ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΙΑΝΙΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΙΑΝΙΑ – 210 603 20 20

Η Αποφράξεις Παιανία προσφέρει προηγμένες υπηρεσίες για τα αποχετευτικά δίκτυα των σπιτιών, των πολυκατοικιών και των επαγγελματικών χώρων στην Παιανία και τις γύρω περιοχές των Μεσογείων για περισσότερα από 50 χρόνια. Παρέχει τεχνική και τηλεφωνική κάλυψη 24 ώρες την ήμερα, 7 ημέρες την εβδομάδα, 52 εβδομάδες το χρόνο.

Η προληπτική, τακτική συντήρηση στο σύστημα του αποχετευτικού σας δικτύου είναι σημαντική για την πρόληψη αποφράξεων στους σωλήνες σας. Ειδικά σε μεγαλύτερα σπίτια και διαμερίσματα με παλιές υδραυλικές εγκαταστάσεις. Ένας επαγγελματικός καθαρισμός μπορεί να απομακρύνει κάθε συσσώρευση από υλικά, όπως τα μαλλιά, τα τρόφιμα, τα ιζήματα και το πουρί και αποτρέπει μελλοντική συσσώρευση η οποία μπορεί να φράξει εντελώς την αποχέτευσή σας.

Να θυμάστε ότι κάθε συσκευή υδραυλικών όπως ο νεροχύτης, η λεκάνη της τουαλέτας ή η μπανιέρα μπορεί να βουλώσει.

Παρακάτω είναι μερικά πράγματα που δεν πρέπει ΠΟΤΕ να ρίχνονται στη τουαλέτα ή να χύνονται στους αγωγούς της αποχέτευσης:

 • Πάνες μιας χρήσης
 • Προϊόντα γυναικείας περιποίησης
 • Λίπη
 • Μαλλιά
 • Κόκκοι καφέ
 • Προϊόντα από χαρτί
 • Οδοντόκρεμα
 • Υπολείμματα τροφίμων
 • Μαγειρικά έλαια
 • Σαπούνι
 • Χαρτιά
  Αποφράξεις Παιανία

  ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΙΑΝΙΑ

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΙΑΝΙΑ για σίγουρα αποτελέσματα

Αν δοκιμάσετε να τις ξεβουλώσετε μόνοι σας, θυμηθείτε πως οι χημικές ουσίες που έχουν σχεδιαστεί για να ξεβουλώνουν αποχετεύσεις, μπορούν να διαβρώσουν τις σωληνώσεις σας εάν χρησιμοποιηθούν συχνά και είναι επικίνδυνα για το περιβάλλον και την οικογένειά σας.

Παρακαλούμε να γνωρίζετε τις ικανότητες και τα όριά σας. Αν το φράξιμο δεν μπορεί να αφαιρεθεί με μία από αυτές τις απλές λύσεις, μπορεί να καταστρέψει τους σωλήνες σας σε μια προσπάθεια να τους αποφράξετε. Τις περισσότερες φορές είναι προτιμότερο να γίνεται μόνο από εξουσιοδοτημένο τεχνικό. Ήρθε η ώρα να καλέσετε την Αποφράξεις Παιανία στο 210. 6032020

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΠΑΙΑΝΙΑ

Απόφραξη αποχέτευσης με πιεστικό

Αποφράξεις με κάμερα

Η νέα τεχνολογία βίντεο βοηθά τους τεχνικούς μας να εντοπίσουν προβλήματα στο σύστημα του αποχετευτικού δικτύου σας και να καθορίσουν την καλύτερη λύση. Η χρήση ψηφιακής κάμερας ελέγχου της αποχέτευσης σημαίνει ταχύτερη, πιο αποτελεσματική δουλειά, που σας εξοικονομεί χρήματα. Εάν χρειάζεστε αυτή την υπηρεσία, θα δείτε και μόνοι σας πόσο πολύτιμη είναι.

