ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ 210 603 20 20

Η εταιρεία μας πραγματοποιεί προληπτικές συντηρήσεις στο αποχετευτικό σας δίκτυο, εξασφαλίζοντας την άριστη και φυσιολογική τους κατάσταση. Με αυτόν τον τρόπο αποτρέπει πολλά προβλήματα πριν αυτά συμβούν. Στους σωλήνες της αποχέτευσης μπορεί να συσσωρευτεί λίπος και ενδεχομένως να μειωθεί η διάμετρος του σωλήνα, μειώνοντας τη ροή του νερού και την αποστράγγιση. Αναλαμβάνουμε την τακτική ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ, χρησιμοποιώντας ηλεκτροκίνητα μηχανήματα, πιεστικά υψηλής πίεσης, κ.α. Ορισμένοι μπορεί να επιθυμούν να εφαρμόζουν μία ετήσια συντήρηση, ενώ άλλοι μπορεί να χρειάζονται πιο συχνές εφαρμογές. Η τακτική ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ μπορεί να είναι μηνιαία, δίμηνη, τρίμηνη, εξάμηνη και ανάλογα με τις δικές σας ιδιαίτερες ανάγκες. Οι τεχνικοί που απαρτίζουν την ομάδα μας έχουν πείρα και τεχνογνωσία. Είναι ικανοί να αντεπεξέλθουν ακόμη και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο 210 603 20 20.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

ΤΑΚΤΙΚΗ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

Η τακτική προληπτική ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ είναι πολύ σημαντική να πραγματοποιείται, γιατί μπορεί να καθυστερήσει την φθορά των αποχετευτικών αγωγών και συμβάλει στην διατήρηση της υγιεινής και την αποφυγή εστιών μόλυνσης. Σε πάρα πολύ δύσκολες περιπτώσεις μπορούμε να κάνουμε και απόφραξη με κάμερα στο εσωτερικό των σωληνώσεων, εντοπίζοντας έτσι την ακριβή θέση του προβλήματος. Η αποφρακτική μας εταιρεία αναλαμβάνει κάθε είδους συντηρήσεις που συνδέονται με το αποχετευτικό σας δίκτυο όπως:

Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης

Η μηνιαία συντήρηση του δικτύου της αποχέτευσης με καθαρισμό νερού υψηλής πίεσης μπορεί να βοηθήσει στην απομάκρυνση της λάσπης και των συσσωρευμένων υλικών από τις γραμμές σας, αποτρέποντας το φράξιμο.  Οι επαγγελματίες τεχνικοί μας μπορούν να συστήσουν ένα πρόγραμμα μηνιαίας συντήρησης που ταιριάζει καλύτερα στις συγκεκριμένες ανάγκες της αποχέτευσής σας. Η προληπτική μηνιαία συντήρηση της αποχέτευσης μπορεί να αποκαταστήσει τους σωλήνες σας και να τους επαναφέρει στην αρχική τους κατάσταση. Επιτρέψτε μας να εφαρμόσουμε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, για να κάνουμε τους σωλήνες του σπιτιού σας να ρέουν ελεύθερα ξανά!

Οι υπηρεσίες που σας προσφέρουμε:

 

Top