ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΡΩΠΙ

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ - ΑΝΤΛΗΣΕΙΣ - ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ - ΚΑΜΕΡΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ – 210 603 20 20

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ. Χρησιμοποιούμε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για την απόφραξη με κάμερα. Τα συστήματα αποχέτευσης ενός σπιτιού ή ενός επαγγελματικού χώρου έχουν συχνά εγκατασταθεί στο υπόγειο ή σε δυσπρόσιτες περιοχές. Αυτό σημαίνει ότι η αντιμετώπιση του προβλήματος μπορεί να είναι δύσκολη στην καλύτερη των περιπτώσεων. Παλαιότερα οι τεχνικοί χρειαζόταν να σκάψουν σε περιοχές του υδραυλικού και αποχετευτικού δικτύου σας που είχαν πρόβλημα χωρίς να γνωρίζουν σε ποιο ακριβώς σημείο πρέπει να εστιάσουν. Κοντά μας δεν υφίσταται αυτή η απαρχαιωμένη λύση.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΡΩΠΙ - ΚΑΜΕΡΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

Είμαστε αφοσιωμένοι στο να παρέχουμε χαμηλό κόστος, χωρίς να πειράξουμε το σύστημα αποχέτευσης, που θα σας επιβαρύνει με επιπλέον εργασίες σκαψίματος. Έτσι θεωρούμε ως ιδανικότερη λύση την επιθεώρηση με κάμερα για να εντοπίσουμε την πηγή των ενδεχόμενων προβλημάτων και να αξιοποιήσουμε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για τον έλεγχο της αποχέτευσης. Καλέστε μας σήμερα στο 210 603 20 20.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

Χρησιμοποιούμε κάμερες για έλεγχο αποχετεύσεων για τον αποτελεσματικό εντοπισμό, την αξιολόγηση και τη διάγνωση των προβλημάτων των συστημάτων της αποχέτευσής σας. Οι διάφοροι τύποι αποχετεύσεων σε όλα τα σχήματα και μεγέθη, είναι ο λόγος που προσφέρουμε μια σειρά από επιλογές κάμερας αποχέτευσης για να ταιριάζουν στις ανάγκες του καθενός. Οι κάμερες ευκρίνειας αποχέτευσης μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε μικρότερες ή μεγαλύτερες αποχετεύσεις. Η υπηρεσία αυτή λαμβάνει χώρα με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και είναι κατάλληλη για κάθε οικιακή αποχέτευση, μικρές ή μεγάλες εμπορικές αποχετεύσεις, υπονόμους και αποχετεύσεις ομβρίων. Κατά τη διεξαγωγή του ελέγχου, θα επιθεωρήσουμε τον αγωγό και θα λάβουμε λεπτομερείς σημειώσεις σχετικά με τυχόν ελαττώματα. Οι κάμερες μπορούν επίσης να σηματοδοτήσουν την ακριβή θέση των εν λόγω ελαττωμάτων, ώστε να καταστεί δυνατή η εφαρμογή με την κατάλληλη αντιμετώπιση.

Εάν αντιμετωπίζετε δυσκολίες με το σύστημα της αποχέτευσης σας τότε επικοινωνήστε με την εταιρεία μας σήμερα. Η εταιρεία μας χρησιμοποιεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στη διάγνωση αποχέτευσης με κάμερα για να εντοπίσει με ακρίβεια ελαττώματα διαρροής και ζημιές. Απλά επικοινωνήστε με το γραφείο μας και θα μεριμνήσουμε για τη διενέργεια επιθεώρησης σε χρονική στιγμή που σας ταιριάζει.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ – ΟΦΕΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

Οι ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Με τις κάμερες ελέγχου αποχέτευσης, είμαστε σε θέση να αξιολογήσουμε προσεκτικά τους σωλήνες σας και να προσδιορίσουμε με ακρίβεια την πηγή των προβλημάτων των υδραυλικών εγκαταστάσεων σας. Η κάμερα διάγνωσης μας επιτρέπει να επιθεωρήσουμε σωληνώσεις διαφόρων διαμέτρων και μηκών. Η διαδικασία συνήθως περιλαμβάνει την εισαγωγή της κάμερας στον αγωγό μέσω ενός υπάρχοντος σημείου ελέγχου.

Ο έλεγχος αποχέτευσης με κάμερα σας παρέχει τα εξής οφέλη:

 • Στοχευμένο προσδιορισμό των ζητημάτων που σχετίζονται με την αποχέτευση.
 • Προηγμένη τεχνολογία που είναι αξιόπιστη και ακριβής.
 • Αναφορά τεχνολογικών χαρακτηριστικών που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε εκθέσεις για πολιτικούς μηχανικούς, τεχνικούς και υπεύθυνους εγκαταστάσεων κλπ
 • Ποικιλία από κάμερες ελέγχου αποχέτευσης για να ταιριάζουν σε όλους τους τύπους των συστημάτων αποχέτευσης και των υποδομών ομβρίων.
 • Αποφεύγετε την αναστάτωση και το χάος.
 • Άμεση διάγνωση.
 • Αποτυπώνονται ρωγμές, σπασίματα αλλά και καθιζήσεις των σωληνώσεων.
 • Πολύ χαμηλότερο κόστος από τις παραδοσιακές μεθόδους αξιολόγησης των αποχετευτικών προβλημάτων.
 • Η ψηφιακή καταγραφή μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως αποδεικτικό στοιχείο για την αιτία που προκάλεσε τη βλάβη. Είτε για την ασφαλιστική εταιρεία είτε για οποιαδήποτε άλλη νόμιμη χρήση.
 • Εξοικονόμηση χρόνου και χρημάτων.
 • Η διάγνωση με κάμερα έχει επίσης χρησιμοποιηθεί για να εντοπιστούν και χαμένα τιμαλφή, όπως κοσμήματα.

