ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΡΩΠΙ

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ - ΑΝΤΛΗΣΕΙΣ - ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ - ΚΑΜΕΡΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ – 210 6032020

Αποφράξεις Μαρκόπουλο. Σας παρέχουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών αποφράξεων των αποχετευτικών σας δικτύων. Έχουμε χτίσει μια φήμη για την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών σε ανταγωνιστικές τιμές τόσο για τους οικιακούς όσο και για επαγγελματικούς μας πελάτες στην περιοχή του Μαρκόπουλου, συμπεριλαμβανομένων και των γύρω περιοχών. Είμαστε περήφανοι για την επίτευξη της βέλτιστης ικανοποίησης των πελατών μας.

‘Eχουμε πολύ μεγάλη εμπειρία στις αποφράξεις. Δραστηριοποιούμαστε στο χώρο παραπάνω από 4 δεκαετίες. Αυτό από μόνο του μας καθιστά από τους πιο έμπειρους στην απόφραξη. Όταν βουλώσει η λεκάνη στην τουαλέτα ή το φρεάτιο στον κήπο, χρειάζεστε άμεσα απόφραξη. Είναι εργασία που δεν μπορεί να αναβληθεί ούτε να περιμένει. Εξυπηρετούμε καθημερινά και ασταμάτητα ολόκληρο το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο, όλες τις Κυριακές και αργίες.

ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

Χρησιμοποιούμε κάμερες απόφραξεις σε μια σειρά από τις υπηρεσίες ελέγχου μας, για τον αποτελεσματικό εντοπισμό, την αξιολόγηση και τη διάγνωση των προβλημάτων των συστημάτων της αποχέτευσης.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
  • Το αποχετευτικό σύστημα είναι το δίκτυο αντλιών, σωλήνων ή αγωγών που χρησιμοποιούνται για τη συλλογή λυμάτων και όμβριων υδάτων (νερά από βροχές). Κάθε περιοχή έχει το δικό της σύστημα αποχέτευσης και τα λύματα μπορεί να προέρχονται από διαφορετικά μέρη, όπως σπίτια, σχολεία και γενικότερα όλα τα κτίρια, εκτός από αυτά τα οποία δεν είναι συνδεδεμένα με το δημόσιο αποχετευτικό δίκτυο αλλά διαθέτουν σηπτική δεξαμενή (βόθρο).
  • Αν και τα συστήματα αποχέτευσης είναι ευεργετικά για τη διάθεση των λυμάτων, εάν δεν κατασκευαστούν ή συντηρηθούν σωστά, μπορούν να δημιουργήσουν πρόβλημα στο περιβάλλον. Το νερό των λυμάτων περιέχει πολλές ουσίες που μπορεί να είναι επιβλαβείς και για τον άνθρωπο. Επομένως, είναι επιτακτική ανάγκη να κατανοήσουμε τη λειτουργία αυτών των συστημάτων και πώς μπορούμε να τα συντηρήσουμε. 
  • Με την πάροδο του χρόνου οι αποχετεύσεις και οι σωλήνες τους μπορεί να αρχίσουν να επιδεινώνονται και να υποφέρουν από κάθε είδους προβλήματα, όπως από τη μετακίνηση του εδάφους, ρωγμές, και θέματα που αφορούν την κακή μέθοδο κατασκευής, εισβολές ριζών δέντρων, συσσώρευση λάσπης, λίπους και άλλων υλικών.

Αποφράξεις Κορωπί - ΚΑΜΕΡΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

Αποφράξεις με κάμερα στο Μαρκόπουλο

Στις περισσότερες περιπτώσεις, ο μόνος τρόπος για να εντοπιστεί αποτελεσματικά η αιτία των προβλημάτων στους σωλήνες της αποχέτευσης, χωρίς να προκληθούν ζημιές από σκαψίματα κλπ είναι να πραγματοποιήσουμε μια οπτική επιθεώρηση με συστήματα ελέγχου από ειδική ψηφιακή κάμερα. Η συσκευή αυτή μας επιτρέπει να αποκτήσουμε γρήγορη πρόσβαση στους αγωγούς σας χωρίς χάσιμο χρόνου και γλυτώνοντας σας από επιπλέον έξοδα και το χάος που θα προκαλούσε μια εκσκαφή.