Η χρήση κάμερας διάγνωσης προβλημάτων αποχέτευσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να προσδιορίσει την αιτία των υπαρχόντων θεμάτων ή ως προληπτικό μέτρο, για να μας επιτρέψει να εντοπίσουμε πιθανές βλάβες πριν γίνουν πρόβλημα.

Μόλις ολοκληρωθεί η επιθεώρηση του σωλήνα, θα έχουμε δημιουργήσει ένα διάγραμμα σωληνώσεων καθώς και την έκθεση που θα μας δείχνει αν απαιτείται απόφραξη ή περαιτέρω διορθωτική δράση. Τότε ακριβώς θα είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε και μια λεπτομερή σύσταση για την ολοκλήρωση του έργου.

Καλέστε μας όλη την ημέρα (24 ώρες) και όλο το χρόνο (365 ημέρες) και η Αποφράξεις Παιανία θα σας προσφέρουν με σιγουριά και εγγύηση λύσεις για κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζετε στις αποχετεύσεις σας.

 Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΙΑΝΙΑ σας απαντά γιατί πρέπει να είναι καθαρή η αποχέτευση;

Η αποχέτευση είναι από τα πιο σημαντικά συστήματα σε ένα κτίριο. Ο ρόλος της είναι η απομάκρυνση όλων των λυμάτων ενός νοικοκυριού προκειμένου να λειτουργούν σωστά όλα τα είδη υγιεινής και να έχουμε πάντα καθαρό νερό. Το μπλοκάρισμά της είναι κάτι που μπορεί να το αντιμετωπίσουμε πάρα πολλές φορές και είναι απόλυτα λογικό. Αρκετά συχνά παίζει ρόλο η δομή της αποχέτευσης και άλλες φορές η παλαιότητά του. Τον πιο μεγάλο όμως ρόλο παίζει ο μεγάλος όγκος από αντικείμενα που αφήνουμε να περάσουν μέσα από τα σιφόνια και να καταλήξουν στην αποχέτευση. Υπάρχουν βέβαια πάντα πιθανότητες ένα πρόβλημα στην αποχέτευση να οφείλεται σε σπασμένους ή κατεστραμμένους σωλήνες και σε διαρροή.
Πετάξτε όλα τα επικίνδυνα καθαριστικά απόφραξης. Η Αποφράξεις Παιανία σας παρέχουν επαγγελματικό καθαρισμό με τρόπο που είναι απόλυτα ασφαλής και ακόμα πιο αποτελεσματικός.

Καθαρίζουμε εντελώς τους σωλήνες σας, έτσι ώστε να λειτουργούν πάντοτε με ασφάλεια και χωρίς προβλήματα.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΠΙΕΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ ΤΗΣ ΥΔΡΟΒΟΛΗΣ

Τα περισσότερα μπλοκαρίσματα στις αποχετεύσεις του σπιτιού προέρχονται από λίπη, έλαια και τρίχες. Όταν αυτά τα φράγματα είναι επιφανειακά, οι ιδιοκτήτες τείνουν να τους καθαρίσουν χρησιμοποιώντας φθηνά, χημικά, καθαριστικά απόφραξης. Αυτά τα καθαριστικά δρουν συνήθως γρήγορα, αλλά δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν μεγάλα βουλώματα. Έτσι, θα αφήσουν πίσω το λίπος και τα έλαια. Επιπλέον, είναι αρκετά καυστικά και είναι πιθανό να αρχίσουν να διαβρώνουν τους σωλήνες και να μην αποστραγγίζουν το νερό καθώς λειτουργούν.

