ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΡΩΠΙ

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ - ΑΝΤΛΗΣΕΙΣ - ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ - ΚΑΜΕΡΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΛΗΝΗ – 210 603 20 20

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΛΗΝΗ. Προσφέρουμε προσιτές υπηρεσίες στον κλάδο των συστημάτων αποχέτευσης πάνω από 40 χρόνια. Η τεχνογνωσία μας στην προσφορά υπηρεσιών καθώς και η ειλικρίνεια μας στις προσιτές υπηρεσίες στα αποχετευτικά δίκτυα, μας καθιστούν μια ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρεία. Για τις ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ στην ΠΑΛΛΗΝΗ φημιζόμαστε για την αποτελεσματικότητά μας σε δύσκολες καταστάσεις. Με τεχνικό προσωπικό, άριστα εκπαιδευμένο, κάθε μέλος της ομάδας μας είναι σε θέση να σας εξασφαλίσει υψηλά πρότυπα σε κάθε κλήση υπηρεσίας.

Από τη δεκαετία του 1970, η επιχείρησή μας έχει εξυπηρετήσει άριστα εκατοντάδες πελάτες στην Παλλήνη και τις γύρω περιοχές. Οι τεχνικοί μας έχουν την εμπειρία για να διαγνώσουν και να επιλύσουν τα προβλήματα στην αποχέτευσή σας άψογα. Ο ισχυρός συνδυασμός της τεχνογνωσίας μας και της ικανοποίησης του πελάτη είναι το σήμα κατατεθέν μας.

ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

Χρησιμοποιούμε κάμερες απόφραξεις σε μια σειρά από τις υπηρεσίες ελέγχου μας, για τον αποτελεσματικό εντοπισμό, την αξιολόγηση και τη διάγνωση των προβλημάτων των συστημάτων της αποχέτευσης.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ με εγγυημένο αποτέλεσμα στην ΠΑΛΛΗΝΗ

Έχουμε ένα αποδεδειγμένο ιστορικό με αξιόπιστα αποτελέσματα και απόλυτα ικανοποιημένους πελάτες όσον αφορά στις ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ στην ΠΑΛΛΗΝΗ. Για εμας που ξεκινήσαμε σχεδόν εξ ολοκλήρου από στόμα σε στόμα και συστάσεις, η ικανοποίηση του πελάτη είναι υψίστης σημασίας. Η πελατειακή βάση μας περιλαμβάνει πολλές από τις κατοικίες της Παλλήνης, πολυκατοικίες, εμπορικά καταστήματα, εστιατόρια κ.α.

Διαθέτουμε όλο τον κατάλληλο εξοπλισμό και την εμπειρία για να αναλάβουμε τη φροντίδα των δικτύων αποχέτευσης των νοικοκυριών. Μπορούμε να ασχοληθούμε με το νεροχύτη της κουζίνας που έχει σταματήσει εντελώς, με την μπανιέρα που είναι πάντα φραγμένη από τρίχες, το πλυντήριο ρούχων σας που έχει υπερχειλίσε, την τουαλέτα που έχει βουλώσει ή το κεντρικό φρεάτιο του κτιρίου.

Με μια γρήγορη κλήση στο γραφείο μας, θα προσδιορίσουμε το κόστος της υπηρεσίας μας και θα καθορίσουμε το χρόνο εξυπηρέτησης που είναι κατάλληλος για σας. Έχουμε έμπειρους και εξειδικευμένους τεχνικούς και κάποιος από αυτούς θα είναι κοντά σας, για να σας βοηθήσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Καλέστε μας στο: 210 6032020

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ ΤΙΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΛΛΗΝΗ

Εάν η αποχέτευση τρέχει αργά ή είναι απλώς βουλωμένη και τα νερά λιμνάζουν, ξέρετε ποιον να καλέσετε. Έχουμε τα πιο σύγχρονα μηχανήματα και σε συνδυασμό με τα εξειδικευμένα μας συνεργεία, εγγυόμαστε αποτελεσματικές υπηρεσίες καθαρισμού αποχέτευσης που θα αποκαταστήσουν το σύστημα των αποχετευτικών εγκαταστάσεών σας και θα σας φέρουν ξανά την άνεση και την ευκολία στο σπίτι σας ή στο μαγαζί σας.

