ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΡΩΠΙ

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ - ΑΝΤΛΗΣΕΙΣ - ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ - ΚΑΜΕΡΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΙΑΝΙΑ – 210 603 20 20

Αποφράξεις Παιανία. Προσφέρουμε προηγμένες υπηρεσίες για τα αποχετευτικά δίκτυα των σπιτιών, των πολυκατοικιών και των επαγγελματικών χώρων στην Παιανία και τις γύρω περιοχές των Μεσογείων για περισσότερα από 40 χρόνια. Παρέχουμε τεχνική και τηλεφωνική κάλυψη 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, 52 εβδομάδες το χρόνο. Η προληπτική, τακτική συντήρηση στο σύστημα του αποχετευτικού σας δικτύου είναι σημαντική για την πρόληψη αποφράξεων στους σωλήνες σας. Ειδικά σε μεγαλύτερα σπίτια και διαμερίσματα με παλιές υδραυλικές εγκαταστάσεις. Ένας επαγγελματικός καθαρισμός μπορεί να απομακρύνει κάθε συσσώρευση από υλικά, όπως τις τρίχες, τα τρόφιμα, τα ιζήματα και το πουρί και αποτρέπει μελλοντική συσσώρευση η οποία μπορεί να φράξει εντελώς την αποχέτευσή σας.

ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

Χρησιμοποιούμε κάμερες απόφραξεις σε μια σειρά από τις υπηρεσίες ελέγχου μας, για τον αποτελεσματικό εντοπισμό, την αξιολόγηση και τη διάγνωση των προβλημάτων των συστημάτων της αποχέτευσης.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Να θυμάστε ότι κάθε συσκευή υδραυλικών όπως ο νεροχύτης, η λεκάνη της τουαλέτας ή η μπανιέρα μπορεί να βουλώσει. Παρακάτω είναι μερικά πράγματα που δεν πρέπει ΠΟΤΕ να ρίχνονται στη τουαλέτα ή να χύνονται στους αγωγούς της αποχέτευσης:

 • Πάνες
 • Προϊόντα γυναικείας περιποίησης
 • Λίπη
 • Μαλλιά
 • Κόκκοι καφέ
 • Προϊόντα από χαρτί
 • Οδοντόκρεμα
 • Υπολείμματα τροφίμων
 • Μαγειρικά έλαια
 • Οδοντονήματα
 • Σαπούνι
 • Χαρτιά

Αποφράξεις στη Παιανία για σίγουρα αποτελέσματα

Αν δοκιμάσετε να τις ξεβουλώσετε μόνοι σας, θυμηθείτε πως οι χημικές ουσίες που έχουν σχεδιαστεί για να ξεβουλώνουν αποχετεύσεις, μπορούν να διαβρώσουν τις σωληνώσεις σας εάν χρησιμοποιηθούν συχνά και είναι επικίνδυνα για το περιβάλλον και την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα μπλοκαρίσματα στις αποχετεύσεις του σπιτιού προέρχονται από λίπη, έλαια και τρίχες. Όταν αυτά τα φράγματα είναι επιφανειακά, οι ιδιοκτήτες τείνουν να τους καθαρίσουν χρησιμοποιώντας φθηνά, χημικά, καθαριστικά απόφραξης. Αυτά τα καθαριστικά δρουν συνήθως γρήγορα, αλλά δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν μεγάλα βουλώματα. Έτσι, θα αφήσουν πίσω το λίπος και τα έλαια. Επιπλέον, είναι αρκετά καυστικά και είναι πιθανό να αρχίσουν να διαβρώνουν τους σωλήνες και να μην αποστραγγίζουν το νερό καθώς λειτουργούν.

Παρακαλούμε να γνωρίζετε τις ικανότητες και τα όριά σας. Αν το φράξιμο δεν μπορεί να αφαιρεθεί με μία από αυτές τις απλές λύσεις, μπορεί να καταστρέψει τους σωλήνες σας σε μια προσπάθεια να τους αποφράξετε. Τις περισσότερες φορές είναι προτιμότερο να γίνεται μόνο από εξουσιοδοτημένο τεχνικό. είμαστε πάντα κοντά σας για Αποφράξεις στην Παιανία στο 210. 6032020

Αποφράξεις στην Παιανία - ΚΑΜΕΡΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

Αποφράξεις με κάμερα στη Παιανία

Η νέα τεχνολογία βίντεο βοηθά τους τεχνικούς μας να εντοπίσουν προβλήματα στο σύστημα του αποχετευτικού δικτύου σας και να καθορίσουν την καλύτερη λύση. Η χρήση ψηφιακής κάμερας ελέγχου της αποχέτευσης σημαίνει ταχύτερη, πιο αποτελεσματική δουλειά, που σας εξοικονομεί χρήματα. Εάν χρειάζεστε αυτή την υπηρεσία, θα δείτε και μόνοι σας πόσο πολύτιμη είναι.