Υδροβολή από την Αποφράξεις Παιανία

Με την υδροβολή δεν υπάρχουν καυστικά χημικά. Τα ακροφύσια των μηχανημάτων εκτοξεύουν νερό με πολύ υψηλή πίεση και διασπούν το φράγμα με ασφάλεια, χωρίς να κινδυνεύει από  βλάβες στο σύστημά σας ή να προκληθούν καταστροφές από τις σκληρές χημικές ουσίες. Η μέθοδος της υδροβολής είναι ασφαλής για τις αποχετεύσεις, τους σωλήνες, τα φρεάτια και  όλα αυτά τα  συστήματα καθώς αποτελεί την ασφαλέστερη επιλογή καθαρισμού για τις εγκαταστάσεις και το περιβάλλον.  Τέλος καλό είναι να γνωρίζετε ότι τα αποφρακτικά σκευάσματα του εμπορίου είναι πολύ πιθανό να καταφέρουν να σας δώσουν μόνο μια προσωρινή λύση.

ΣΤΗΝ  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΙΑΝΙΑ  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ ΤΙΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ

Η εταιρεία μας  αναλαμβάνει παντός είδους αποφράξεις σε ολόκληρη την περιοχή σας. Με τα κατάλληλα μέσα, την υποδομή και με εφαρμογές οικολογικών και μόνο μεθόδων, δίνουμε λύση σε κάθε πρόβλημα το οποίο σχετίζεται με την αποχέτευση. Το κόστος της κάθε απόφραξης είναι πάντοτε πολύ οικονομικό αν το συγκρίνετε με τις ποιοτικές μας υπηρεσίες. Επιπλέον έχουμε τη δυνατότητα να εξυπηρετούμε οποιονδήποτε χώρο, δηλαδή ερχόμαστε όπου κι αν βρίσκεστε. Αναλαμβάνουμε εκτός από οικίες, κάθε επαγγελματικό χώρο αλλά και σχολεία, νοσοκομεία, στρατόπεδα, εργοστάσια, βιοτεχνίες, δημόσια κτίρια και οπουδήποτε αλλού μας χρειάζεστε. Σεβόμαστε πάντοτε το χώρο σας και φροντίζουμε με το τέλος κάθε εργασίας  να σας τον παραδώσουμε καθαρό, λειτουργικό και σε άριστη κατάσταση.

Σας παρέχουμε 100% εγγύηση υπηρεσιών

Εγγυόμαστε ότι σε κάθε τηλεφωνική σας κλήση το προσωπικό μας θα είναι ξεκάθαρο και ευγενικό και θα σας εξυπηρετήσει εντός του προγραμματισμένου συμφωνημένου χρόνου.

Αποφράξεις Παιανία – ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ:

Αποφράξεις με κάμερα στην Παιανία

Πιθανόν η πιο σημαντική εξέλιξη στον κόσμο των αποχετεύσεων στην εποχή μας, είναι η δυνατότητα που έχουμε να επιθεωρούμε τα συστήματα αποχέτευσης στο εσωτερικό τους, χρησιμοποιώντας εξοπλισμό απόφραξης με κάμερα. Υπάρχουν τα προφανή οφέλη, όπως είναι ο εντοπισμός των ελαττωμάτων και των φθορών στις σωληνώσεις αλλά χρησιμοποιείται και ως ένα εργαλείο συντήρησης και παρακολούθησης του δικτύου αποχέτευσης.

Ως εξειδικευμένη εταιρεία στις αποχετεύσεις και στην διάγνωση με κάμερα, πραγματοποιούμε αποφράξεις με κάμερα όπου εντοπίζουμε όλα τα τυχόν προβλήματα ενώ παράλληλα ενημερώνουμε όλους τους ιδιοκτήτες για την κατάστασή της. Τέλος τους συμβουλεύουμε για το τι πρέπει να κάνουν ώστε να πετύχουν και την επιδιόρθωσή της.