Πιθανόν η πιο σημαντική εξέλιξη στον κόσμο των αποχετεύσεων στην εποχή μας, είναι η δυνατότητα που έχουμε να επιθεωρούμε τα συστήματα αποχέτευσης στο εσωτερικό τους, χρησιμοποιώντας εξοπλισμό απόφραξης με κάμερα. Υπάρχουν τα προφανή οφέλη, όπως είναι ο εντοπισμός των ελαττωμάτων και των φθορών στις σωληνώσεις αλλά χρησιμοποιείται και ως ένα εργαλείο συντήρησης και παρακολούθησης του δικτύου αποχέτευσης.

  • Η χρήση κάμερας διάγνωσης προβλημάτων αποχέτευσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να προσδιορίσει την αιτία των υπαρχόντων θεμάτων ή ως προληπτικό μέτρο, για να μας επιτρέψει να εντοπίσουμε πιθανές βλάβες πριν γίνουν πρόβλημα.
  • Μόλις ολοκληρωθεί η επιθεώρηση του σωλήνα, θα έχουμε δημιουργήσει ένα διάγραμμα σωληνώσεων και την έκθεση που θα μας δείχνει αν απαιτείται απόφραξη ή περαιτέρω διορθωτική δράση. Τότε ακριβώς θα είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε και μια λεπτομερή σύσταση για την ολοκλήρωση του έργου.

Ως εξειδικευμένοι στις αποχετεύσεις και στην διάγνωση με κάμερα, πραγματοποιούμε αποφράξεις με κάμερα όπου εντοπίζουμε όλα τα τυχόν προβλήματα ενώ παράλληλα ενημερώνουμε όλους τους ιδιοκτήτες για την κατάστασή της. Τέλος τους συμβουλεύουμε για το τι πρέπει να κάνουν ώστε να πετύχουν και την επιδιόρθωσή της.

Αποφράξεις Μαρκόπουλο

Αποφράξεις στο Μαρκόπουλο με τη χρήση πιεστικών υδροβολής

Τα περισσότερα φράγματα στις αποχετεύσεις στο σπίτι προέρχονται από λίπη, έλαια και τρίχες. Όταν αυτά τα φράγματα είναι ρηχά, οι ιδιοκτήτες σπιτιού τείνουν να τα καθαρίσουν χρησιμοποιώντας φθηνά, χημικά, καθαριστικά απόφραξης. Αυτά τα καθαριστικά δρουν γρήγορα, αλλά δεν θα αντιμετωπίζουν μεγάλα βουλώματα, θα αφήσουν πίσω το λίπος και τα έλαια και είναι αρκετά καυστικά για να αρχίσουν να διαβρώνουν τους σωλήνες και να αποστραγγίζουν καθώς λειτουργούν. Η υδροβολή είναι διαφορετική, δεδομένου ότι είναι βιολογικός τρόπος καθαρισμού της αποχέτευσης.

Μέθοδος της υδροβολής

Με την υδροβολή δεν υπάρχουν καυστικά χημικά. Αντί αυτού, τα ακροφύσια εκπέμπουν νερό με πολύ υψηλή πίεση, ώστε να διασπούν το φράγμα με ασφάλεια, χωρίς να διακινδυνεύουν βλάβες στο σύστημά σας ή τους κινδύνους από τις σκληρές χημικές ουσίες. Η μέθοδος της υδροβολής είναι ασφαλής για τις αποχετεύσεις, τους σωλήνες, τα φρεάτια και τα σηπτικά συστήματα και αποτελεί την ασφαλέστερη επιλογής καθαρισμού για τις εγκαταστάσεις και το περιβάλλον σας και προσφέρεται από τους επαγγελματίες για τις Αποφράξεις στο Μαρκόπουλο μεταξύ των υπηρεσιών μας!

Καθαρισμός Αποχέτευσης από την Αποφράξεις Μαρκόπουλο

Προσφέρουμε τακτικές υπηρεσίες καθαρισμού και υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης στην περιοχή του Μαρκόπουλου και όλης της ανατολικής Αττικής. Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας εκτελούν καθαρισμούς και αποφράξεις αποχέτευσης γρήγορα, σε ανταγωνιστικές τιμές – και με την καλύτερη εξυπηρέτησή σας. Εάν έχετε έναν αποκλεισμένο ή φραγμένο σωλήνα αποχέτευσης, η αποτελεσματική μας διαδικασία επιθεώρησης σωλήνων, θα αποκαταστήσει τη ροή του νερού σε χρόνο μηδέν. Προσφέρουμε επίσης συντήρηση αποχετευτικών δικτύων για να διασφαλίσετε ότι όλο το σύστημα των εγκαταστάσεών σας λειτουργεί με τη μέγιστη απόδοση.

Εκτενής καθαρισμός αποχετεύσεων από την Αποφράξεις Μαρκόπουλο

Χρησιμοποιούμε τον κατάλληλο εξοπλισμό για τον γρήγορο και ασφαλή καθαρισμό της αποχέτευσης. Χρησιμοποιώντας μόνο τον επαγγελματικό μας εξοπλισμό, συμπεριλαμβανομένων των αποχετευτικών συστημάτων για τις μεγάλες γραμμές, τα ηλεκτροκίνητα, τα περιστροφικά μηχανήματα και τα πιεστικά υδροβολής, είμαστε σε θέση να επαναφέρουμε το σύστημα αποχέτευσης στην κανονική του λειτουργία. Αν αντιμετωπίζετε μπλοκαρίσματα στο νιπτήρα, το ντους ή το σύστημα αποχέτευσης, έχουμε τα εργαλεία και την εμπειρία για να τα ξεβουλώσουμε γρήγορα και αποτελεσματικά. Προσφέρουμε υπηρεσίες την ίδια κιόλας ημέρα καθώς και εγγυήσεις οριστικής λύσης κάθε προβλήματος αποχετευτικών δικτύων.

Οι έμπειροι τεχνικοί μας εκπαιδεύονται πάντα για να σας προσφέρουν την καλύτερη εξυπηρέτηση σε μια δύσκολη κατάσταση. Είτε πρόκειται για πλημμύρες, λόγω μιας φραγμένης γραμμής αποχέτευσης, είτε απλώς για μια απλή βουλωμένη τουαλέτα, είμαστε διαθέσιμοι 24 ώρες την ημέρα. Η ομάδα των τεχνικών μας δέχεται μια αυστηρή διαδικασία πρόσληψης που περιλαμβάνει ολοκληρωμένη εκπαίδευση και εξειδίκευση.

Αποφράξεις Μαρκόπουλο

Καθαρισμός και Αποφράξεις Αποχετεύσεων στο Μαρκόπουλο

Αναλαμβάνουμε παντός είδους αποφράξεις σε ολόκληρη την περιοχή σας. Με τα κατάλληλα μέσα, την υποδομή και με εφαρμογές οικολογικών και μόνο μεθόδων, δίνουμε λύση σε κάθε πρόβλημα το οποίο σχετίζεται με την αποχέτευση. Το κόστος της κάθε απόφραξης είναι πάντοτε πολύ οικονομικό αν το συγκρίνετε με τις ποιοτικές μας υπηρεσίες. Επιπλέον έχουμε τη δυνατότητα να εξυπηρετούμε οποιονδήποτε χώρο, δηλαδή ερχόμαστε όπου κι αν βρίσκεστε. Αναλαμβάνουμε εκτός από οικίες, κάθε επαγγελματικό χώρο αλλά και σχολεία, νοσοκομεία, στρατόπεδα, εργοστάσια, βιοτεχνίες, δημόσια κτίρια και οπουδήποτε αλλού μας χρειάζεστε. Σεβόμαστε πάντοτε το χώρο σας και φροντίζουμε με το τέλος κάθε εργασίας  να σας τον παραδώσουμε καθαρό, λειτουργικό και σε άριστη κατάσταση.

Γιατί πρέπει να είναι καθαρή η αποχέτευση;

Η αποχέτευση είναι από τα πιο σημαντικά συστήματα σε ένα κτίριο. Ο ρόλος της είναι η απομάκρυνση όλων των λυμάτων ενός νοικοκυριού προκειμένου να λειτουργούν σωστά όλα τα είδη υγιεινής και να έχουμε πάντα καθαρό νερό. Το μπλοκάρισμά της είναι κάτι που μπορεί να το αντιμετωπίσουμε πάρα πολλές φορές και είναι απόλυτα λογικό. Αρκετά συχνά παίζει ρόλο η δομή της αποχέτευσης και άλλες φορές η παλαιότητά του. Τον πιο μεγάλο όμως ρόλο παίζει ο μεγάλος όγκος από αντικείμενα που αφήνουμε να περάσουν μέσα από τα σιφόνια και να καταλήξουν στην αποχέτευση. Υπάρχουν βέβαια πάντα πιθανότητες ένα πρόβλημα στην αποχέτευση να οφείλεται σε σπασμένους ή κατεστραμμένους σωλήνες και σε διαρροή. Πετάξτε όλα τα επικίνδυνα καθαριστικά απόφραξης. Σας παρέχουμε επαγγελματικό καθαρισμό με τρόπο που είναι απόλυτα ασφαλής και ακόμα πιο αποτελεσματικός.