Η χρήση κάμερας διάγνωσης προβλημάτων αποχέτευσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να προσδιορίσει την αιτία των υπαρχόντων θεμάτων ή ως προληπτικό μέτρο, για να μας επιτρέψει να εντοπίσουμε πιθανές βλάβες πριν γίνουν πρόβλημα.

Μόλις ολοκληρωθεί η επιθεώρηση του σωλήνα, θα έχουμε δημιουργήσει ένα διάγραμμα σωληνώσεων καθώς και την έκθεση που θα μας δείχνει αν απαιτείται απόφραξη ή περαιτέρω διορθωτική δράση. Τότε ακριβώς θα είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε και μια λεπτομερή σύσταση για την ολοκλήρωση του έργου.

Πιθανόν η πιο σημαντική εξέλιξη στον κόσμο των αποχετεύσεων στην εποχή μας, είναι η δυνατότητα που έχουμε να επιθεωρούμε τα συστήματα αποχέτευσης στο εσωτερικό τους, χρησιμοποιώντας εξοπλισμό απόφραξης με κάμερα. Υπάρχουν τα προφανή οφέλη, όπως είναι ο εντοπισμός των ελαττωμάτων και των φθορών στις σωληνώσεις αλλά χρησιμοποιείται και ως ένα εργαλείο συντήρησης και παρακολούθησης του δικτύου αποχέτευσης.

Ως εξειδικευμένoι στις αποχετεύσεις και στην διάγνωση με κάμερα, πραγματοποιούμε αποφράξεις με κάμερα όπου εντοπίζουμε όλα τα τυχόν προβλήματα ενώ παράλληλα ενημερώνουμε όλους τους ιδιοκτήτες για την κατάστασή της. Τέλος τους συμβουλεύουμε για το τι πρέπει να κάνουν ώστε να πετύχουν και την επιδιόρθωσή της.

 Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΙΑΝΙΑ σας απαντά γιατί πρέπει να είναι καθαρή η αποχέτευση;

Η αποχέτευση είναι από τα πιο σημαντικά συστήματα σε ένα κτίριο. Ο ρόλος της είναι η απομάκρυνση όλων των λυμάτων ενός νοικοκυριού προκειμένου να λειτουργούν σωστά όλα τα είδη υγιεινής και να έχουμε πάντα καθαρό νερό. Το μπλοκάρισμά της είναι κάτι που μπορεί να το αντιμετωπίσουμε πάρα πολλές φορές και είναι απόλυτα λογικό. Αρκετά συχνά παίζει ρόλο η δομή της αποχέτευσης και άλλες φορές η παλαιότητά του. Τον πιο μεγάλο όμως ρόλο παίζει ο μεγάλος όγκος από αντικείμενα που αφήνουμε να περάσουν μέσα από τα σιφόνια και να καταλήξουν στην αποχέτευση. Υπάρχουν βέβαια πάντα πιθανότητες ένα πρόβλημα στην αποχέτευση να οφείλεται σε σπασμένους ή κατεστραμμένους σωλήνες και σε διαρροή.
Πετάξτε όλα τα επικίνδυνα καθαριστικά απόφραξης. Για τις Αποφράξεις στην Παιανία σας παρέχουν επαγγελματικό καθαρισμό με τρόπο που είναι απόλυτα ασφαλής και ακόμα πιο αποτελεσματικός.

Καθαρίζουμε εντελώς τους σωλήνες σας, έτσι ώστε να λειτουργούν πάντοτε με ασφάλεια και χωρίς προβλήματα.

Υδροβολή από την Αποφράξεις Παιανία

Αποφράξεις Παιανία με υδροβολή

Αποφράξεις στην Παιανία με τη χρήση πιεστικών υδροβολής

Αναλαμβάνουμε παντός είδους αποφράξεις σε ολόκληρη την περιοχή σας. Με τα κατάλληλα μέσα, την υποδομή και με εφαρμογές οικολογικών και μόνο μεθόδων, δίνουμε λύση σε κάθε πρόβλημα το οποίο σχετίζεται με την αποχέτευση. Το κόστος της κάθε απόφραξης είναι πάντοτε πολύ οικονομικό αν το συγκρίνετε με τις ποιοτικές μας υπηρεσίες. Επιπλέον έχουμε τη δυνατότητα να εξυπηρετούμε οποιονδήποτε χώρο, δηλαδή ερχόμαστε όπου κι αν βρίσκεστε. Αναλαμβάνουμε εκτός από οικίες, κάθε επαγγελματικό χώρο αλλά και σχολεία, νοσοκομεία, στρατόπεδα, εργοστάσια, βιοτεχνίες, δημόσια κτίρια και οπουδήποτε αλλού μας χρειάζεστε. Σεβόμαστε πάντοτε το χώρο σας και φροντίζουμε με το τέλος κάθε εργασίας  να σας τον παραδώσουμε καθαρό, λειτουργικό και σε άριστη κατάσταση.

Με την υδροβολή δεν υπάρχουν καυστικά χημικά. Τα ακροφύσια των μηχανημάτων εκτοξεύουν νερό με πολύ υψηλή πίεση και διασπούν το φράγμα με ασφάλεια, χωρίς να κινδυνεύει από  βλάβες στο σύστημά σας ή να προκληθούν καταστροφές από τις σκληρές χημικές ουσίες. Η μέθοδος της υδροβολής είναι ασφαλής για τις αποχετεύσεις, τους σωλήνες, τα φρεάτια και  όλα αυτά τα  συστήματα καθώς αποτελεί την ασφαλέστερη επιλογή καθαρισμού για τις εγκαταστάσεις και το περιβάλλον.  Τέλος καλό είναι να γνωρίζετε ότι τα αποφρακτικά σκευάσματα του εμπορίου είναι πολύ πιθανό να καταφέρουν να σας δώσουν μόνο μια προσωρινή λύση.

Μηχανισμός πιεστικού υδροβολής για αποφράξεις στην Παιανία

 Παρακάτω είναι μερικά απλά βήματα για να καταλάβετε πώς λειτουργεί πραγματικά ο μηχανισμός πιεστικού υδροβολής:

 • Επιθεώρηση. Το πρώτο βήμα είναι η επιθεώρηση. Ο τεχνικός μας θα κοιτάξει γύρω από το σπίτι ή το γραφείο σας για να δει αν υπάρχουν σωλήνες που χρειάζονται προσοχή. Θα ελέγξει επίσης τη θέση της παγίδας αποστράγγισης και θα βεβαιωθεί ότι δεν είναι φραγμένη με συντρίμμια ή λάσπη.
 • Ρύθμιση εξοπλισμού. Το δεύτερο βήμα είναι η ρύθμιση του εξοπλισμού. Οι υδροβολείς χρησιμοποιούν έναν εύκαμπτο σωλήνα που συνοδεύεται από έναν προσαρμογέα για να προσαρμόζεται στον σωλήνα που καθαρίζουν, μαζί με ένα εξάρτημα για τον εύκαμπτο σωλήνα που συνδέεται στη μηχανή εκτόξευσης. Ορισμένοι μηχανισμοί χρησιμοποιούν πεπιεσμένο αέρα αντί για νερό για να βοηθήσουν στην απομάκρυνση των υπολειμμάτων στους σωλήνες, αλλά η πιο κοινή μέθοδος βασίζεται μόνο στο νερό υψηλής πίεσης.
 • Καθαρισμός υψηλής πίεσης. Το πιεστικό υδροβολής χρησιμοποιεί ένα ρεύμα υψηλής πίεσης νερού για να καθαρίσει τους σωλήνες σας. Το νερό ωθείται στον σωλήνα, ο οποίος καθαρίζει όλο το πουρί που έχει συσσωρευτεί μέσα του. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε είδους σωλήνα που έχετε στο σπίτι σας.

Παρέχουμε 100% εγγύηση υπηρεσιών στις αποφράξεις στην Παιανία

Αποφράξεις Παιανία

Καθαρισμός και Αποφράξεις Αποχέτευσης στην Παιανία

Από τις πιο σημαντικές υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι σίγουρα ο καθαρισμός της αποχέτευσης. Καθημερινά οι σωλήνες της  αποχέτευσης επιβαρύνονται από διάφορα υλικά. Οργανικά λύματα, σαπούνια, τρίχες, λίπη, λάδια, χαρτιά, μωρομάντηλα, πάνες, γόπες από τσιγάρα, είναι κάποια από αυτά. Είναι πολύ βασικό να διατηρούνται όλα τα συστήματα της αποχέτευσης καθαρά ώστε να λειτουργούν πάντοτε σωστά. Με τα μηχανήματα υδροβολής εξασφαλίζουμε την απόλυτη καθαριότητα σε σωλήνες, σιφώνια, υδρορροές και φρεάτια.