Αποτελεσματικότητα και ταχύτητα

Οι κοινές αιτίες που χρειαζόμαστε απόφραξη και δημιουργούν θέματα στις αποχετεύσεις οφείλονται σε ρίζες δέντρων, χαρτιά, τρόφιμα, λίπη, τρίχες, φύλλα, διάφορα αντικείμενα. Η διάγνωση με κάμερα παρέχει αναλυτικές και σωστές πληροφορίες σχετικά με το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Η κάμερα διάγνωσης εξασφαλίζει ότι παρέχονται ακριβείς πληροφορίες για τον προσδιορισμό του προβλήματος στην πιο οικονομικά αποδοτική λύση. Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να έχουμε σαφή εικόνα και να ξέρουμε ακριβώς και τον τρόπο που θα αποκατασταθεί το πρόβλημα. Έχουμε στη διάθεση μας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Μπορεί να σας δώσει περισσότερες επιλογές, ταχύτερη διάγνωση, ταχύτερη αποκατάσταση για την προστασία της υγείας σας και της περιουσίας σας. 

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ – ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

Η μικροσκοπική αδιάβροχη κάμερα εισέρχεται μέσα στο δίκτυο αποχέτευσης μέσα από κάποια από τις διόδους του αποχετευτικού δικτύου σας που θα επιλέξει ο εξειδικευμένος τεχνικός. Με επαγγελματικό χειρισμό την οδηγεί μέσα από τους αγωγούς ώστε να εντοπίσει που ακριβώς βρίσκεται το φράξιμο ή οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα. Όλη η διαδρομή καταγράφεται σε βίντεο το οποίο απεικονίζεται online στην κάμερα του χειριστή. Η απόσταση του εμποδίου από το σημείο εισαγωγής της κάμερας προσμετράτε αυτόματα. Η τελευταίας γενιάς τεχνολογία της διάγνωσης με κάμερα προσφέρει ένα καθαρό και ενεργό τρόπο για να εντοπισθεί το πρόβλημα που πλήττει το αποχετευτικό σας δίκτυο, κάτι το οποίο ίσως να σας έχει αγχώσει και προβληματίσει. Μόλις όμως η κάμερα εντοπίσει το πρόβλημα, όλες οι εργασίες που θα ακολουθήσουν εστιάζουν στο σωστό σημείο και οδηγούνται προς τη σωστή κατεύθυνση.

ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΗ ΑΓΩΓΩΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

Διαθέτουμε διαγνωστική κάμερα τεχνολογίας αιχμής, η οποία χάρη στον εύκαμπτο άξονά της εισχωρεί σε βάθος και μεταδίδει σε οθόνη το εσωτερικό των αγωγών αποκαλύπτοντας την ενδεχόμενη ζημιά ή το φράξιμο του σωλήνα. Η κάμερα υψηλής ευκρίνειας είναι ένα δώρο της τεχνολογίας στον τομέα των αποφράξεων.

Αποφύγετε τις δαπανηρές και επίπονες εργασίες του άσκοπου σκαψίματος για τον εντοπισμό της φραγής. Η απόφραξη με κάμερα μας επιτρέπει να γνωρίζουμε τη θέση και τη φύση του βουλώματος για την επιλογή της κατάλληλης μεθόδου απόφραξης. Επίσης, επιτρέπει στους υδραυλικούς να ξέρουν σε ποιο σημείο ακριβώς να επέμβουν και τι ενέργειες απαιτείται να ακολουθήσουν χωρίς να δουλεύουν στα τυφλά.

Αυτές οι πληροφορίες θα συγκεντρώνονται σε μια λεπτομερή έκθεση, η οποία θα περιγράφει την πιο συμφέρουσα επιλογή σας όσον αφορά τη λύση του προβλήματος. Όταν έχει ολοκληρωθεί η έκθεση, σας παρέχουμε ένα ψηφιακό αντίγραφο σε USB.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, παρακαλούμε ενημερώστε μας ότι επιθυμείτε τη βιντεοσκόπηση αποθηκευμένη σε USB ή SD card, πριν την έναρξη των εργασιών.

ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ 24 ΩΡΕΣ – 365 ΗΜΕΡΕΣ

Η ταχύτατη ανταπόκριση στο κάλεσμά σας είναι για εμάς ο πρώτος στόχος καθώς γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι για εσάς και την οικογένειά σας να ξεπεράσετε γρήγορα τις δυσκολίες που προκαλεί μία βουλωμένη αποχέτευση. Μετά το τηλεφώνημά σας, ενεργοποιείται άμεσα ο μηχανισμός μας και το κοντινότερο κινητό συνεργείο του στόλου μας κατευθύνεται στο χώρο σας. Είμαστε κοντά σας ΚΥΡΙΑΚΕΣ – ΕΟΡΤΕΣ – ΑΡΓΙΕΣ – ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ – ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ – ΠΑΣΧΑ. Καλέστε μας!

Οι υπηρεσίες που σας προσφέρουμε: