. Εξειδικευόμαστε στον τομέα των απολυμάνσεων και λειτουργεί πάρα πολλά χρόνια. Με ειδικά φάρμακα που δεν βλάπτουν την υγεία, θα σας απαλλάξουν από τις κατσαρίδες οριστικά.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ - ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ

Πόσο αθώα είναι τα μικρά μυρμήγκια αλλά και πόσο ενοχλητικά μπορεί να γίνουν ταυτόχρονα σε όλους μας. Είναι ικανά να περιτριγυρίζουν στα τρόφιμα και στα ροφήματά μας, να μπαινοβγαίνουν μέσα σε βάζα και σε ντουλάπια. Όταν εισβάλλουν σε κάποιο χώρο, εγκαθίστανται κατά χιλιάδες και αυτό επειδή τα μυρμήγκια φτιάχνουν πολύ μεγάλες αποικίες. Αν υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες, αν υπάρχει νερό και τροφή και το κατάλληλο κλίμα, σίγουρα θα δημιουργήσουν μία αποικία. Η φωλιά των μυρμηγκιών στη δομή της, μοιάζει πάρα πολύ με τη δική μας κοινωνία. Αποτελείται από τη βασίλισσά της, (κάποιες φορές, περισσότερες από μία), τα αρσενικά, τα θηλυκά, τα αυγά και τις προνύμφες. Τα ενήλικα μυρμήγκια δουλεύουν πολύ σκληρά ειδικότερα όσον αφορά την ανίχνευση της τροφής. Προστατεύουν πάρα πολύ τη βασίλισσά τους την οποία την έχουν καλά κρυμμένη μέσα στην αποικία τους. Οι απολυμάνσεις για μυρμήγκια θέλουν ειδικό χειρισμό μιας και είναι πανέξυπνα.

Πολλά εντομοκτόνα σκευάσματα για την απολύμανση για μυρμήγκια κυκλοφορούν ευρέως στο εμπόριο. Όμως πόσο ασφαλή και αποτελεσματικά είναι; Ενδεχομένως καθόλου! Αν λοιπόν αντιμετωπίζετε πρόβλημα με μυρμήγκια στο χώρο σας, προτείνουμε να καλέσετε μια επαγγελματική εταιρεία απολυμάνσεων. Είμαστε η καλύτερη λύση. Οι τεχνικοί μας θα εντοπίσουν την αποικία με μεγάλη ευκολία αφού διαθέτουν τεράστια πείρα στις απολυμάνσεις. Με ψεκασμό και τοποθέτηση τζελ θα σας λύσουν το πρόβλημα χωρίς εσείς να μπείτε σε αυτή την ταλαιπωρία. Το μεγάλο ζητούμενο είναι να εξοντωθούν όλα τα μυρμήγκια της αποικίας. Αυτό επιτυγχάνεται εύκολα και γρήγορα εφόσον τα προϊόντα μας είναι τα καλύτερα που κυκλοφορούν στην αγορά. Τα ισχυρά αυτά φάρμακα έχουν την ιδιότητα να προσελκύουν και να ξεγελούν τα πανέξυπνα μυρμήγκια καθώς τα παραπέμπουν σε μία πολύ δελεαστική τροφή. Στην πραγματικότητα όμως, μεταφέρουν στην αποικία μια πολύ ισχυρή δόση εντομοκτόνου η οποία τα εξοντώνει και σας απαλλάσσει από αυτά.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΚΟΥΝΟΥΠΙ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ

Το πρόβλημα με τα κουνούπια γίνεται εντονότερο κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Αυτό συμβαίνει λόγω ζέστης και κλίματος. Τα κουνούπια είναι πολύ ενοχλητικά ειδικότερα τα θηλυκά γιατί είναι αυτά που τσιμπάνε προκειμένου να τραφούν με αίμα. Αρκετά συχνά είναι υπεύθυνα για μολυσματικές ασθένειες και αλλεργίες. Δυστυχώς τα κουνούπια δεν μπορούν να καταπολεμηθούν στο 100% επειδή πετάνε και μπορούν να μεταφερθούν οπουδήποτε. Κανείς δεν μπορεί να σας υποσχεθεί την οριστική τους καταπολέμηση. Το μοναδικό πράγμα που μπορεί να γίνει είναι η σημαντική μείωση του πληθυσμού τους. Η συχνή απολύμανση για κουνούπια, κάθε 20-25 ημέρες είναι μια πολύ ρεαλιστική και αποτελεσματική λύση. Σας προσφέρουμε οικονομικά πακέτα απολύμανσης για κουνούπια, ώστε να σας βοηθήσει όσο το δυνατόν περισσότερο να περιορίσετε το συγκεκριμένο πρόβλημα. Με εμπειρία στις απολυμάνσεις και κατάλληλα, ασφαλή φαρμακευτικά σκευάσματα, είναι πάντα στο πλευρό σας ενώ με το πέρας κάθε εφαρμογής, σας παρέχεται το κατάλληλο πιστοποιητικό.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΡΙΟΥΣ

Η μόνη ένδειξη που υποδεικνύει ότι έχετε προσβληθεί από κοριούς, είναι τα τσιμπήματα στο δέρμα. Τα σημάδια από τα τσιμπήματα των κοριών είναι χαρακτηριστικά. Θα τα αναγνωρίσετε αν δείτε ότι είναι σαν γάζωμα δηλαδή σαν μια γραμμή και η φαγούρα είναι έντονη. Ανάλογα με τον τύπο του δέρματος και τον οργανισμό μπορεί να προκαλέσουν δερματικά προβλήματα, όπως φλεγμονές ή αλλεργίες. Οι κοριοί πολλαπλασιάζονται με ταχείς ρυθμούς γι’ αυτό και θα πρέπει η αντιμετώπισή τους να είναι άμεση. Είναι ικανοί να φωλιάσουν οπουδήποτε υπάρχει χαραμάδα από καναπέδες και στρώματα μέχρι ψευδοροφές, κορνίζες, ακόμα και πρίζες. Δεν παίζει ρόλο αν ο χώρος είναι καθαρός ή βρώμικος. Ακόμα και στα πιο πεντακάθαρα μέρη μπορεί να υπάρξουν κοριοί.

Αντιμετώπιση και ριζική λύση του προβλήματος μπορεί να γίνει μόνο με επαγγελματίες ειδικούς απολυμαντές. Είμαστε μια από τις καλύτερες εταιρείες που πραγματοποιεί ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ για κοριούς στο λεκανοπέδιο Αττικής. Έχοντας πολλά χρόνια εμπειρίας στην απολύμανση για κοριούς, θα σας προσφέρουμε αποτελεσματική απαλλαγή από αυτά τα ζωύφια. Τα ειδικά σκευάσματα που χρησιμοποιεί είναι τα καλύτερα που κυκλοφορούν στην Ευρωπαϊκή αγορά. Είναι πιστοποιημένα από το Υπουργείο Γεωργίας και απολύτως ασφαλή για την υγεία, ανθρώπινη και ζωική αλλά και για το περιβάλλον.

Ψϋλλος

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΥΛΛΟΥΣ

Ψύλλους συνήθως κολλάμε μέσω του σκύλου ή της γάτας χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μεταδίδονται και από άνθρωπο σε άνθρωπο. Σαφώς και μπορεί να συμβεί και αυτό. Τα αυγά των ψύλλων εκκολάπτονται παντού. Από το έδαφος μέχρι τις κουρτίνες, τα χαλιά, τις ψευδοροφές. Με λίγα λόγια οπουδήποτε υπάρχει σχισμή ή ύφασμα. Τρέφονται αποκλειστικά και μόνο με αίμα ανθρώπου ή ζώου. Πολλές φορές είναι υπεύθυνοι για μολυσματικές και δερματικές ασθένειες. Κάθε χώρος, όσο καθαρός και να είναι, μπορεί να γεμίσει με ψύλλους ξαφνικά. Από σούπερ μάρκετ και σχολεία μέχρι ξενοδοχεία, σπίτια, δημόσια κτίρια, στρατόπεδα, καταστήματα και αποθήκες. Με λίγα λόγια ψύλλοι μπορεί να βρεθούν παντού! Οι ενδείξεις ότι έχετε προσβληθεί από ψύλλους είναι τα τσιμπήματα συχνότερα στα άκρα (χέρια και πόδια) και η έντονη φαγούρα που τα συνοδεύει. Επίσης, αν δείτε το κατοικίδιο ζωάκι σας να ξύνεται επίμονα κατά πάσα πιθανότητα έχει προσβληθεί από τα μικροσκοπικά αυτά έντομα.