Καθαρισμός της αποχέτευσης

Για Αποφράξεις στο Μαρκόπουλο είμαστε η νούμερο ένα επιλογή σας όταν πρόκειται για γρήγορη, αποτελεσματική και εμπεριστατωμένη υπηρεσία καθαρισμού και απόφραξης της αποχέτευσης. Σίγουρα είναι αρκετά δύσκολο να προβλέψετε το πότε θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε έναν βουλωμένο νεροχύτη. Επίσης είναι εξίσου δύσκολο και να το προβλέψετε. Γι αυτό όμως είμαστε εμείς εδώ και σας προσφέρουμε τις γνώσεις και τις υπηρεσίες μας. Οι τεχνικοί μας εξοπλισμένοι με μεγάλη εμπειρία και με τα πιο σύγχρονα διαγνωστικά μηχανήματα, εντοπίζουν τις προβληματικές εστίες οι οποίες δεν μπορούν να γίνουν αντιληπτές με γυμνό μάτι. Αξιολογώντας μοναδικά κάθε περίπτωση, θα προχωρήσουν άμεσα στην απόφραξη της αποχέτευσής σας, εφαρμόζοντας την τεχνική που απαιτείται ώστε να λυθεί το πρόβλημα.

Τακτική συντήρηση αποχετευτικού δικτύου

Ο μόνος τρόπος για να λειτουργεί πάντα σωστά η αποχέτευση είναι η τακτική συντήρησή της. Πρόκειται σίγουρα για μια προαιρετική εφαρμογή που όμως έχει γλιτώσει πολλές κτιριακές εγκαταστάσεις από σοβαρότερα προβλήματα. Στην τακτική συντήρηση εστιάζουμε περισσότερο σε σημεία τα οποία είχαν δώσει βλάβες στο παρελθόν ενώ μας δίνεται η δυνατότητα να ανακαλύψουμε και καινούρια. Η συντήρηση είναι η καλύτερη μέθοδος πρόληψης αφού είμαστε σε θέση να μηδενίσουμε τις πιθανότητες μιας μελλοντικής βλάβης στην αποχέτευση. Σε κάθε περίπτωση σας κρατάμε ενήμερους για την τρέχουσα κατάσταση του δικτύου σας. Έτσι, φροντίζουμε να έχετε πάντα τον πλήρη έλεγχό του. Η εταιρεία μας σας προσφέρει οικονομικά συμβόλαια, μηνιαία, τρίμηνα ή και εξάμηνα. Το ποιο θα επιλέξετε έχει να κάνει με την κατάσταση του δικτύου σας και το πόσο συχνά σας βγάζει πρόβλημα.

Απολυμάνσεις στο Μαρκόπουλο

Απολυμάνσεις στο Μαρκόπουλο

Από το σύνολο των υπηρεσιών μας δεν θα μπορούσε να λείπει φυσικά η απολύμανση. Τι σημαίνει αυτό; Αυτό σημαίνει ότι αν έρθουμε για να σας κάνουμε απόφραξη σε κάποιο φρεάτιο και διαπιστώσουμε μεγάλο πληθυσμό από κατσαρίδες ή ποντίκια, θα φροντίσουμε να σας απαλλάξουμε και από αυτά. Με τα πιο σύγχρονα, εγκεκριμένα και ακίνδυνα σκευάσματα, όλα τα παράσιτα θα αποτελέσουν παρελθόν. Καλέστε μας για κάθε είδους παράσιτο και έντομο που σας δυσκολεύει τη ζωή. Εκτός από κατσαρίδες και τρωκτικά, αντιμετωπίζουμε και εξοντώνουμε κοριούς, ψύλλους, μυρμήγκια, ιούς και μικρόβια ενώ συμβάλλουμε αποτελεσματικά ώστε να μειωθεί σημαντικά ο πληθυσμός των κουνουπιών.

