ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ – 210 6032020

Η Αποφράξεις Μαρκόπουλο σας παρέχει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών  αποφράξεων των αποχετευτικών σας δικτύων. Έχουμε χτίσει μια φήμη για την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών σε ανταγωνιστικές τιμές τόσο για τους οικιακούς όσο και για επαγγελματικούς μας πελάτες στην περιοχή του Μαρκόπουλου, συμπεριλαμβανομένων και των γύρω περιοχών των Μεσογείων. Είμαστε περήφανοι για την επίτευξη στο μέγιστο ποσοστό της ικανοποίησης των πελατών μας.

Η εταιρεία μας ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ  έχει μια πολύ μεγάλη εμπειρία στις αποφράξεις. Δραστηριοποιείται στο χώρο παραπάνω από μισό αιώνα. Αυτό από μόνο του την καθιστά μία από τις πιο έμπειρες στην περιοχή.  Εξυπηρετεί καθημερινά και ασταμάτητα ολόκληρο το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο, όλες τις Κυριακές και αργίες. Όταν βουλώσει η λεκάνη στην τουαλέτα ή το φρεάτιο στον κήπο, χρειάζεστε άμεσα απόφραξη. Είναι εργασία που δεν μπορεί να αναβληθεί ούτε να περιμένει.

Με την πάροδο του χρόνου οι αποχετεύσεις και οι σωλήνες τους μπορεί να αρχίσουν να επιδεινώνονται και να υποφέρουν από κάθε είδους προβλήματα, όπως η μετακίνηση του εδάφους, ρωγμές, και θέματα που αφορούν την κακή μέθοδο κατασκευής, εισβολές ριζών δέντρων, συσσώρευση λάσπης και άλλων υλικών. Καλέστε μας σήμερα στο: 210.6032020

Αποφράξεις Μαρκόπουλο

Τεχνικός μας που εργάζεται στο Μαρκόπουλο

 

Αποφράξεις με κάμερα στο Μαρκόπουλο

Στις περισσότερες περιπτώσεις, ο μόνος τρόπος για να εντοπιστεί αποτελεσματικά η αιτία των προβλημάτων στους σωλήνες της αποχέτευσης, χωρίς να προκληθούν ζημιές από σκαψίματα κλπ είναι να πραγματοποιήσουμε μια οπτική επιθεώρηση με συστήματα ελέγχου από ειδική ψηφιακή κάμερα. Η συσκευή αυτή μας επιτρέπει να αποκτήσουμε γρήγορη πρόσβαση στους αγωγούς σας χωρίς χάσιμο χρόνου και γλιτώνοντάς σας από επιπλέον έξοδα και το χάος που θα προκαλούσε μια εκσκαφή.

Η χρήση κάμερας διάγνωσης προβλημάτων αποχέτευσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να προσδιορίσει την αιτία των υπαρχόντων θεμάτων ή ως προληπτικό μέτρο, για να μας επιτρέψει να εντοπίσουμε πιθανές βλάβες πριν γίνουν πρόβλημα.

Μόλις ολοκληρωθεί η επιθεώρηση του σωλήνα, θα έχουμε δημιουργήσει ένα διάγραμμα σωληνώσεων και την έκθεση που θα μας δείχνει αν απαιτείται απόφραξη ή περαιτέρω διορθωτική δράση. Τότε ακριβώς θα είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε και μια λεπτομερή σύσταση για την ολοκλήρωση του έργου.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΣΤΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ

Απόφραξη αποχέτευσης με πιεστικό μηχάνημα

Η ικανοποίηση των πελατών μας είναι στην κορυφή της λίστας μας. Γι’ αυτό προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε 24ωρη βάση, κάθε μέρα του χρόνου. Για να μπορούμε να είμαστε δίπλα σας σε καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης. Καλέστε Αποφράξεις Μαρκόπουλο και ζητήστε μας οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε ή διατυπώστε μας τις απορίες και τους προβληματισμούς σας. Οι εκπρόσωποί μας θα σας εξυπηρετήσουν με φιλικό και αποτελεσματικό τρόπο.

Γιατί πρέπει να είναι καθαρή η αποχέτευση;

Η αποχέτευση είναι από τα πιο σημαντικά συστήματα σε ένα κτίριο. Ο ρόλος της είναι η απομάκρυνση όλων των λυμάτων ενός νοικοκυριού προκειμένου να λειτουργούν σωστά όλα τα είδη υγιεινής και να έχουμε πάντα καθαρό νερό. Το μπλοκάρισμά της είναι κάτι που μπορεί να το αντιμετωπίσουμε πάρα πολλές φορές και είναι απόλυτα λογικό. Αρκετά συχνά παίζει ρόλο η δομή της αποχέτευσης και άλλες φορές η παλαιότητά του. Τον πιο μεγάλο όμως ρόλο παίζει ο μεγάλος όγκος από αντικείμενα που αφήνουμε να περάσουν μέσα από τα σιφόνια και να καταλήξουν στην αποχέτευση. Υπάρχουν βέβαια πάντα πιθανότητες ένα πρόβλημα στην αποχέτευση να οφείλεται σε σπασμένους ή κατεστραμμένους σωλήνες και σε διαρροή.
Πετάξτε όλα τα επικίνδυνα καθαριστικά απόφραξης. Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ σας παρέχουν επαγγελματικό καθαρισμό με τρόπο που είναι απόλυτα ασφαλής και ακόμα πιο αποτελεσματικός.

Καθαρίζουμε εντελώς τους σωλήνες σας, έτσι ώστε να λειτουργούν πάντοτε με ασφάλεια και χωρίς προβλήματα.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΠΙΕΣΤΙΚΩΝ

Τα περισσότερα φράγματα στις αποχετεύσεις στο σπίτι προέρχονται από λίπη, έλαια και τρίχες. Όταν αυτά τα φράγματα είναι ρηχά, οι ιδιοκτήτες σπιτιού τείνουν να τους καθαρίσουν χρησιμοποιώντας φθηνά, χημικά, καθαριστικά απόφραξης. Αυτά τα καθαριστικά δρουν γρήγορα, αλλά δεν θα αντιμετωπίζουν μεγάλα βουλώματα, θα αφήσουν πίσω το λίπος και τα έλαια και είναι αρκετά καυστικά για να αρχίσουν να διαβρώνουν τους σωλήνες και να αποστραγγίζουν καθώς λειτουργούν. Η υδροβολή είναι διαφορετική, δεδομένου ότι είναι βιολογικός τρόπος καθαρισμού της αποχέτευσης.

Μέθοδος της υδροβολής

Με την υδροβολή δεν υπάρχουν καυστικά χημικά. Αντί αυτού, τα ακροφύσια εκπέμπουν νερό με πολύ υψηλή πίεση, ώστε να διασπούν το φράγμα με ασφάλεια, χωρίς να διακινδυνεύουν βλάβες στο σύστημά σας ή τους κινδύνους από τις σκληρές χημικές ουσίες. Η μέθοδος της υδροβολής είναι ασφαλής για τις αποχετεύσεις, τους σωλήνες, τα φρεάτια και τα σηπτικά συστήματα και αποτελεί την ασφαλέστερη επιλογής καθαρισμού για τις εγκαταστάσεις και το περιβάλλον σας και προσφέρεται από τους επαγγελματίες της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΗΣ μεταξύ των υπηρεσιών μας!