Εξυπηρετούμε καθημερινά και όλο το 24ωρο σπίτια, επαγγελματικούς, δημόσιους, δημοτικούς και κοινόχρηστους χώρους, καταστήματα, νοσοκομεία, ξενοδοχεία και εστιατόρια.

  • Απόφραξη και καθαρισμό αποχετευτικών δικτύων και αγωγών.
  • Απόφραξη και καθαρισμό τουαλετών και κουζινών.
  • Άντληση υδάτων από κάθε χώρο.
  • Αποφράξεις με κάμερα.
  • Μηνιαίες συντηρήσεις αποχετεύσεων.

Αναλαμβάνουμε παντός είδους αποφράξεις στην Παλλήνη και τις γύρω περιοχές. Με τα κατάλληλα μέσα, την υποδομή και με εφαρμογές οικολογικών και μόνο μεθόδων, δίνουμε λύση σε κάθε πρόβλημα το οποίο σχετίζεται με την αποχέτευση. Το κόστος της κάθε απόφραξης είναι πάντοτε πολύ οικονομικό αν το συγκρίνετε με τις ποιοτικές μας υπηρεσίες. Επιπλέον έχουμε τη δυνατότητα να εξυπηρετούμε οποιονδήποτε χώρο, δηλαδή ερχόμαστε όπου κι αν βρίσκεστε. Αναλαμβάνουμε εκτός από οικίες, κάθε επαγγελματικό χώρο αλλά και σχολεία, νοσοκομεία, στρατόπεδα, εργοστάσια, βιοτεχνίες, δημόσια κτίρια και οπουδήποτε αλλού μας χρειάζεστε. Σεβόμαστε πάντοτε το χώρο σας και φροντίζουμε με το τέλος κάθε εργασίας να σας τον παραδώσουμε καθαρό, λειτουργικό και σε άριστη κατάσταση.

Σας παρέχουμε 100% εγγύηση υπηρεσιών

Αποφράξεις Κορωπί - ΚΑΜΕΡΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ με κάμερα στην ΠΑΛΛΗΝΗ

Πιθανόν η πιο σημαντική εξέλιξη στον κόσμο των αποχετεύσεων στην εποχή μας, είναι η δυνατότητα που έχουμε να επιθεωρούμε τα συστήματα αποχέτευσης στο εσωτερικό τους, χρησιμοποιώντας εξοπλισμό απόφραξης με κάμερα. Υπάρχουν τα προφανή οφέλη, όπως είναι ο εντοπισμός των ελαττωμάτων και των φθορών στις σωληνώσεις αλλά χρησιμοποιείται και ως ένα εργαλείο συντήρησης και παρακολούθησης του δικτύου αποχέτευσης.

Ως εξειδικευμένοι στις αποχετεύσεις και στην διάγνωση με κάμερα, πραγματοποιούμε αποφράξεις με κάμερα όπου εντοπίζουμε όλα τα τυχόν προβλήματα ενώ παράλληλα ενημερώνουμε όλους τους ιδιοκτήτες για την κατάστασή της. Τέλος τους συμβουλεύουμε για το τι πρέπει να κάνουν ώστε να πετύχουν και την επιδιόρθωσή της.

Καθαρισμός και Αποφράξεις Αποχέτευσης

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ και ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ Αποχέτευσης στην ΠΑΛΛΗΝΗ

Ο μόνος τρόπος για να λειτουργεί πάντα σωστά η αποχέτευση είναι η τακτική συντήρησή της. Πρόκειται σίγουρα για μια προαιρετική εφαρμογή που όμως έχει γλιτώσει πολλές κτιριακές εγκαταστάσεις από σοβαρότερα προβλήματα. Στην τακτική συντήρηση εστιάζουμε περισσότερο σε σημεία τα οποία είχαν δώσει βλάβες στο παρελθόν ενώ μας δίνεται η δυνατότητα να ανακαλύψουμε και καινούρια. Η συντήρηση είναι η καλύτερη μέθοδος πρόληψης αφού είμαστε σε θέση να μηδενίσουμε τις πιθανότητες μιας μελλοντικής βλάβης στην αποχέτευση. Σε κάθε περίπτωση σας κρατάμε ενήμερους για την τρέχουσα κατάσταση του δικτύου σας. Έτσι, φροντίζουμε να έχετε πάντα τον πλήρη έλεγχό του. Σας προσφέρουμε οικονομικά συμβόλαια, μηνιαία, τρίμηνα ή και εξάμηνα. Το ποιο θα επιλέξετε έχει να κάνει με την κατάσταση του δικτύου σας και το πόσο συχνά σας βγάζει πρόβλημα.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ αποχετεύσεων στην ΠΑΛΛΗΝΗ

