ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΡΩΠΙ

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ - ΑΝΤΛΗΣΕΙΣ - ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ - ΚΑΜΕΡΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ – 210 603 20 20

Τακτικός καθαρισμός αποχέτευσης: Πολλοί ιδιοκτήτες σπιτιών  αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τη συντήρηση των σωληνώσεων του συστήματος αποχέτευσης. Οι περισσότεροι έχουν την τάση να μη σκέφτονται καθόλου το σύστημα αποχέτευσής τους, μέχρι να βουλώσει μια σωλήνα ή να εμφανιστούν δυσάρεστες οσμές μέσα στο σπίτι. Ωστόσο, δε θα παρουσιάζονται τέτοια προβλήματα στις αποχετεύσεις σας, αν πραγματοποιηθεί ένας ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ. Καλέστε τους εξειδικευμένους τεχνικούς της εταιρείας μας όλο το 24ωρο στο 210 603 20 20. Η μόνη αξιόπιστη και σίγουρη επιλογή. Όπως λέει η παροιμία, «των φρονίμων τα παιδιά, πριν πεινάσουν μαγειρεύουν».

ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

Χρησιμοποιούμε κάμερες απόφραξεις σε μια σειρά από τις υπηρεσίες ελέγχου μας, για τον αποτελεσματικό εντοπισμό, την αξιολόγηση και τη διάγνωση των προβλημάτων των συστημάτων της αποχέτευσης.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ο ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΟΥ

Παρακάτω διαβάστε τα οφέλη που προσφέρει ένας ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ του σπιτιού ή του καταστήματός σας ανά τακτά χρονικά διαστήματα ιδιαίτερα σε χώρους εστίασης και συγκέντρωσης πολλών ατόμων για λίγο διάστημα όπως τα γήπεδα;

  • Το κύριο όφελος που παρέχει ο ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ είναι ότι θα αποστραγγίζονται τα νερά πολύ ταχύτερα από πριν.
  • Το νερό δε θα στέκεται στην αποχέτευση και θα παίρνει μόνο του το δρόμο προς το σωλήνα (εάν ο νεροχύτης σας αδειάζει αργά, τότε θα πρέπει πιθανότατα να καθαριστεί).
  • Ο ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ μηδενίζει τις πιθανότητες να ξεχειλίσουν οι νεροχύτες, οι νιπτήρες κ.α. ή να αναπτύξουν λιμνάζοντα νερά. Αυτό είναι ακόμα πιο σημαντικό σε αποχετεύσεις τουαλετών, όπου η συντήρηση των σωλήνων τους θα βοηθήσει σαφώς στην πρόληψη για την αποφυγή αντίστροφης ροής.
  • Η συγκέντρωση των χημικών ουσιών κατά μήκος του εσωτερικού των σωλήνων αποχέτευσης σας, μπορεί να τους δημιουργήσει διάβρωση. Αν οι σωλήνες σας καθαρίζονται τακτικά, μπορείτε να αποτρέψετε τέτοιου είδους φαινόμενα.
  • Η μέθοδος επεκτείνει τη διάρκεια ζωής των συγκεκριμένων σωληνώσεων κι έτσι απαλλάσσει το νοικοκυριό σας από το δυσβάσταχτο κόστος αντικατάστασης όλων των υπαρχουσών σωλήνων της αποχέτευσης σας.
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ για την πρόληψη των δυσάρεστων οσμών

Η λάθος μέθοδος καθαρισμού της τουαλέτας σας μπορεί να επιτρέψει τη συσσώρευση μούχλας και βακτηρίων. Αυτή με τη σειρά της μπορεί να προκαλέσει δυσάρεστες οσμές στο χώρο του σπιτιού σας. Θυμηθείτε, η μούχλα αναπτύσσεται συνήθως σε σκοτεινό και υγρό περιβάλλον. Μην βασίζεστε μόνο στον καθαρισμό μέσω της απλής ροής του νερού για την απομάκρυνση μούχλας και βακτηριδίων, δεδομένου ότι δεν είναι αρκετό. Ένας καθαρισμός αποχέτευσης δίνει μια αποτελεσματική λύση στην απομάκρυνση της μούχλας. Αποτρέπει την εμφάνιση βακτηριδίων και συμβάλει στην πρόληψη απρόσμενων ζημιών στο σύστημα αποχέτευσης του σπιτιού σας.

Θυμηθείτε πως η χρήση χημικών ουσιών μπορεί να δημιουργήσει στην τουαλέτα το φαινόμενο “αντίστροφης ροής υδάτων” ή ανεπιθύμητων διαρροών, την καταστροφή ενός σωλήνα καθαρού νερού ή ακόμα χειρότερα τη διαρροή ενός σωλήνα γεμάτου λύματα. Επίσης, μπορεί να δημιουργήσει ακόμη πιο καταστροφικά αποτελέσματα αν περιέχει νερό με επιβλαβείς χημικές ουσίες και βακτηρίδια. Το ανθυγιεινό αυτό νερό είναι ικανό να προκαλέσει αποχρωματισμό σε οποιοδήποτε δάπεδο ή τοίχο που έρχεται σε επαφή και το κόστος για την επισκευή ή την αντικατάσταση τους είναι μεγάλο. Με τον τακτικό καθαρισμό των αποχετεύσεών σας, θα αποτρέψετε σίγουρα αυτό το κόστος της ζημιάς αφού θα μηδενίσετε την περίπτωση  εμφάνισης του φαινομένου.

Καθαρισμός και Αποφράξεις Αποχέτευσης - ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ - ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ και αποφυγή βουλώματος

Φυσικά, το πιο προφανές πλεονέκτημα του τακτικού καθαρισμού των αποχετεύσεών σας είναι ότι θα αποφύγετε το βούλωμα σε νεροχύτες, μπανιέρες και νιπτήρες και το φαινόμενο αντίστροφης ροής των υδάτων στην τουαλέτα. Φυσικά, ξέροντας πώς να καθαρίσετε σωστά τους σωλήνες αποχέτευσης σας βοηθάει στον επιτυχημένο καθαρισμό των αποχετεύσεών σας. Πολλοί άνθρωποι θα χρησιμοποιήσουν χημικά προϊόντα για να καθαρίσουν τους φραγμένους σωλήνες στο σπίτι τους. Η χρήση αυτών των χημικών προϊόντων είναι πιθανό να προκαλέσουν μόνιμη βλάβη στους σωλήνες. Η κατάχρηση ή η λανθασμένη χρήση τους μπορεί να προκαλέσει βλάβη τόσο στους σωλήνες όσο και στον ίδιο το χρήστη. Γενικά, η χρήση χημικών καθαριστικών εξακολουθεί να είναι ανεπαρκής στον καθαρισμό των σωλήνων του σπιτιού σας. Δεν καθαρίζουν τις συσσωρευμένες εστίες στο εσωτερικό τους.

Ευτυχώς τα συσσωρευμένα απορρίμματα στην αποχέτευση μπορούν εύκολα να καθαριστούν χρησιμοποιώντας τα εξειδικευμένα εργαλεία της εταιρείας μας. Ο καλύτερος καθαρισμός επιτυγχάνεται με τα ειδικά πιεστικά μας μηχανήματα ή τα ηλεκτροκίνητα περιστροφικά μηχανήματα. Έχουν τη δυνατότητα να χτυπάνε τα συσσωρευμένα εμπόδια από τις πλευρές του σωλήνα σας, δεδομένου του τρόπου με τον οποίο έχουν σχεδιαστεί για να λειτουργούν (με περιστροφή γύρω από το σωλήνα και την απομάκρυνση των φραγμένων υλικών).