Οι ψύλλοι είναι έντομα που πετάνε και εξαπλώνονται ραγδαία. Αν δεν λάβετε τα απαραίτητα μέτρα για την αντιμετώπισή τους, το πρόβλημα σε μικρό χρονικό διάστημα θα διογκωθεί και θα είναι εκτός ελέγχου. Μια πολύ έμπειρη εταιρεία απολύμανσης για ψύλλους θα δώσει την οριστική λύση στο πρόβλημα σας. Με την πείρα που μας διακατέχει, θα σας απαλλάξουμε οριστικά από αυτά τα ανεπιθύμητα έντομα. Επειδή θέλει διαφορετικό χειρισμό ο ψύλλος από τις προνύμφες δηλαδή από τα αυγά του, με τα κατάλληλα φάρμακα θα έχετε το καλύτερο αποτέλεσμα. Όλα τα προϊόντα για απολύμανση για ψύλλους της εταιρείας, είναι πιστοποιημένα και δεν διατρέχετε κανένα απολύτως κίνδυνο ούτε εσείς ούτε τα μικρά σας ζωάκια. Εξειδικευόμαστε σε όλων των ειδών τις απολυμάνσεις. Με τις ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ σας απαλλάσσουμε επίσης από κουνούπια, μυρμήγκια, σφήκες, ερπετά, ποντίκια και οποιοδήποτε παράσιτο έχει εισβάλλει στον χώρο σας και σας ταλαιπωρεί.

ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ ΓΙΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ

Ποντίκια! Είναι τα πιο πολυάριθμα ζώα από όλα τα θηλαστικά. Ότι χειρότερο μπορεί να μας συμβεί είναι η εμφάνισή τους στο χώρο μας. Κανείς μας δεν θα ήθελε να συμβιώνει στον ίδιο χώρο με τα συγκεκριμένα τρωκτικά. Τα ποντίκια αγαπούν τα σκοτεινά μέρη γι’ αυτό είναι βέβαιο ότι θα τα συναντήσουμε σε αποχετεύσεις, υπονόμους και φρεάτια. Ενώ έχουν πολύ περιορισμένη όραση, ωστόσο είναι προσαρμοσμένη στο περιβάλλον που ζούνε. Η όσφρησή τους είναι η αίσθηση που διαθέτουν στον ανώτατο βαθμό ενώ τα μουστάκια τους λειτουργούν κατά κάποιο τρόπο ως κεραίες. Επίσης και η ακοή τους είναι ιδιαίτερα υψηλή ώστε να μπορούν να εντοπίσουν κάθε εισβολή στο χώρο τους. Τα ποντίκια, εκτός από αντιαισθητικά όμως, είναι και επικίνδυνα για τη δημόσια υγεία. Μεταφέρουν και μεταδίδουν πολλές ασθένειες στον άνθρωπο, με κυριότερη τη λεπτοσπείρωση.

Πέρα από τις ασθένειες που είναι ο πιο σημαντικός κίνδυνος, τα ποντίκια προκαλούν καταστροφές σε σοδειές, σιτηρά αλλά και σε κτίρια. Με τα κοφτερά τους δόντια μπορούν να ροκανίσουν οτιδήποτε βρεθεί μπροστά τους όπως, ξύλο, τσιμέντο, καλώδια κτλ. Η καλύτερη αντιμετώπιση για τα ποντίκια είναι η μυοκτονία – απολύμανση. Τα επαγγελματικά συνεργεία απολύμανσης για ποντίκια με τοποθέτηση δολωματικών σταθμών, σταθμών πολλαπλής σύλληψης και ειδικής κόλλας, καταπολεμούν κάθε τρωκτικό. Η εταιρεία μας, διαθέτει την εμπειρία και τα κατάλληλα σκευάσματα για την απολύμανση για ποντίκια. Όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιεί είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Παρέχουν εγγυημένο αποτέλεσμα στην απολύμανση χωρίς να τίθεται σε κίνδυνο η υγεία σας, η υγεία των ζώων και χωρίς να επιβαρύνεται το περιβάλλον. Οι τεχνικοί της είναι στη διάθεσή σας κάθε στιγμή και έτοιμοι να δράσουν ώστε να σας απαλλάξουν από τα τους ανεπιθύμητους επισκέπτες!

