Pin It

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ

Αποφράξεις Μαρκόπουλο

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ – Αποφράξεις Μαρκόπουλο

Η Αποφράξεις Μαρκόπουλο σας παρέχει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών των αποφράξεων και των αποχετευτικών δικτύων. Έχουμε χτίσει μια φήμη για την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών σε ανταγωνιστικές τιμές τόσο για τους οικιακούς και επαγγελματικούς μας πελάτες στην περιοχή του Μαρκόπουλου, συμπεριλαμβανομένων και των γύρω περιοχών των Μεσογείων. Είμαστε περήφανοι για την επίτευξη στο μέγιστο ποσοστό ικανοποίησης των πελατών μας.

Οι τεχνικοί μας είναι ειδικά εκπαιδευμένοι και γνωρίζουν τη σημασία της ευγένειας και της ποιότητας των υπηρεσιών και στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που αντιμετωπίζεται στο σπίτι σας ή το χώρο εργασίας με τον μέγιστο σεβασμό.
Οι σωλήνες της αποχέτευσης σας μπορεί να είναι σε κακή κατάσταση και επιδεινώθηκαν λόγω της ηλικίας του σπιτιού σας με αποτέλεσμα να έχουν μπλοκαρίσματα από ρίζες δέντρων.

Μπορούμε να αποκαταστήσουμε τη λειτουργία των σωλήνων της αποχέτευσης σας και εγγυόμαστε κορυφαία ποιότητα καθαρισμού αποχέτευσης.
Με την πάροδο του χρόνου οι αποχετεύσεις και οι σωλήνες μπορεί να αρχίσουν να επιδεινώνονται και να υποφέρουν από κάθε είδους προβλήματα, όπως η μετακίνηση του εδάφους, ρωγμές, και θέματα που αφορούν την κακή μέθοδο κατασκευής, εισβολή ρίζας δέντρου, συσσώρευση λάσπης και άλλων υλικών.

Διάγνωση με κάμερα – Αποφράξεις Μαρκόπουλο

Στις περισσότερες περιπτώσεις, ο μόνος τρόπος για να εντοπιστεί αποτελεσματικά η αιτία των προβλημάτων στους σωλήνες της αποχέτευσης, χωρίς να προκληθούν ζημιές από σκαψίματα κλπ είναι να πραγματοποιήσει μια οπτική επιθεώρηση με συστήματα ελέγχου από ειδική ψηφιακή κάμερα που μας επιτρέπει να αποκτήσουμε γρήγορη πρόσβαση στους αγωγούς χωρίς χάσιμο χρόνου και γλιτώνοντας από έξοδα και το χάος που θα προκαλούσε μια εκσκαφή.

Η χρήση κάμερας διάγνωσης προβλημάτων αποχέτευσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να προσδιορίσει την αιτία των υπαρχόντων θεμάτων ή ως προληπτικό μέτρο, για να μας επιτρέψει να εντοπίσουμε πιθανές βλάβες πριν γίνουν πρόβλημα.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΣΤΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΣΤΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ

Μόλις ολοκληρωθεί η επιθεώρηση του σωλήνα, θα έχουμε δημιουργήσει ένα διάγραμμα σωληνώσεων και την έκθεση που θα μας δείχνει αν απαιτείται διορθωτική δράση και παρέχουμε μια λεπτομερή σύσταση για την ολοκλήρωση του έργου.

Η ικανοποίηση των πελατών μας είναι στην κορυφή της λίστας μας. Γι’ αυτό προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε 24ωρη βάση, κάθε μέρα του χρόνου. Για να μπορούμε να είμαστε δίπλα σας σε καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης. Καλέστε Αποφραξεις Μαρκοπουλο και ζητήστε μας οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε ή διατυπώστε μας τις απορίες και τους προβληματισμούς σας. Οι εκπρόσωποι της Αποφραξεις Μαρκοπουλο θα σας εξυπηρετήσουν με φιλικό και αποτελεσματικό τρόπο.

