Pin It

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΙΑΝΙΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΙΑΝΙΑ

Αποφράξεις Παιανία

ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΙΑΝΙΑ – Αποφράξεις Παιανία

Η Αποφράξεις Παιανία προσφέρει προηγμένες υπηρεσίες για τα αποχετευτικά δίκτυα των σπιτιών, των πολυκατοικιών και των επαγγελματικών χώρων στην Παιανία και τις γύρω περιοχές των Μεσογείων για περισσότερα από 50 χρόνια. Παρέχει τεχνική και τηλεφωνική κάλυψη 24 ώρες την ήμερα, 7 ημέρες την εβδομάδα, 52 εβδομάδες το χρόνο.

Η προληπτική, τακτική συντήρηση στο σύστημα του αποχετευτικού σας δικτύου είναι σημαντική για την πρόληψη αποφράξεων στους σωλήνες σας. Ειδικά σε μεγαλύτερα σπίτια και διαμερίσματα με παλιές υδραυλικές εγκαταστάσεις. Ένας επαγγελματικός καθαρισμός μπορεί να απομακρύνει κάθε συσσώρευση από υλικά, όπως τα μαλλιά, τα τρόφιμα, τα ιζήματα και το πουρί και αποτρέπει μελλοντική συσσώρευση η οποία μπορεί να φράξει εντελώς την αποχέτευσή σας.

Να θυμάστε ότι κάθε συσκευή υδραυλικών όπως ο νεροχύτης, η λεκάνη της τουαλέτας ή η μπανιέρα μπορεί να βουλώσει.

Παρακάτω είναι μερικά πράγματα που δεν πρέπει ΠΟΤΕ να ρίχνονται στη τουαλέτα ή να χύνονται στους αγωγούς της αποχέτευσης:

 • Πάνες μιας χρήσης
 • Προϊόντα γυναικείας περιποίησης
 • Λίπη
 • Μαλλιά
 • Κόκκοι καφέ
 • Προϊόντα από χαρτί
 • Οδοντόκρεμα
 • Υπολείμματα τροφίμων
 • Μαγειρικά έλαια
 • Σαπούνι
 • Χαρτιά

Οικιακά Επικίνδυνα Απόβλητα:

Εκτός αν το σύστημα επεξεργασίας έχει σχεδιαστεί για να διαχειριστεί αυτά τα απόβλητα, τα παρακάτω αν διοχετευτούν στο σύστημα αποχέτευσης θα ως αποτέλεσμα την απελευθέρωση ρύπων στο περιβάλλον.

 • Βενζίνη
 • Πετρέλαιο
 • Αντιψυκτικό υγρό
 • Φυτοφάρμακα
 • Λιπάσματα
 • Χρώμα

Αν δοκιμάσετε να τις ξεβουλώσετε μόνοι σας, θυμηθείτε πως οι χημικές ουσίες που έχουν σχεδιαστεί για να ξεβουλώνουν αποχετεύσεις, μπορούν να διαβρώσουν τις σωληνώσεις σας εάν χρησιμοποιηθούν συχνά και είναι επικίνδυνα για το περιβάλλον και την οικογένειά σας.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΠΑΙΑΝΙΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΠΑΙΑΝΙΑ

Παρακαλούμε να γνωρίζετε τις ικανότητες και τα όριά σας. Αν το φράξιμο δεν μπορεί να αφαιρεθεί με μία από αυτές τις απλές λύσεις, μπορεί να καταστρέψει τους σωλήνες σας σε μια προσπάθεια να τους αποφράξετε. Τις περισσότερες φορές είναι προτιμότερο να γίνεται μόνο από εξουσιοδοτημένο τεχνικό. Ήρθε η ώρα να καλέσετε την Αποφράξεις Παιανία.

Διάγνωση με κάμερα – Αποφράξεις Παιανία

Η νέα τεχνολογία βίντεο βοηθά τους τεχνικούς μας να εντοπίσουν προβλήματα στο σύστημα του αποχετευτικού δικτύου σας και να καθορίσουν την καλύτερη λύση. Η χρήση ψηφιακής κάμερας ελέγχου της αποχέτευσης σημαίνει ταχύτερη, πιο αποτελεσματική δουλειά, που σας εξοικονομεί χρήματα. Εάν χρειάζεστε αυτή την υπηρεσία, θα δείτε και μόνοι σας πόσο πολύτιμη είναι.

Καλέστε μας όλη την ημέρα (24 ώρες) και όλο το χρόνο (365 ημέρες) και η Αποφράξεις Παιανία θα σας προσφέρουν με σιγουριά και εγγύηση λύσεις για κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζετε στις αποχετεύσεις σας.

Αποφράξεις Αποχετεύσεων σε Παιανία Αττικής

Αποφράξεις Φρεατίων Παιανία – 210 603 20 20
Απόφραξη Νεροχύτη Παιανία – 210 603 20 20
Απόφραξη Υδρορροής Παιανία – 210 603 20 20
Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Παιανία – 210 603 20 20
Απόφραξη Σιφονιού Μπάνιου Παιανία – 210 603 20 20
Καθαρισμός Φρεατίων Παιανία210 603 20 20
Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα – 210 603 20 20
Μηνιαίες Συντηρήσεις Παιανία – 210 603 20 20
Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Παιανία – 210 603 20 20

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 603 20 20

 

Πληροφορίες περιοχής Παιανία

Η Παιανία (τέως Λιόπεσι) είναι κωμόπολη της Ανατολικής Αττικής στην κοιλάδα των Μεσογείων. Εντοπίζεται στις ανατολικές παρυφές του Υμηττού, σε υψόμετρο 200 μ. περίπου, σε απόσταση 17 χιλιομέτρων ανατολικά των Αθηνών και 4 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Παλλήνης. Κατέχει μεγάλη αγροτική έκταση λόγω παλαιοτέρων απαλλοτριώσεων των γειτονικών αγροκτημάτων Καρελά, Βραώνος, Παλλήνης, Βακαλόπουλου κ.ά. Είναι τόπος καταγωγής του Δημοσθένη, του Ρίνωνα (πολιτικού και στρατηγού), του Καλλικράτη, του Φίλωνα (κήρυκα της Δήλου), και λοιπών επιφανών αττικών κατοίκων.

Η πόλη των 42.762 στρεμμάτων εκτείνεται μέχρι και τις εγκαταστάσεις του Διεθνούς Αεροδρομίου, ενώ εντός των διοικητικών της ορίων διέρχεται και η Αττική Οδός. Οι κάτοικοι σύμφωνα με την απογραφή του 2001 ανέρχονται σε 13.013, ενώ μετά τα έργα που πραγματοποιήθηκαν στην ευρύτερη περιοχή αναμένεται να φτάνουν περί τις 18.000. Αυτό σημαίνει ότι το 2001 σε κάθε km2 αντιστοιχούσαν 304 κάτοικοι και σήμερα ακόμη περισσότεροι. Σύμφωνα με την απογραφή του 2011, ο Δήμος Παιανίας έχει πληθυσμό 26.668 κατοίκους.

wikipedia

 

Top