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟ

Κάτι που σίγουρα όλοι μας γνωρίζουμε είναι το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια μιας λοίμωξης, μικροσκοπικά σωματίδια απελευθερώνονται με το βήξιμο ή το φτέρνισμα. Αν δεν προσέξουμε ιδιαίτερα, τα μολυσματικά σωματίδια εγκαθίστανται πάνω σε διάφορες επιφάνειες. Η ανθρωπότητα έχει έρθει αντιμέτωπη με έναν καινούργιο ιό. Τον covid-19 ο οποίος έχει υψηλή μεταδοτικότητα γι’ αυτό και έχει οριστεί από την ιατρική κοινότητα ως πανδημία. Τα όπλα που έχουμε για τη μείωση της εξάπλωσης είναι η χρήση της μάσκας, το καλό πλύσιμο των χεριών και η αυστηρή απολύμανση για κορωνοϊό χώρων και επιφανειών. Όπως συμβαίνει με όλους τους μεταδιδόμενους ιούς, έτσι και στον covid-19, παράγοντες όπως η θερμοκρασία, η υγρασία και ο τύπος της επιφάνειας μπορούν να επηρεάσουν το χρονικό διάστημα που θα παραμείνει ο ιός στις επιφάνειες.

Στη μάχη λοιπόν για την επιβράδυνση ή την αποτροπή της μετάδοσής του, οι συνεχείς απολυμάνσεις και οι ψεκασμοί των επιφανειών με καινοτόμα αντιμικροβιακά μπορούν να μας προσφέρουν επιπλέον προστασία. Είναι απόλυτα σαφές ότι τα καινοτόμα προϊόντα για τα οποία κάνουμε λόγο δεν θα τα βρείτε ευρέως στην αγορά. Τα έχουν στη διάθεσή τους αποκλειστικά οι επίσημες και αδειοδοτημένες απολυμαντικές εταιρείες. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε αυτό. Ενώ η απολύμανση για κορονοϊό είναι σημαντική εφαρμογή, αν γίνεται με τη χρήση συμβατικών προϊόντων, οι επιφάνειες μολύνονται εκ νέου σε πολύ λίγο χρόνο. Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι εδώ χρειάζεστε πιο ισχυρά «φάρμακα». Εντασσόμαστε μαζί σας στη μάχη ενάντια του κορωνοϊού έχοντας στη διάθεσή της τα καλύτερα προϊόντα στην παγκόσμια αγορά. Με τον σωστό ψεκασμό από τους πολύ καλά εκπαιδευμένους τεχνικούς της, ο ιός καταστρέφεται και ο κίνδυνος εξάπλωσής του μειώνεται σε μεγάλο βαθμό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Το αποτελεσματικό τεχνικό μας επιτελείο μας βοηθάει να παρέχουμε τις διακεκριμένες υπηρεσίες όπως τον έλεγχο για κατσαρίδες. Εκτός από αυτό, παρέχουμε επίσης υπηρεσίες ελέγχου τρωκτικών, ελέγχου παρασίτων εσωτερικού χώρου, γενικού ελέγχου παρασίτων, ελέγχου οικιακών παρασίτων κ.α. Για την εκτέλεση όλων αυτών των υπηρεσιών, η ομάδα μας χρησιμοποιεί τις πιο σύγχρονα μηχανήματα, προηγμένου εξοπλισμού και τεχνολογίας. Όλες οι υπηρεσίες μας είναι απαραίτητες για ξενοδοχεία, εστιατόρια, νοσοκομεία, γραφεία, κατοικίες και όλους τους εταιρικούς πελάτες μας.

Αξιοποιώντας την τεχνογνωσία μας στην παροχή υπηρεσιών, έχουμε χαράξει μια θέση στην αγορά παρέχοντας στους πελάτες μας αξιοθαύμαστες υπηρεσίες. Η ομάδα μας είναι ικανή να προσφέρει αυτές τις υπηρεσίες σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ποιότητας. Για να επιτύχουμε την πλήρη ικανοποίηση του πελάτη, εκτελούμε όλες τις υπηρεσίες μας ανάλογα με τις ανάγκες και τις προδιαγραφές που τους αντιστοιχούν.

Καλέστε μας σήμερα στο 210 6032020 και ενημερωθείτε σχετικά από τους έμπειρους γεωπόνους της.

Άλλες σημαντικές υπηρεσίες που παρέχουμε είναι οι παρακάτω: