ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΡΩΠΙ

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ - ΑΝΤΛΗΣΕΙΣ - ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ - ΚΑΜΕΡΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ – 210 603 20 20

Η εταιρεία μας πραγματοποιεί προληπτικές συντηρήσεις στο αποχετευτικό σας δίκτυο, εξασφαλίζοντας την άριστη και φυσιολογική τους κατάσταση. Με αυτόν τον τρόπο αποτρέπει πολλά προβλήματα πριν αυτά συμβούν. Στους σωλήνες της αποχέτευσης μπορεί να συσσωρευτεί λίπος και ενδεχομένως να μειωθεί η διάμετρος του σωλήνα, μειώνοντας τη ροή του νερού και την αποστράγγιση. Αναλαμβάνουμε την τακτική ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ, χρησιμοποιώντας ηλεκτροκίνητα μηχανήματα, πιεστικά υψηλής πίεσης, κ.α. Ορισμένοι μπορεί να επιθυμούν να εφαρμόζουν μία ετήσια συντήρηση, ενώ άλλοι μπορεί να χρειάζονται πιο συχνές εφαρμογές.

ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

Χρησιμοποιούμε κάμερες απόφραξεις σε μια σειρά από τις υπηρεσίες ελέγχου μας, για τον αποτελεσματικό εντοπισμό, την αξιολόγηση και τη διάγνωση των προβλημάτων των συστημάτων της αποχέτευσης.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Η τακτική ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ μπορεί να είναι μηνιαία, δίμηνη, τρίμηνη, εξάμηνη και ανάλογα με τις δικές σας ιδιαίτερες ανάγκες. Οι τεχνικοί που απαρτίζουν την ομάδα μας έχουν πείρα και τεχνογνωσία. Είναι ικανοί να ανταπεξέλθουν ακόμη και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο 210 603 20 20.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ

ΤΑΚΤΙΚΗ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

Η τακτική προληπτική ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ είναι πολύ σημαντική να πραγματοποιείται, γιατί μπορεί να καθυστερήσει την φθορά των αποχετευτικών αγωγών και συμβάλει στην διατήρηση της υγιεινής και την αποφυγή εστιών μόλυνσης. Σε πάρα πολύ δύσκολες περιπτώσεις μπορούμε να κάνουμε και απόφραξη με κάμερα στο εσωτερικό των σωληνώσεων, εντοπίζοντας έτσι την ακριβή θέση του προβλήματος. Η αποφρακτική μας εταιρεία αναλαμβάνει κάθε είδους συντηρήσεις που συνδέονται με το αποχετευτικό σας δίκτυο όπως:

Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης

Η μηνιαία συντήρηση του δικτύου της αποχέτευσης με καθαρισμό νερού υψηλής πίεσης μπορεί να βοηθήσει στην απομάκρυνση της λάσπης και των συσσωρευμένων υλικών από τις γραμμές σας, αποτρέποντας το φράξιμο.  Οι επαγγελματίες τεχνικοί μας μπορούν να συστήσουν ένα πρόγραμμα μηνιαίας συντήρησης που ταιριάζει καλύτερα στις συγκεκριμένες ανάγκες της αποχέτευσής σας. Η προληπτική μηνιαία συντήρηση της αποχέτευσης μπορεί να αποκαταστήσει τους σωλήνες σας και να τους επαναφέρει στην αρχική τους κατάσταση. Επιτρέψτε μας να εφαρμόσουμε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, για να κάνουμε τους σωλήνες του σπιτιού σας να ρέουν ελεύθερα!

Καθαρισμός και Αποφράξεις Αποχέτευσης - ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΑΝΑΓΚΕΣ

Ένα πρόγραμμα μπορεί να προσαρμοστεί ειδικά για τις δικές σας απαιτήσεις. Τα προγράμματα συντήρησης συμβάλλουν στην αποφυγή εμπλοκών που μπορεί να οδηγήσουν σε ζημιές σε ακίνητα και τον πιθανό κίνδυνο για την υγεία από τις πλημμύρες, την ταλαιπωρία και τις μη προβλεπόμενες δαπάνες. Σας παρέχουμε δωρεάν προσφορά και αξιολόγηση των αναγκών σας και των απαιτήσεων των μεμονωμένων αναγκών σας. Ο τακτικός έλεγχος αποχέτευσης και η υπηρεσία καθαρισμού αποχέτευσης μπορούν να βοηθήσουν στην επίλυση προβλημάτων με διαρροές, φραγμένες αποχετεύσεις, πλημμύρες και ζημιές σε σωλήνες. Μην καταστρέφετε το αποχετευτικό σας σύστημα με επιβλαβείς χημικές ουσίες. Επικοινωνήστε με τους επαγγελματίες μας για όλες τις ανάγκες προληπτικής συντήρησης της αποχέτευσης. Το αποχετευτικό δίκτυο είναι ένα βασικό μέρος ενός κτηρίου. 