Καθαρισμός της αποχέτευσης

Έχετε μια βουλωμένη αποχέτευση; Μήπως χρειάζεστε καθαρισμό από λίπη και πουριά;

Η Αποφράξεις Παιανία είναι η νούμερο ένα επιλογή σας όταν πρόκειται για γρήγορη, αποτελεσματική και εμπεριστατωμένη υπηρεσία καθαρισμού και απόφραξης  της αποχέτευσης. Σίγουρα είναι αρκετά δύσκολο να προβλέψετε το πότε θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε έναν βουλωμένο νεροχύτη. Επίσης είναι εξίσου δύσκολο και να το προβλέψετε. Γι αυτό όμως είμαστε εμείς, η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΙΑΝΙΑ εδώ και σας προσφέρουμε τις γνώσεις και τις υπηρεσίες μας. Οι τεχνικοί μας εξοπλισμένοι με μεγάλη εμπειρία και με τα πιο σύγχρονα διαγνωστικά μηχανήματα, εντοπίζουν τις προβληματικές εστίες οι οποίες δεν μπορούν να γίνουν αντιληπτές με γυμνό μάτι. Αξιολογώντας μοναδικά κάθε περίπτωση, θα προχωρήσουν άμεσα στην απόφραξη της αποχέτευσής σας, εφαρμόζοντας την τεχνική που απαιτείται ώστε να λυθεί το πρόβλημα.

Γιατί ο τακτικός καθαρισμός είναι πολύ σημαντικός

Από τις πιο σημαντικές υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι σίγουρα ο καθαρισμός της αποχέτευσης. Καθημερινά οι σωλήνες της  αποχέτευσης επιβαρύνονται από διάφορα υλικά. Οργανικά λύματα, σαπούνια, τρίχες, λίπη, λάδια, χαρτιά, μωρομάντηλα, πάνες, γόπες από τσιγάρα, είναι κάποια από αυτά. Είναι πολύ βασικό να διατηρούνται όλα τα συστήματα της αποχέτευσης καθαρά ώστε να λειτουργούν πάντοτε σωστά. Με τα μηχανήματα υδροβολής εξασφαλίζουμε την απόλυτη καθαριότητα σε σωλήνες, σιφώνια, υδρορροές και φρεάτια.

Τακτική συντήρηση αποχετευτικού δικτύου

Ο μόνος τρόπος για να λειτουργεί πάντα σωστά η αποχέτευση είναι η τακτική συντήρησή της. Πρόκειται σίγουρα για μια προαιρετική εφαρμογή που όμως έχει γλιτώσει πολλές κτιριακές εγκαταστάσεις από σοβαρότερα προβλήματα. Στην τακτική συντήρηση εστιάζουμε περισσότερο σε σημεία τα οποία είχαν δώσει βλάβες στο παρελθόν ενώ μας δίνεται η δυνατότητα να ανακαλύψουμε και καινούρια. Η συντήρηση είναι η καλύτερη μέθοδος πρόληψης αφού είμαστε σε θέση να μηδενίσουμε τις πιθανότητες μιας μελλοντικής βλάβης στην αποχέτευση. Σε κάθε περίπτωση σας κρατάμε ενήμερους για την τρέχουσα κατάσταση του δικτύου σας. Έτσι, φροντίζουμε να έχετε πάντα τον πλήρη έλεγχό του. Η εταιρεία μας σας προσφέρει οικονομικά συμβόλαια, μηνιαία, τρίμηνα ή και εξάμηνα. Το ποιο θα επιλέξετε έχει να κάνει με την κατάσταση του δικτύου σας και το πόσο συχνά σας βγάζει πρόβλημα.

Απολυμάνσεις

Από το σύνολο των υπηρεσιών μας δεν θα μπορούσε να λείπει φυσικά η απολύμανση. Τι σημαίνει αυτό; Αυτό σημαίνει ότι αν έρθουμε για να σας κάνουμε απόφραξη σε κάποιο φρεάτιο και διαπιστώσουμε μεγάλο πληθυσμό από κατσαρίδες ή ποντίκια, θα φροντίσουμε να σας απαλλάξουμε και από αυτά. Με τα πιο σύγχρονα, εγκεκριμένα και ακίνδυνα σκευάσματα, όλα τα παράσιτα θα αποτελέσουν παρελθόν. Καλέστε μας για κάθε είδους παράσιτο και έντομο που σας δυσκολεύει τη ζωή. Εκτός από κατσαρίδες και τρωκτικά, αντιμετωπίζουμε και εξοντώνουμε κοριούς, ψύλλους, μυρμήγκια, ιούς και μικρόβια ενώ συμβάλλουμε αποτελεσματικά ώστε να μειωθεί σημαντικά ο πληθυσμός των κουνουπιών.

Καλύπτουμε την περιοχή σας και τα γύρω προάστια σε ελάχιστο χρόνο

Καλέστε μας όπου κι αν είστε, όποιο κι αν είναι το πρόβλημα. Η άμεση ανταπόκρισή μας είναι γεγονός και κάτι για το οποίο έχουμε πάρα πολύ καλή φήμη. Συμπληρώνει ιδανικά όλες τις ποιοτικές υπηρεσίες αποφράξεων που σας παρέχουμε. Ο στόλος μας άρτια εξοπλισμένος έχει ένα και μόνο σκοπό. Να σας εξυπηρετήσει όσο καλύτερα μπορεί και να σας κάνει πελάτες μας για πάντα! Γιατί η σωστή λειτουργία των σωληνώσεων της αποχέτευσής σας, σας εξασφαλίζει την μακροζωία των εγκαταστάσεων σας.

Οι υπηρεσίες μας:

Εξυπηρετούμε την Παιανία και όλες τις παρακάτω περιοχές:

Αποφράξεις Αποχετεύσεων σε Παιανία Αττικής

Αποφράξεις Φρεατίων Παιανία – 210 603 20 20
Απόφραξη Νεροχύτη Παιανία210 603 20 20
Απόφραξη Υδρορροής Παιανία210 603 20 20
Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Παιανία – 210 603 20 20
Απόφραξη Σιφονιού Μπάνιου Παιανία – 210 603 20 20
Καθαρισμός Φρεατίων Παιανία210 603 20 20
Αποφράξεις  αποχετεύσεων με Κάμερα – 210 603 20 20
Μηνιαίες Συντηρήσεις Παιανία210 603 20 20
Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Παιανία – 210 603 20 20

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 603 20 20

 

Πληροφορίες περιοχής Παιανία

Η Παιανία (τέως Λιόπεσι) είναι κωμόπολη της Ανατολικής Αττικής στην κοιλάδα των Μεσογείων. Εντοπίζεται στις ανατολικές παρυφές του Υμηττού, σε υψόμετρο 200 μ. περίπου, σε απόσταση 17 χιλιομέτρων ανατολικά των Αθηνών και 4 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Παλλήνης. Κατέχει μεγάλη αγροτική έκταση λόγω παλαιοτέρων απαλλοτριώσεων των γειτονικών αγροκτημάτων Καρελά, Βραώνος, Παλλήνης, Βακαλόπουλου κ.ά. Είναι τόπος καταγωγής του Δημοσθένη, του Ρίνωνα (πολιτικού και στρατηγού), του Καλλικράτη, του Φίλωνα (κήρυκα της Δήλου), και λοιπών επιφανών αττικών κατοίκων.

Η πόλη των 42.762 στρεμμάτων εκτείνεται μέχρι και τις εγκαταστάσεις του Διεθνούς Αεροδρομίου, ενώ εντός των διοικητικών της ορίων διέρχεται και η Αττική Οδός. Οι κάτοικοι σύμφωνα με την απογραφή του 2001 ανέρχονται σε 13.013, ενώ μετά τα έργα που πραγματοποιήθηκαν στην ευρύτερη περιοχή αναμένεται να φτάνουν περί τις 18.000. Αυτό σημαίνει ότι το 2001 σε κάθε km2 αντιστοιχούσαν 304 κάτοικοι και σήμερα ακόμη περισσότεροι. Σύμφωνα με την απογραφή του 2011, ο Δήμος Παιανίας έχει πληθυσμό 26.668 κατοίκους.

wikipedia

 

Top