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

Με το που φτάσει ο τεχνικός αποχέτευσης στον χώρο σας, το πρώτο πράγμα που θα κάνει είναι να ψάξει για την αιτία του προβλήματος. Αν το πρόβλημα είναι αρκετά σοβαρό και δεν είναι εμφανής η αιτία του προβλήματος τότε μπορούμε να πραγματοποιήσουμε έναν έλεγχο της αποχέτευσης χρησιμοποιώντας μια ειδική κάμερα για να διαπιστώσουμε την πρόκληση του προβλήματος. Ο εξοπλισμός αυτός είναι σχεδιασμένος να μετρά την απόσταση και τοποθεσία, επιτρέποντας στον τεχνικό να επιλύσει πιο αποτελεσματικά το πρόβλημα.

Σε εσωτερικούς σωλήνες που βρίσκονται κάτω από το έδαφος χρησιμοποιούμε ηλεκτρομηχανολογικό εξοπλισμό σε συνδυασμό με την εκτόξευση νερού υψηλής πίεσης. Με αυτό τον τρόπο μπορούμε να ξεμπλοκάρουμε και να καθαρίσουμε την αποχέτευση, εξασφαλίζοντας πως θα μείνει καθαρή. Μέσω της υδροβολής μπορούμε να απομακρύνουμε με ασφάλεια όλα τα εμπόδια από την αποχέτευση σας. Πρόκειται για μέθοδο καθαρισμού φρεατίων και σωλήνων με τη χρήση νερού υψηλής πίεσης. Αυτή η μέθοδος μπορεί να διασπάσει τυχόν λύματα και εμπόδια στην γραμμή αποχέτευσης. Το νερό χάρη στην πίεση δρα ως εργαλείο κοπής, κόβοντας αντικείμενα όπως ρίζες δέντρων και οργανικά συντρίμμια. Αυτή η μέθοδος καθαρίζει μέχρι και την λάσπη που βρίσκεται στα τοιχώματα των σωληνών. Έτσι η ροή του νερού επανέρχεται στη φυσιολογική ροή και τα λύματα καταλήγουν κανονικά στο δίκτυο αποχέτευσης.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΗ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ

ΜΠΟΡΕΙΤΕ NA KANETE ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ;

Ναι, ανάλογα φυσικά το είδος της σωλήνωσης που χρειάζεται καθαρισμό. Παρακάτω θα σας αναφέρουμε όλες τις «φυσικές» λύσεις για να κάνετε μόνοι σας ένα άρτιο καθάρισμα αποχέτευσης. Μπορείτε να το επαναλαμβάνετε ανά τακτά χρονικά διαστήματα για να προσλαμβάνεται μια πιθανή εμπλοκή της αποχέτευσης στο μέλλον. Βασική προϋπόθεση σε όλες τις μεθόδους που θα σας παρουσιάσουμε είναι να μην προκαλέσουμε κάποια βλάβη στις σωληνώσεις του δικτύου και να γίνουν οι εργασίες μας με απόλυτη ασφάλεια. Τα τελευταία χρόνια διατίθενται στο εμπόριο οικονομικά εργαλεία που είναι πολύ αποτελεσματικά και αρκετά εύκολα στη χρήση. Σίγουρα δεν ενδείκνυται για πιο εξεζητημένες περιπτώσεις προβληματικών αγωγών ωστόσο μπορούν να προσφέρουν λύσεις.

Ο αποφρακτήρας σπιράλ ή αλλιώς ατσαλίνα είναι ένα από αυτά τα εργαλεία. Ένα ευλύγιστο μεταλλικό καλώδιο με σπείρωμα μπορεί να εισέλθει σε ορισμένο βάθος στην αποχέτευση και να καθαρίσει σαν τρυπάνι τα τοιχώματα των αγωγών. Με τη βοήθεια ενός περιστρεφόμενου μοχλού ο αποφρακτήρας μπορεί να διαλύσει όλες τις βρωμιές και τα παθογόνα λύματα σχετικά εύκολα.