Καλύπτουμε την περιοχή σας και τις γύρω περιοχές σε ελάχιστο χρόνο

Καλέστε μας όπου κι αν είστε, όποιο κι αν είναι το πρόβλημα. Η άμεση ανταπόκρισή μας είναι γεγονός και κάτι για το οποίο έχουμε πάρα πολύ καλή φήμη. Συμπληρώνει ιδανικά όλες τις ποιοτικές υπηρεσίες αποφράξεων που σας παρέχουμε. Ο στόλος μας άρτια εξοπλισμένος έχει ένα και μόνο σκοπό. Να σας εξυπηρετήσει όσο καλύτερα μπορεί και να σας κάνει πελάτες μας για πάντα! Γιατί η σωστή λειτουργία των σωληνώσεων της αποχέτευσής σας, σας εξασφαλίζει την μακροζωία των εγκαταστάσεων σας.

Εξυπηρετούμε το Μαρκόπουλο και τις εξής περιοχές:

Αποφράξεις στο Μαρκόπουλο – Εργασίες

Πληροφορίες περιοχής Μαρκόπουλου

Αποτελεί συνέχεια παλιού Αρβανίτικου οικισμού στην Αττική με κατοίκους εγκατεστημένους εδώ και πολλούς αιώνες. Είναι από τις περιοχές, μαζί με την Κερατέα και το Κορωπί, που γνώρισαν μεγάλη οικιστική ανάπτυξη μετά τα έργα που πραγματοποιήθηκαν στην ευρύτερη περιοχή το 2004. Δημιουργήθηκαν σημαντικά έργα στην περιοχή λόγω των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004. Το πιο αξιοσημείωτο η δημιουργία του νέου Ιπποδρόμου Αττικής και η μεταφορά σε αυτόν του παλαιού ιπποδρόμου, στις Τζιτζιφιές. Η δημιουργία του Ιπποδρόμου είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθούν και σημαντικά έργα οδοποιίας που έφεραν την αποσυμφόρηση στην περιοχή τις καλοκαιρινές περιόδους, καθώς έγινε και ο τελικός προορισμός της περίφημης Αττικής Οδού, ενώ η σύνδεση με το Αεροδρόμιο των Σπάτων είναι άμεση.

Έχασε, ταυτόχρονα, εξ´ολοκλήρου τον αγροτικό του χαρακτήρα και σήμερα είναι μια σύγχρονη κωμόπολη που τείνει συνεχώς σε όλο και μεγαλύτερη αστικοποίηση, ύστερα από τα έντονα πλεονεκτήματα που απέκτησε. Η πλειοψηφία των μονίμων κατοίκων παρόλα αυτά εξακολουθεί έντονα ακόμα και σήμερα να κρατάει σταθερούς οικογενειακούς δεσμούς συνέχειας με τους παλιότερους κατοίκους, χωρίς να έχουν χάσει τους δεσμούς αλληλογνωριμίας και προσωπικών σχέσεων μεταξύ τους. Το έδαφος είναι πολύ γόνιμο (κάτι το συνηθισμένο στα Μεσόγεια) και καλλιεργούνται σε αυτό πλήθος προϊόντων, με σημαντικότερα τα αμπέλια, τις ελιές και τις φιστικιές.

Το λιμάνι του Πόρτο Ράφτη

Το παραθαλάσσιο επίνειο του Μαρκόπουλου είναι το Πόρτο-Ράφτη και αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλείς τόπους καλοκαιρινού παραθερισμού. Απέχει από την πόλη του Μαρκόπουλου μόλις 10 χιλιόμετρα. Συνδέεται άμεσα με δρόμο που τις καλοκαιρινούς μήνες έχει βεβαρημένη φόρτιση. Χαρακτηριστικότερα σημεία του το λιμανάκι με τις πολυτελείς ταβέρνες. Ο κεντρικός παραλιακός δρόμος πλατύς και μονοδρομημένος με μεγάλες καφετέριες που καταλήγει στην κεντρική ελεύθερη πλαζ. Νοτιότερα ο δρόμος οδηγεί στο Αυλάκι που ανήκει επίσης στον Δήμο Μαρκοπούλου κοντά στα σύνορα με την Κερατέα. Ο κεντρικός παραλιακός δρόμος συναντά μεγάλες δυσκολίες προσπέλασης τους καλοκαιρινούς μήνες λόγω μποτιλιαρίσματος. Καταλήγει σε μεγάλη πλαζ με εκτεταμένα κέντρα αναψυχής. Σε όλο το μήκος του δρόμου στην εσωτερική πλευρά υπάρχουν μεγάλες καφετέριες και ταβέρνες.