ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ 210 603 20 20

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ: Χρησιμοποιούμε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για την απόφραξη με κάμερα. Τα συστήματα αποχέτευσης ενός σπιτιού ή ενός επαγγελματικού χώρου έχουν συχνά εγκατασταθεί στο υπόγειο ή σε δυσπρόσιτες περιοχές. Αυτό σημαίνει ότι η ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ και η αντιμετώπιση του προβλήματος μπορεί να είναι δύσκολη στην καλύτερη των περιπτώσεων. Συχνά οι τεχνικοί χρειαζόταν να σκάψουν σε περιοχές πρόσβασης του υδραυλικού δικτύου σας που απαιτούσαν την προσοχή. Κοντά μας δεν υφίσταται αυτή η απαρχαιωμένη λύση. Είμαστε αφοσιωμένοι στο να παρέχουμε χαμηλό κόστος, χωρίς να πειράξουμε το σύστημα αποχέτευσης, που θα σας επιβαρύνει με επιπλέον εργασίες. Έτσι θεωρούμε ως ιδανικότερη λύση την επιθεώρηση με κάμερα για να εντοπίσουμε την πηγή των ενδεχόμενων προβλημάτων και να αξιοποιήσουμε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στον έλεγχο της αποχέτευσης. Καλέστε μας σήμερα στο 210 603 20 20.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ  ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

Χρησιμοποιούμε κάμερες απόφραξεις σε μια σειρά από τις υπηρεσίες ελέγχου μας, για τον αποτελεσματικό εντοπισμό, την αξιολόγηση και τη διάγνωση των προβλημάτων των συστημάτων της αποχέτευσης σας. Οι διάφοροι τύποι αποχετεύσεων σε όλα τα σχήματα και μεγέθη, είναι ο λόγος που προσφέρουμε μια σειρά από επιλογές κάμερας αποχέτευσης για να ταιριάζουν στις ανάγκες του καθενός. Οι κάμερες ευκρίνειας αποχέτευσης μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε μικρότερες ή μεγαλύτερες αποχετεύσεις. Η υπηρεσία αυτή λαμβάνει χώρα με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και είναι κατάλληλη για κάθε οικιακή αποχέτευση, μικρές ή μεγάλες εμπορικές αποχετεύσεις, υπονόμους και αποχετεύσεις ομβρίων. Κατά τη διεξαγωγή του ελέγχου, θα επιθεωρήσουμε τον αγωγό και θα λάβουμε λεπτομερείς σημειώσεις σχετικά με τυχόν ελαττώματα. Οι κάμερες μπορούν επίσης να σηματοδοτήσουν την ακριβή θέση των εν λόγω ελαττωμάτων, ώστε να καταστεί δυνατή η εφαρμογή και η κατάλληλη αντιμετώπιση.

Αυτές οι πληροφορίες θα συγκεντρώνονται σε μια λεπτομερή έκθεση, η οποία θα περιγράφει την πιο συμφέρουσα επιλογή σας όσον αφορά τη λύση του προβλήματος. Όταν έχει ολοκληρωθεί η έκθεση, σας παρέχουμε ένα ψηφιακό αντίγραφο σε USB. Εάν αντιμετωπίζετε δυσκολίες με το σύστημα της αποχέτευσης σας τότε επικοινωνήστε με την εταιρεία μας σήμερα. Η εταιρεία μας χρησιμοποιεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στη διάγνωση αποχέτευσης με κάμερα για να εντοπίσει με ακρίβεια ελαττώματα διαρροής και ζημιές. Απλά επικοινωνήστε με το γραφείο μας και θα μεριμνήσουμε για τη διενέργεια επιθεώρησης σε χρονική στιγμή που σας ταιριάζει.

Τα οφέλη από την επιθεώρηση με κάμερα

Η απόφραξη με κάμερα είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Με αυτή τη διαδικασία εξασφαλίζετε επίσης την επισκευή της διαρροής σας. Με τις κάμερες ελέγχου αποχέτευσης, είμαστε σε θέση να αξιολογήσουμε προσεκτικά τους σωλήνες σας και να προσδιορίσουμε με ακρίβεια την πηγή των προβλημάτων των υδραυλικών εγκαταστάσεων σας. Η κάμερα διάγνωσης μας επιτρέπει να επιθεωρήσουμε σωληνώσεις διαφόρων διαμέτρων και μηκών. Η διαδικασία συνήθως περιλαμβάνει την εισαγωγή της κάμερας στον αγωγό μέσω ενός υπάρχοντος σημείου ελέγχου.

Οι Αποφράξεις με κάμερα σας παρέχουν τα εξής οφέλη:

  • Στοχευμένο προσδιορισμό των ζητημάτων που σχετίζονται με την αποχέτευση
  • Προηγμένη τεχνολογία που είναι αξιόπιστη και ακριβής
  • Αναφορά τεχνολογικών χαρακτηριστικών που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε εκθέσεις για πολιτικούς μηχανικούς, τεχνικούς και υπεύθυνους εγκαταστάσεων κλπ
  • Ποικιλία από κάμερες ελέγχου αποχέτευσης για να ταιριάζουν σε όλους τους τύπους των συστημάτων αποχέτευσης και των υποδομών ομβρίων

Οι υπηρεσίες που σας προσφέρουμε:

 

Top