Ο καθαρισμός της αποχέτευσης είναι απαραίτητος για τη διατήρηση της καλής λειτουργίας του αποχετευτικού σας συστήματος και την αποφυγή εμποδίων στη ροή των λυμάτων. Επιπλέον, ο τακτικός καθαρισμός της αποχέτευσης παρέχει τα ακόλουθα οφέλη:

Επιμηκύνει τη διάρκεια ζωής των αποχετεύσεών σας. Όταν οι σωλήνες συντηρούνται καλά και καθαρίζονται σε τακτική βάση, τα απόβλητα και τα υπολείμματα που ρέουν μέσα από αυτούς προκαλούν μικρές ζημιές. Έτσι, οι σωλήνες αποστράγγισης μπορούν να διαρκέσουν περισσότερο και να λειτουργήσουν στο μέγιστο.

Οδηγεί σε ταχύτερη αποστράγγιση. Σε κανέναν δεν αρέσει το νερό να λιμνάζει στο πάτωμα όταν κάνει ντους. Είναι επίσης πολύ άσχημο όταν η τουαλέτα δεν ξεπλένεται όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Όταν συμβεί αυτό, μπορεί να υπάρχει βούλωμα στο αποχετευτικό σας σύστημα. Αλλά ο τακτικός καθαρισμός της αποχέτευσης μπορεί να το εμποδίσει αυτό να συμβεί ή και να μη συμβεί καθόλου. Τα φράγματα, τα οποία μόλις αρχίζουν να σχηματίζονται, μπορούν να καθαριστούν και τα λύματα μπορούν να ρέουν πιο γρήγορα μέσα από τις αποχετεύσεις. Έτσι, δεν υπάρχει συγκέντρωση νερού στο νεροχύτη, στο πάτωμα ή αλλού.

Εξαλείφει τις δυσάρεστες οσμές που προέρχονται από το αποχετευτικό δίκτυο. Όλα τα είδη απορριμμάτων περνούν από το αποχετευτικό σύστημα. Έτσι, είναι προφανές ότι τα λύματα μυρίζουν, ειδικά όταν τα σωματίδια τροφίμων και τα υπολείμματα του σώματος παραμένουν στους σωλήνες. Ευτυχώς, ο τακτικός καθαρισμός της αποχέτευσης απαλλάσσει τα κολλημένα σωματίδια στις αποχετεύσεις και, ως εκ τούτου, αφαιρεί τις δυσάρεστες οσμές που τις συνοδεύουν.

Μπορεί να σας βοηθήσει να αποφύγετε σοβαρές ζημιές και δαπανηρές επισκευές. Όταν το αποχετευτικό σας σύστημα δεν έχει τον καθαρισμό και τη συντήρηση που χρειάζεται, θα αρχίσει να δημιουργείται εμπόδιο στους σωλήνες. Αυτή η απόφραξη θα περιορίσει τον χώρο από όπου διέρχονται τα λύματα και θα αποτρέψει τη σωστή αποστράγγιση. Τελικά, θα συμβεί το πλήρες μπλοκάρισμα, προκαλώντας περισσότερα προβλήματα και δαπανηρές επισκευές. Ωστόσο, με τη συντήρηση και τον καθαρισμό της αποχέτευσης, τα προβλήματα θα εντοπιστούν νωρίτερα και η έγκαιρη δράση τους θα αποτρέψει πιο σοβαρά προβλήματα.

Τακτική συντήρηση αποχετευτικού δικτύου

Ο μόνος τρόπος για να λειτουργεί πάντα σωστά η αποχέτευση είναι η τακτική συντήρησή της. Πρόκειται σίγουρα για μια προαιρετική εφαρμογή που όμως έχει γλιτώσει πολλές κτιριακές εγκαταστάσεις από σοβαρότερα προβλήματα. Στην τακτική συντήρηση εστιάζουμε περισσότερο σε σημεία τα οποία είχαν δώσει βλάβες στο παρελθόν ενώ μας δίνεται η δυνατότητα να ανακαλύψουμε και καινούρια. Η συντήρηση είναι η καλύτερη μέθοδος πρόληψης αφού είμαστε σε θέση να μηδενίσουμε τις πιθανότητες μιας μελλοντικής βλάβης στην αποχέτευση. Σε κάθε περίπτωση σας κρατάμε ενήμερους για την τρέχουσα κατάσταση του δικτύου σας. Έτσι, φροντίζουμε να έχετε πάντα τον πλήρη έλεγχό του. Σας προσφέρουμε οικονομικά συμβόλαια, μηνιαία, τρίμηνα ή και εξάμηνα. Το ποιο θα επιλέξετε έχει να κάνει με την κατάσταση του δικτύου σας και το πόσο συχνά σας βγάζει πρόβλημα.