Έχετε μια βουλωμένη αποχέτευση; Μήπως χρειάζεστε καθαρισμό από λίπη και πουριά; Για ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ στην ΠΑΛΛΗΝΗ είμαστε η νούμερο ένα επιλογή σας όταν πρόκειται για γρήγορη, αποτελεσματική και εμπεριστατωμένη υπηρεσία καθαρισμού και απόφραξης της αποχέτευσης. Σίγουρα είναι αρκετά δύσκολο να προβλέψετε το πότε θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε έναν βουλωμένο νεροχύτη. Γι αυτό όμως είμαστε εδώ και σας προσφέρουμε τις γνώσεις και τις υπηρεσίες μας. Οι τεχνικοί μας εξοπλισμένοι με μεγάλη εμπειρία και με τα πιο σύγχρονα διαγνωστικά μηχανήματα, εντοπίζουν τις προβληματικές εστίες οι οποίες δεν μπορούν να γίνουν αντιληπτές με γυμνό μάτι. Αξιολογώντας μοναδικά κάθε περίπτωση, θα προχωρήσουν άμεσα στην απόφραξη της αποχέτευσής σας, εφαρμόζοντας την τεχνική που απαιτείται ώστε να λυθεί το πρόβλημα.

Η προληπτική συντήρηση αποχέτευσης είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για την πρόληψη από δαπανηρές επισκευές από πλημμύρες.

Γιατί ο τακτικός καθαρισμός είναι πολύ σημαντικός

Από τις πιο σημαντικές υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι σίγουρα ο καθαρισμός της αποχέτευσης. Καθημερινά οι σωλήνες της αποχέτευσης επιβαρύνονται από διάφορα υλικά. Οργανικά λύματα, σαπούνια, τρίχες, λίπη, λάδια, χαρτιά, μωρομάντηλα, πάνες, γόπες από τσιγάρα, είναι κάποια από αυτά. Είναι πολύ βασικό να διατηρούνται όλα τα συστήματα της αποχέτευσης καθαρά ώστε να λειτουργούν πάντοτε σωστά. Με τα μηχανήματα υδροβολής εξασφαλίζουμε την απόλυτη καθαριότητα σε σωλήνες, σιφώνια, υδρορροές και φρεάτια.

Από το μικρότερο σπίτι έως τον μεγαλύτερο επαγγελματικό χώρο, εάν το πρόβλημα είναι επαναλαμβανόμενο, μια προληπτική συντήρηση του δικτύου της αποχέτευσης σας, μπορεί να είναι η απάντηση. Με την αφαίρεση των εμποδίων που συσσωρεύονται, πριν υπερφορτώσει τελείως και σταματήσει τη ροή της αποχετευτικής γραμμής, τα προβλήματα αυτά μπορούν να αποφευχθούν.

Οι εισβολές ριζών δέντρου ή η συσσώρευση λιπών ή άλλων βαριών υλικών μπορεί να σταματήσουν τη λειτουργία μιας αποχετευτικής γραμμής και ενδεχομένως να προκαλέσει εκτεταμένες ζημιές.

Προληπτική συντήρηση αποχετεύσεων στην Παλλήνη

Μπορούμε να αξιολογήσουμε τις ανάγκες σας και να επεξεργαστούμε ένα σχέδιο για σας. Πολλοί πελάτες χρειάζονται μια ετήσια ή εξαμηνιαία υπηρεσία. Σε ορισμένες όμως περιπτώσεις προβληματικών γραμμών ή επιβαρυμένων επαγγελματικών χώρων απαιτείται μηνιαία συντήρηση. Θα μάθουμε ποιες είναι οι ανάγκες σας και τι ανταποκρίνεται καλύτερα στον προϋπολογισμό σας και θα προσαρμόσουμε ένα ειδικό πρόγραμμα συντήρησης στα μέτρα σας.

Απολυμάνσεις στη Βάρη

Απολυμάνσεις στην Παλλήνη

Από το σύνολο των υπηρεσιών μας δεν θα μπορούσε να λείπει φυσικά η απολύμανση. Τι σημαίνει αυτό; Αυτό σημαίνει ότι αν έρθουμε για να σας κάνουμε απόφραξη σε κάποιο φρεάτιο και διαπιστώσουμε μεγάλο πληθυσμό από κατσαρίδες ή ποντίκια, θα φροντίσουμε να σας απαλλάξουμε και από αυτά. Με τα πιο σύγχρονα, εγκεκριμένα και ακίνδυνα σκευάσματα, όλα τα παράσιτα θα αποτελέσουν παρελθόν. Καλέστε μας για κάθε είδους παράσιτο και έντομο που σας δυσκολεύει τη ζωή. Εκτός από κατσαρίδες και τρωκτικά, αντιμετωπίζουμε και εξοντώνουμε κοριούς, ψύλλους, μυρμήγκια, ιούς και μικρόβια ενώ συμβάλλουμε αποτελεσματικά ώστε να μειωθεί σημαντικά ο πληθυσμός των κουνουπιών.

Καλύπτουμε την περιοχή της Παλλήνης και τα γύρω προάστια σε ελάχιστο χρόνο

Καλέστε μας όπου κι αν είστε, όποιο κι αν είναι το πρόβλημα. Η άμεση ανταπόκρισή μας είναι γεγονός και κάτι για το οποίο έχουμε πάρα πολύ καλή φήμη. Συμπληρώνει ιδανικά όλες τις ποιοτικές υπηρεσίες αποφράξεων που σας παρέχουμε. Ο στόλος μας άρτια εξοπλισμένος έχει ένα και μόνο σκοπό. Να σας εξυπηρετήσει όσο καλύτερα μπορεί και να σας κάνει πελάτες μας για πάντα! Γιατί η σωστή λειτουργία των σωληνώσεων της αποχέτευσής σας, σας εξασφαλίζει την μακροζωία των εγκαταστάσεων σας.

Περιοχές εξυπηρέτησης:

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ στην ΠΑΛΛΗΝΗ – Χρήσιμα links

Πληροφορίες περιοχής Παλλήνη

Η Παλλήνη είναι δημοτική ενότητα του Δήμου Παλλήνης. Είναι έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής, μαζί με το Γέρακα και την Ανθούσα.

Εκτείνεται 15 χιλιόμετρα βορειοανατολικά των Αθηνών. Ο πραγματικός πληθυσμός της είναι 16.679 κάτοικοι (2001). Η Παλλήνη αναπτύχθηκε τα τελευταία χρόνια με γοργούς ρυθμούς. Έτσι ο πληθυσμός της για το 2006 υπολογίζεται περίπου στους 25.000 κατοίκους. Δηλαδή 1.337 κάτοικοι ανά τ.χμ[εκκρεμεί παραπομπή]. Η πόλη απλώνεται σε έκταση 18.702 στρεμμάτων[εκκρεμεί παραπομπή], ανάμεσα στους πρόποδες του Πεντελικού όρους και του Υμηττού, ενώ αποτελεί ταυτόχρονα κομβικό πέρασμα από το Λεκανοπέδιο στα Μεσόγεια. Θέση της σύγχρονης πόλης αποτελεί το ιστορικό κέντρο του αρβανίτικου οικισμού “Χαρβάτι”.

Καθίσταται προσβάσιμη οδικώς από την αρχαία μαραθώνια διαδρομή (τη Λεωφόρο Μαραθώνος), καθώς επίσης από την Αττική Οδό και τον αυτοκινητόδρομο Σταυρού-Ραφήνας. Επιπλέον εξυπηρετείται από το διπλό σταθμό του Προαστιακού και του Μετρό “Παλλήνη” και το λεωφορειοσταθμό της “Δουκίσσης Πλακεντίας”.