ΑΙΤΙΕΣ ΖΗΜΙΩΝ ΣΤΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ

 • Τα μαλλιά μπορούν να συσσωρευτούν στο σημείο που δημιουργούν αργή ροή ή ολικό μπλοκάρισμα. Τα μαλλιά βγαίνουν φυσικά από το κεφάλι μας και δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι γι αυτό. Αλλά μπορούμε να προσπαθήσουμε να προστατεύσουμε την αποχέτευση όσο το δυνατόν περισσότερο με μικρές και καλές πρακτικές, όπως το σκούπισμα των μαλλιών από τους νεροχύτες και ο καθαρισμός των βουρτσών για τα μαλλιά πάνω από τον κάδο απορριμμάτων.
 • Τα γυναικεία προϊόντα υγιεινής και οι βρεφικές πάνες ενέχουν μεγάλο κίνδυνο για τους σωλήνες επειδή δεν βιοδιασπώνται και περιέχουν βαμβάκι και άλλες ίνες που έχουν τεράστια ικανότητα να φράξουν και να προσελκύσουν άλλους παράγοντες απόφραξης.
 • Το λίπος και το λάδι είναι επικίνδυνοι εχθροί των υδραυλικών εγκαταστάσεων αλλά και όλων των εξαρτημάτων του. Ένα άλλο όλο και πιο διαδεδομένο κίνημα είναι αυτό για την εκπαίδευση των καταναλωτών σχετικά με τα οφέλη από την αποτροπή της αποχέτευσης των λιπαρών ουσιών, όπου μπορούν να συσσωρευτούν και να προκαλέσουν βουλώματα.
 • Οι ρίζες των δέντρων αναγνωρίζονται ευρέως ως η νούμερο ένα αιτία βουλώματος στα δίκτυα ύδρευσης και αποχέτευσης. Ενώ είναι πιο συνηθισμένο να βρίσκουμε ρίζες δέντρων μέσα στους σωλήνες παλαιότερων σπιτιών, οι ρίζες μπορούν να βρουν το δρόμο τους σε συστήματα οποιασδήποτε τεχνολογικής γενιάς. Ορισμένοι ειδικοί λένε ότι το πρώτο σημάδι εισβολής ρίζας δέντρου στην αποχέτευση ή τη γραμμή νερού είναι ένα γουργούρισμα.
 • Η υπερφόρτωση είναι επίσης ένας άλλο παράγοντας φραγής, ακόμη και όταν ο σωλήνας αποχέτευσης έχει τη σωστή διατομή ιδιαίτερα εάν λειτουργεί σε σηπτικό σύστημα (βόθρο) και ο όγκος των λυμάτων έχει αυξηθεί.

ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΑΠΟ ΚΑΚΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

Μια πρόχειρα συντηρημένη αποχέτευση μπορεί να σας προκαλέσει αρκετά προβλήματα. Αρχικά τα λύματα που παγιδεύονται σταδιακά στο δίκτυο μπορεί να προκαλέσουν τη διάβρωση των αγωγών καθώς και την εμπλοκή τους. Ένας κατεστραμμένος αγωγός σε μεγάλο βάθος μπορεί να σημαίνει μεγάλο κόστος σε επισκευαστικές εργασίες. Οι βουλωμένοι αγωγοί διατηρούν τα λύματα στάσιμα με αποτέλεσμα τη συσσώρευση ρύπων και την ανάπτυξη βακτηρίων τα οποία είναι αρκετά επικίνδυνα για την υγεία. Μπορεί να αναπτυχθεί μούχλα στους τοίχους και μύκητες. Παράγωγο της στασιμότητας των λυμάτων είναι και οι πολύ δυσάρεστες οσμές από τα σιφώνια της αποχέτευσης ή της λεκάνης της τουαλέτας.

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

 • Προσφέρουμε εξατομικευμένες υπηρεσίες συντήρησης αποχετευτικών δικτύων.
 • Θα επισκεφτούμε τον χώρο σας για να σας προσφέρουμε συμβουλές. Θα σας δώσουμε πολλές επιλογές προγραμμάτων προληπτικής συντήρησης αποχέτευσης που ταιριάζουν στον προϋπολογισμό σας.
 • Σε περίπτωση κλήσεων έκτακτης ανάγκης, σας στέλνουμε δωρεάν έναν τεχνικό στο χώρο σας εντός λίγης ώρας. Κάθε εργασία που αναλαμβάνεται είναι πλήρως εγγυημένη. 
 • Χρησιμοποιούμε τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό καθαρισμού αποχέτευσης, πιεστικά υδροβολής, ηλεκτρομηχανικά μηχανήματα, κάμερες διάγνωσης κλπ.
 • Τα φορτηγά μας είναι σε ετοιμότητα 365 ημέρες το χρόνο, 24 ώρες την ημέρα.
 • Σας δίνουμε τη δυνατότητα πληρωμής με αρκετούς τρόπους για να κάνουμε τον προϋπολογισμό σας πολύ πιο εύκολο.
 • Μηνιαίο πρόγραμμα πληρωμών, πληρωμή ανά επίσκεψη, εφάπαξ πληρωμή με πλήρη σύμβαση. Προσφέρουμε επίσης μειωμένες τιμές σε σχολεία, νοσοκομεία και φιλανθρωπικά ιδρύματα.
 • Οι υπηρεσίες έχουν σχεδιαστεί για να ταιριάζουν στις ανάγκες σας. Καλέστε μας!

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 603 20 20 ή με τη φόρμα επικοινωνίας