Καθαρισμός Αποχέτευσης από την Αποφράξεις Μαρκόπουλο

Η Αποφράξεις Μαρκόπουλο προσφέρει τακτικές υπηρεσίες καθαρισμού και υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης στην περιοχή του Μαρκόπουλου και όλης της ανατολικής Αττικής. Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας εκτελούν καθαρισμούς και αποφράξεις αποχέτευσης γρήγορα, σε ανταγωνιστικές τιμές – και με την καλύτερη εξυπηρέτησή σας. Εάν έχετε έναν αποκλεισμένο ή φραγμένο σωλήνα αποχέτευσης, η αποτελεσματική διαδικασία επιθεώρησης σωλήνων μας, θα αποκαταστήσει τη ροή του νερού σε χρόνο μηδέν. Προσφέρουμε επίσης συντήρηση αποχετευτικών δικτύων για να διασφαλίσετε ότι όλο το σύστημα των εγκαταστάσεών σας λειτουργεί με τη μέγιστη απόδοση.

Εκτενής καθαρισμός αποχετεύσεων από την Αποφράξεις Μαρκόπουλο

Χρησιμοποιούμε τον κατάλληλο εξοπλισμό για τον γρήγορο και ασφαλή καθαρισμό της αποχέτευσης. Χρησιμοποιώντας μόνο τον επαγγελματικό μας εξοπλισμό, συμπεριλαμβανομένων των αποχετευτικών συστημάτων για τις μεγάλες γραμμές, τα ηλεκτροκίνητα, τα περιστροφικά μηχανήματα και τα πιεστικά υδροβολής, είμαστε σε θέση να επαναφέρουμε το σύστημα αποχέτευσης στην κανονική του λειτουργία. Αν αντιμετωπίζετε μπλοκαρίσματα στο νιπτήρα, το ντους ή το σύστημα αποχέτευσης, έχουμε τα εργαλεία και την εμπειρία για να τα ξεβουλώσουμε γρήγορα και αποτελεσματικά. Προσφέρουμε υπηρεσίες την ίδια κιόλας ημέρα καθώς και εγγυήσεις οριστικής λύσης κάθε προβλήματος αποχετευτικών δικτύων.

Οι έμπειροι τεχνικοί μας εκπαιδεύονται  πάντα για να σας προσφέρουν την καλύτερη εξυπηρέτηση σε μια δύσκολη κατάσταση. Είτε πρόκειται για πλημμύρες, λόγω μιας φραγμένης γραμμής αποχέτευσης, είτε απλώς για μια απλή βουλωμένη τουαλέτα, είμαστε διαθέσιμοι 24 ώρες την ημέρα. Η ομάδα των τεχνικών μας δέχεται μια αυστηρή διαδικασία πρόσληψης που περιλαμβάνει ολοκληρωμένη εκπαίδευση και εξειδίκευση.

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ ΤΙΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ

Η εταιρεία μας  αναλαμβάνει παντός είδους αποφράξεις σε ολόκληρη την περιοχή σας. Με τα κατάλληλα μέσα, την υποδομή και με εφαρμογές οικολογικών και μόνο μεθόδων, δίνουμε λύση σε κάθε πρόβλημα το οποίο σχετίζεται με την αποχέτευση. Το κόστος της κάθε απόφραξης είναι πάντοτε πολύ οικονομικό αν το συγκρίνετε με τις ποιοτικές μας υπηρεσίες. Επιπλέον έχουμε τη δυνατότητα να εξυπηρετούμε οποιονδήποτε χώρο, δηλαδή ερχόμαστε όπου κι αν βρίσκεστε. Αναλαμβάνουμε εκτός από οικίες, κάθε επαγγελματικό χώρο αλλά και σχολεία, νοσοκομεία, στρατόπεδα, εργοστάσια, βιοτεχνίες, δημόσια κτίρια και οπουδήποτε αλλού μας χρειάζεστε. Σεβόμαστε πάντοτε το χώρο σας και φροντίζουμε με το τέλος κάθε εργασίας  να σας τον παραδώσουμε καθαρό, λειτουργικό και σε άριστη κατάσταση.

Σας παρέχουμε 100% εγγύηση υπηρεσιών

Εγγυόμαστε ότι σε κάθε τηλεφωνική σας κλήση το προσωπικό μας θα είναι ξεκάθαρο και ευγενικό και θα σας εξυπηρετήσει εντός του προγραμματισμένου συμφωνημένου χρόνου.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ:

 ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ ΣΤΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ

Πιθανόν η πιο σημαντική εξέλιξη στον κόσμο των αποχετεύσεων στην εποχή μας, είναι η δυνατότητα που έχουμε να επιθεωρούμε τα συστήματα αποχέτευσης στο εσωτερικό τους, χρησιμοποιώντας εξοπλισμό απόφραξης με κάμερα. Υπάρχουν τα προφανή οφέλη, όπως είναι ο εντοπισμός των ελαττωμάτων και των φθορών στις σωληνώσεις αλλά χρησιμοποιείται και ως ένα εργαλείο συντήρησης και παρακολούθησης του δικτύου αποχέτευσης.

Ως εξειδικευμένη εταιρεία στις αποχετεύσεις και στην διάγνωση με κάμερα, πραγματοποιούμε αποφράξεις με κάμερα όπου εντοπίζουμε όλα τα τυχόν προβλήματα ενώ παράλληλα ενημερώνουμε όλους τους ιδιοκτήτες για την κατάστασή της. Τέλος τους συμβουλεύουμε για το τι πρέπει να κάνουν ώστε να πετύχουν και την επιδιόρθωσή της.

Καθαρισμός της αποχέτευσης

Έχετε μια βουλωμένη αποχέτευση; Μήπως χρειάζεστε καθαρισμό από λίπη και πουριά;

Η Αποφράξεις Μαρκόπουλο είναι η νούμερο ένα επιλογή σας όταν πρόκειται για γρήγορη, αποτελεσματική και εμπεριστατωμένη υπηρεσία καθαρισμού και απόφραξης  της αποχέτευσης. Σίγουρα είναι αρκετά δύσκολο να προβλέψετε το πότε θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε έναν βουλωμένο νεροχύτη. Επίσης είναι εξίσου δύσκολο και να το προβλέψετε. Γι αυτό όμως είμαστε εμείς, η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ εδώ και σας προσφέρουμε τις γνώσεις και τις υπηρεσίες μας. Οι τεχνικοί μας εξοπλισμένοι με μεγάλη εμπειρία και με τα πιο σύγχρονα διαγνωστικά μηχανήματα, εντοπίζουν τις προβληματικές εστίες οι οποίες δεν μπορούν να γίνουν αντιληπτές με γυμνό μάτι. Αξιολογώντας μοναδικά κάθε περίπτωση, θα προχωρήσουν άμεσα στην απόφραξη της αποχέτευσής σας, εφαρμόζοντας την τεχνική που απαιτείται ώστε να λυθεί το πρόβλημα.

Γιατί ο τακτικός καθαρισμός είναι πολύ σημαντικός

Από τις πιο σημαντικές υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι σίγουρα ο καθαρισμός της αποχέτευσης. Καθημερινά οι σωλήνες της  αποχέτευσης επιβαρύνονται από διάφορα υλικά. Οργανικά λύματα, σαπούνια, τρίχες, λίπη, λάδια, χαρτιά, μωρομάντηλα, πάνες, γόπες από τσιγάρα, είναι κάποια από αυτά. Είναι πολύ βασικό να διατηρούνται όλα τα συστήματα της αποχέτευσης καθαρά ώστε να λειτουργούν πάντοτε σωστά. Με τα μηχανήματα υδροβολής εξασφαλίζουμε την απόλυτη καθαριότητα σε σωλήνες, σιφώνια, υδρορροές και φρεάτια.

Τακτική συντήρηση αποχετευτικού δικτύου

Ο μόνος τρόπος για να λειτουργεί πάντα σωστά η αποχέτευση είναι η τακτική συντήρησή της. Πρόκειται σίγουρα για μια προαιρετική εφαρμογή που όμως έχει γλιτώσει πολλές κτιριακές εγκαταστάσεις από σοβαρότερα προβλήματα. Στην τακτική συντήρηση εστιάζουμε περισσότερο σε σημεία τα οποία είχαν δώσει βλάβες στο παρελθόν ενώ μας δίνεται η δυνατότητα να ανακαλύψουμε και καινούρια. Η συντήρηση είναι η καλύτερη μέθοδος πρόληψης αφού είμαστε σε θέση να μηδενίσουμε τις πιθανότητες μιας μελλοντικής βλάβης στην αποχέτευση. Σε κάθε περίπτωση σας κρατάμε ενήμερους για την τρέχουσα κατάσταση του δικτύου σας. Έτσι, φροντίζουμε να έχετε πάντα τον πλήρη έλεγχό του. Η εταιρεία μας σας προσφέρει οικονομικά συμβόλαια, μηνιαία, τρίμηνα ή και εξάμηνα. Το ποιο θα επιλέξετε έχει να κάνει με την κατάσταση του δικτύου σας και το πόσο συχνά σας βγάζει πρόβλημα.

Απολυμάνσεις

Από το σύνολο των υπηρεσιών μας δεν θα μπορούσε να λείπει φυσικά η απολύμανση. Τι σημαίνει αυτό; Αυτό σημαίνει ότι αν έρθουμε για να σας κάνουμε απόφραξη σε κάποιο φρεάτιο και διαπιστώσουμε μεγάλο πληθυσμό από κατσαρίδες ή ποντίκια, θα φροντίσουμε να σας απαλλάξουμε και από αυτά. Με τα πιο σύγχρονα, εγκεκριμένα και ακίνδυνα σκευάσματα, όλα τα παράσιτα θα αποτελέσουν παρελθόν. Καλέστε μας για κάθε είδους παράσιτο και έντομο που σας δυσκολεύει τη ζωή. Εκτός από κατσαρίδες και τρωκτικά, αντιμετωπίζουμε και εξοντώνουμε κοριούς, ψύλλους, μυρμήγκια, ιούς και μικρόβια ενώ συμβάλλουμε αποτελεσματικά ώστε να μειωθεί σημαντικά ο πληθυσμός των κουνουπιών.

Καλύπτουμε την περιοχή σας και τα γύρω προάστια σε ελάχιστο χρόνο

Καλέστε μας όπου κι αν είστε, όποιο κι αν είναι το πρόβλημα. Η άμεση ανταπόκρισή μας είναι γεγονός και κάτι για το οποίο έχουμε πάρα πολύ καλή φήμη. Συμπληρώνει ιδανικά όλες τις ποιοτικές υπηρεσίες αποφράξεων που σας παρέχουμε. Ο στόλος μας άρτια εξοπλισμένος έχει ένα και μόνο σκοπό. Να σας εξυπηρετήσει όσο καλύτερα μπορεί και να σας κάνει πελάτες μας για πάντα! Γιατί η σωστή λειτουργία των σωληνώσεων της αποχέτευσής σας, σας εξασφαλίζει την μακροζωία των εγκαταστάσεων σας.

Οι υπηρεσίες που σας προσφέρουμε:

Εξυπηρετούμε το Μαρκόπουλο και τις εξής περιοχές:

Αποφραξεις Μαρκοπουλο για αποχετεύσεις στην Ανατολική Αττική

Αποφράξεις Φρεατίων Μαρκόπουλο – 210 603 20 20
Απόφραξη Νεροχύτη Μαρκόπουλο –210 603 20 20
Απόφραξη Υδρορροής Μαρκόπουλο210 603 20 20
Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Μαρκόπουλο210 603 20 20
Απόφραξη Σιφονιού Μπάνιου Μαρκόπουλο210 603 20 20
Αποφραξεις Μαρκοπουλο για καθαρισμό φρεατίων – 210 603 20 20
Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα – 210 603 20 20
Μηνιαίες Συντηρήσεις Μαρκόπουλο210 603 20 20
Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Μαρκόπουλο – 210 603 20 20

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 603 20 20

Πληροφορίες περιοχής Μαρκόπουλο

Αποτελεί συνέχεια παλιού Αρβανίτικου οικισμού στην Αττική με κατοίκους εγκατεστημένους εδώ και πολλούς αιώνες. Είναι από τις περιοχές, μαζί με την Κερατέα και το Κορωπί, που γνώρισαν μεγάλη οικιστική ανάπτυξη μετά τα έργα που πραγματοποιήθηκαν στην ευρύτερη περιοχή το 2004. Δημιουργήθηκαν σημαντικά έργα στην περιοχή λόγω των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004. Το πιο αξιοσημείωτο η δημιουργία του νέου Ιπποδρόμου Αττικής και η μεταφορά σε αυτόν του παλαιού ιπποδρόμου, στις Τζιτζιφιές. Η δημιουργία του Ιπποδρόμου είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθούν και σημαντικά έργα οδοποιίας που έφεραν την αποσυμφόρηση στην περιοχή τις καλοκαιρινές περιόδους, καθώς έγινε και ο τελικός προορισμός της περίφημης Αττικής Οδού, ενώ η σύνδεση με το Αεροδρόμιο των Σπάτων είναι άμεση.

Έχασε, ταυτόχρονα, εξ´ολοκλήρου τον αγροτικό του χαρακτήρα και σήμερα είναι μια σύγχρονη κωμόπολη που τείνει συνεχώς σε όλο και μεγαλύτερη αστικοποίηση, ύστερα από τα έντονα πλεονεκτήματα που απέκτησε. Η πλειοψηφία των μονίμων κατοίκων παρόλα αυτά εξακολουθεί έντονα ακόμα και σήμερα να κρατάει σταθερούς οικογενειακούς δεσμούς συνέχειας με τους παλιότερους κατοίκους, χωρίς να έχουν χάσει τους δεσμούς αλληλογνωριμίας και προσωπικών σχέσεων μεταξύ τους. Το έδαφος είναι πολύ γόνιμο (κάτι το συνηθισμένο στα Μεσόγεια) και καλλιεργούνται σε αυτό πλήθος προϊόντων, με σημαντικότερα τα αμπέλια, τις ελιές και τις φιστικιές.

Το λιμάνι του Πόρτο Ράφτη

Το παραθαλάσσιο επίνειο του Μαρκόπουλου Πόρτο-Ράφτη αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλείς τόπους καλοκαιρινού παραθερισμού. Απέχει από την πόλη του Μαρκόπουλου μόλις 10 χιλιόμετρα. Συνδέεται άμεσα με δρόμο που τις καλοκαιρινούς μήνες έχει βεβαρημένη φόρτιση. Χαρακτηριστικότερα σημεία του το λιμανάκι με τις πολυτελείς ταβέρνες. Ο κεντρικός παραλιακός δρόμος πλατύς και μονοδρομημένος με μεγάλες καφετέριες που καταλήγει στην κεντρική ελεύθερη πλαζ. Νοτιότερα ο δρόμος οδηγεί στο Αυλάκι που ανήκει επίσης στον Δήμο Μαρκοπούλου κοντά στα σύνορα με την Κερατέα. Ο κεντρικός παραλιακός δρόμος συναντά μεγάλες δυσκολίες προσπέλασης τους καλοκαιρινούς μήνες λόγω μποτιλιαρίσματος. Καταλήγει σε μεγάλη πλαζ με εκτεταμένα κέντρα αναψυχής. Σε όλο το μήκος του δρόμου στην εσωτερική πλευρά υπάρχουν μεγάλες καφετέριες και ταβέρνες.

wikipedia

Top