Το αλάτι είναι γνωστό από το παρελθόν για τις ιδιότητες που έχει όσον αφορά το καθάρισμα αντικειμένων. Το αλάτι μπορεί εύκολα να διασπάσει λίπη, βρωμιές, σαπούνι και άλατα από τις σωληνώσεις του αποχετευτικού δικτύου. Η πρόσθεση ξυδιού στην εξίσωση δημιουργεί μια χημική ένωση που κάνει πιο αποτελεσματικό το μείγμα για το καθάρισμα αλλά και τις οσμές. 

ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗΣ Η ΒΟΥΛΩΜΕΝΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

Διάφορα σημάδια μας προειδοποιούν ότι κάτι δεν πάει καλά με την αποχέτευση. Καλό είναι αν υποψιαστούμε κάτι και το επιβεβαιώσουμε να μεριμνήσουμε άμεσα για την αποκατάσταση. Το πρόβλημα πρέπει να αντιμετωπισθεί όταν είναι ακόμα μικρό καθώς οι επισκευές των αποχετεύσεων είναι αρκετά δαπανηρές.

  • Περίεργοι ήχοι που προέρχονται από τους αγωγούς, μια από τις βασικότερες ενδείξεις μιας βουλωμένης αποχέτευσης είναι κάποιοι υπόκωφοι ήχοι που βγαίνουν μέσα από τις σωληνώσεις. Αν είναι επαναλαμβανόμενοι τότε απαιτείται απόφραξη καθώς οι σωλήνες δεν μπορούν να αποστραγγίσουν ομαλά τα υγρά και τα όποια εμπόδια βρέθηκαν μέσα τους.
  • Αργή ροή του νερού, όταν αντιληφθείτε ότι το νερό δεν αποστραγγίζεται από τον νεροχύτη, τη μπανιέρα ή το νιπτήρα με τη συνηθισμένη ταχύτητα που γνωρίζατε τότε είναι ύποπτο ότι προετοιμάζεται βούλωμα. Αν επιμένει ή αργή αποστράγγιση ή παρατηρήσετε ότι μειώνεται ακόμα περισσότερο η ταχύτητα αποστράγγισης τότε η απόφραξη είναι επιτακτική το συντομότερο δυνατόν ώστε να μην βουλώσουν τελείως οι σωλήνες.
  • Εμφάνιση ποντικών ή κατσαρίδων, όταν μία αποχέτευση είναι κατεστραμμένη ή ραγισμένη τότε γίνεται σημείο εύκολης εισόδου για ποντίκια και κατσαρίδες.

ΓΙΑΤΙ Ο ΤΑΚΤΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΗΔΕΝΙΖΕΙ ΤΙΣ ΣΥΣΣΩΡΕΥΣΕΙΣ

Ο καθαρισμός της αποχέτευσης είναι πολύ σημαντικός γιατί καθημερινά κάθε είδους λύματα που απομακρύνονται από τους αγωγούς του δικτύου. Γράσο, λίπη από φαγητό, τρίχες, χαρτιά, σαπούνι καθώς και πολλά άλλα αντικείμενα που σε κανονικές συνθήκες δεν πρέπει να εισέρχονται στο αποχετευτικό σύστημα. Αυτό μπορεί να προκαλέσει συσσώρευση υλικών που αποτίθενται σε φρεάτια και σωληνώσεις που τελικά θα επιφέρει την απόφραξη αποχέτευσης. 

Όλοι αυτοί οι παράγοντες μπορούν να συνδυαστούν για να προκαλέσουν προβλήματα στις σωληνώσεις ή στο σύστημα αποχέτευσης. Η συνεχής συσσώρευση οποιασδήποτε από αυτές τις ουσίες μπορεί να οδηγήσει σε επαναλαμβανόμενες εμπλοκές. Εάν δεν ελεγχθεί, αυτό μπορεί επίσης να οδηγήσει σε υπερχείλιση των αποχετεύσεων και σε ορισμένες περιπτώσεις σε ζημιές που θα απαιτήσουν επισκευή ή αντικατάσταση των σωληνώσεων.

Φόρμα επικοινωνίας