Απολυμάνσεις στην Παιανία

Απολυμάνσεις στην Παιανία

Από το σύνολο των υπηρεσιών μας δεν θα μπορούσε να λείπει φυσικά η απολύμανση. Τι σημαίνει αυτό; Αυτό σημαίνει ότι αν έρθουμε για να σας κάνουμε απόφραξη σε κάποιο φρεάτιο και διαπιστώσουμε μεγάλο πληθυσμό από κατσαρίδες ή ποντίκια, θα φροντίσουμε να σας απαλλάξουμε και από αυτά. Με τα πιο σύγχρονα, εγκεκριμένα και ακίνδυνα σκευάσματα, όλα τα παράσιτα θα αποτελέσουν παρελθόν. Καλέστε μας για κάθε είδους παράσιτο και έντομο που σας δυσκολεύει τη ζωή. Εκτός από κατσαρίδες και τρωκτικά, αντιμετωπίζουμε και εξοντώνουμε κοριούς, ψύλλους, μυρμήγκια, ιούς και μικρόβια ενώ συμβάλλουμε αποτελεσματικά ώστε να μειωθεί σημαντικά ο πληθυσμός των κουνουπιών.

Καλύπτουμε την περιοχή της Παιανίας και τα γύρω προάστια σε ελάχιστο χρόνο

Καλέστε μας όπου κι αν είστε, όποιο κι αν είναι το πρόβλημα. Η άμεση ανταπόκρισή μας είναι γεγονός και κάτι για το οποίο έχουμε πάρα πολύ καλή φήμη. Συμπληρώνει ιδανικά όλες τις ποιοτικές υπηρεσίες αποφράξεων που σας παρέχουμε. Ο στόλος μας άρτια εξοπλισμένος έχει ένα και μόνο σκοπό. Να σας εξυπηρετήσει όσο καλύτερα μπορεί και να σας κάνει πελάτες μας για πάντα! Γιατί η σωστή λειτουργία των σωληνώσεων της αποχέτευσής σας, σας εξασφαλίζει την μακροζωία των εγκαταστάσεων σας.

Εξυπηρετούμε την Παιανία και όλες τις παρακάτω περιοχές:

Αποφράξεις στην Παιανία – Χρήσιμα links

Πληροφορίες περιοχής Παιανία

Η Παιανία (τέως Λιόπεσι) είναι κωμόπολη της Ανατολικής Αττικής στην κοιλάδα των Μεσογείων. Εντοπίζεται στις ανατολικές παρυφές του Υμηττού, σε υψόμετρο 200 μ. περίπου, σε απόσταση 17 χιλιομέτρων ανατολικά των Αθηνών και 4 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Παλλήνης. Κατέχει μεγάλη αγροτική έκταση λόγω παλαιοτέρων απαλλοτριώσεων των γειτονικών αγροκτημάτων Καρελά, Βραώνος, Παλλήνης, Βακαλόπουλου κ.ά. Είναι τόπος καταγωγής του Δημοσθένη, του Ρίνωνα (πολιτικού και στρατηγού), του Καλλικράτη, του Φίλωνα (κήρυκα της Δήλου), και λοιπών επιφανών αττικών κατοίκων.

Η πόλη των 42.762 στρεμμάτων εκτείνεται μέχρι και τις εγκαταστάσεις του Διεθνούς Αεροδρομίου, ενώ εντός των διοικητικών της ορίων διέρχεται και η Αττική Οδός. Οι κάτοικοι σύμφωνα με την απογραφή του 2001 ανέρχονται σε 13.013, ενώ μετά τα έργα που πραγματοποιήθηκαν στην ευρύτερη περιοχή αναμένεται να φτάνουν περί τις 18.000. Αυτό σημαίνει ότι το 2001 σε κάθε km2 αντιστοιχούσαν 304 κάτοικοι και σήμερα ακόμη περισσότεροι. Σύμφωνα με την απογραφή του 2011, ο Δήμος Παιανίας έχει πληθυσμό 26.668 κατοίκους.