Αποφραξεις Μαρκοπουλο για αποχετεύσεις στην Ανατολική Αττική

Αποφράξεις Φρεατίων Μαρκόπουλο – 210 603 20 20
Απόφραξη Νεροχύτη Μαρκόπουλο –210 603 20 20
Απόφραξη Υδρορροής Μαρκόπουλο – 210 603 20 20
Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Μαρκόπουλο – 210 603 20 20
Απόφραξη Σιφονιού Μπάνιου Μαρκόπουλο – 210 603 20 20
Αποφραξεις Μαρκοπουλο για καθαρισμό φρεατίων – 210 603 20 20
Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα – 210 603 20 20
Μηνιαίες Συντηρήσεις Μαρκόπουλο – 210 603 20 20
Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Μαρκόπουλο – 210 603 20 20

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 603 20 20

Πληροφορίες περιοχής Μαρκόπουλο

Αποτελεί συνέχεια παλιού Αρβανίτικου οικισμού στην Αττική με κατοίκους εγκατεστημένους εδώ και πολλούς αιώνες. Είναι από τις περιοχές, μαζί με την Κερατέα και το Κορωπί, που γνώρισαν μεγάλη οικιστική ανάπτυξη μετά τα έργα που πραγματοποιήθηκαν στην ευρύτερη περιοχή το 2004. Δημιουργήθηκαν σημαντικά έργα στην περιοχή λόγω των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004. Το πιο αξιοσημείωτο η δημιουργία του νέου Ιπποδρόμου Αττικής και η μεταφορά σε αυτόν του παλαιού ιπποδρόμου, στις Τζιτζιφιές. Η δημιουργία του Ιπποδρόμου είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθούν και σημαντικά έργα οδοποιίας που έφεραν την αποσυμφόρηση στην περιοχή τις καλοκαιρινές περιόδους, καθώς έγινε και ο τελικός προορισμός της περίφημης Αττικής Οδού, ενώ η σύνδεση με το Αεροδρόμιο των Σπάτων είναι άμεση.

Έχασε, ταυτόχρονα, εξ´ολοκλήρου τον αγροτικό του χαρακτήρα και σήμερα είναι μια σύγχρονη κωμόπολη που τείνει συνεχώς σε όλο και μεγαλύτερη αστικοποίηση, ύστερα από τα έντονα πλεονεκτήματα που απέκτησε. Η πλειοψηφία των μονίμων κατοίκων παρόλα αυτά εξακολουθεί έντονα ακόμα και σήμερα να κρατάει σταθερούς οικογενειακούς δεσμούς συνέχειας με τους παλιότερους κατοίκους, χωρίς να έχουν χάσει τους δεσμούς αλληλογνωριμίας και προσωπικών σχέσεων μεταξύ τους. Το έδαφος είναι πολύ γόνιμο (κάτι το συνηθισμένο στα Μεσόγεια) και καλλιεργούνται σε αυτό πλήθος προϊόντων, με σημαντικότερα τα αμπέλια, τις ελιές και τις φιστικιές.

Το λιμάνι του Πόρτο Ράφτη

Το παραθαλάσσιο επίνειο του Μαρκόπουλου Πόρτο-Ράφτη αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλείς τόπους καλοκαιρινού παραθερισμού. Απέχει από την πόλη του Μαρκόπουλου μόλις 10 χιλιόμετρα. Συνδέεται άμεσα με δρόμο που τις καλοκαιρινούς μήνες έχει βεβαρημένη φόρτιση. Χαρακτηριστικότερα σημεία του το λιμανάκι με τις πολυτελείς ταβέρνες. Ο κεντρικός παραλιακός δρόμος πλατύς και μονοδρομημένος με μεγάλες καφετέριες που καταλήγει στην κεντρική ελεύθερη πλαζ. Νοτιότερα ο δρόμος οδηγεί στο Αυλάκι που ανήκει επίσης στον Δήμο Μαρκοπούλου κοντά στα σύνορα με την Κερατέα. Ο κεντρικός παραλιακός δρόμος συναντά μεγάλες δυσκολίες προσπέλασης τους καλοκαιρινούς μήνες λόγω μποτιλιαρίσματος. Καταλήγει σε μεγάλη πλαζ με εκτεταμένα κέντρα αναψυχής. Σε όλο το μήκος του δρόμου στην εσωτερική πλευρά υπάρχουν μεγάλες καφετέριες και ταβέρνες.

wikipedia

Top