ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ – 210 603 20 20

Η Αποφράξεις Πόρτο Ράφτη διαθέτει εδώ και δεκαετίες, έμπειρα τεχνικά συνεργεία με μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία. Έτοιμα να παρέχουν τις υπηρεσίες μας στο σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Όλο το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο. Επικοινωνήστε μαζί μας. Θα βρούμε μέσα από μια σειρά επιλογών από τις προσφερόμενες υπηρεσίες μας, την ιδανική λύση στο πρόβλημά σας .

Ως επαγγελματίες, μία κύρια συμβουλή μας είναι να μην προσπαθήσετε να καθαρίσετε μόνοι σας τους σωλήνες και τις αποχετεύσεις σας. Ειδικά όταν υπάρχει σοβαρή εμπλοκή.
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το λάθος εργαλείο για τον καθαρισμό των σωλήνων (συμπυκνωμένα οξέα, αλκάλια), που βλάπτουν τους σωλήνες και τις αποχετεύσεις και μπορεί στη συνέχεια να καταστραφεί εντελώς το σύστημα του αποχετευτικού δικτύου. Οι ειδικοί τεχνικοί μας , σας εξασφαλίζουν τα καλύτερα αποτελέσματα και θα κάνουν τη δουλειά σας γρήγορα και αποτελεσματικά.

Η εταιρεία μας παρακολουθεί συνεχώς νέες εξελίξεις στις μεθόδους και τεχνικές, και ως εκ τούτου γνωρίζει πώς να καθαρίσουμε ένα σύστημα σωληνώσεων αρκετά γρήγορα και μία αποχέτευση ενός παλιού σπιτιού, χωρίς ζημιές. Για οποιοδήποτε πρόβλημα αφορά την αποχέτευση καλέστε μας στο: 210. 6032020

Αποφράξεις Πόρτο Ράφτη

ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΜΕ ΜΠΑΖΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΜΑΣ ΑΠΟ ΦΡΕΑΤΙΟ

Η Αποφράξεις Πόρτο Ράφτη είναι αποτελεσματική και αξιόπιστη

Ειδικά όταν πρόκειται για τον επαγγελματικό καθαρισμό των πιο δύσκολων φραγμένων αποχετεύσεων οπουδήποτε στο Πόρτο Ράφτη και τις γύρω περιοχές. Η εμπειρία που έχουμε, μας επιτρέπει να διαγνώσουμε γρήγορα το πρόβλημα και να εκτελέσουμε έναν επαγγελματικό καθαρισμό δικτύου αποχετεύσεων όποτε το χρειάζεστε. Δε θα σας επιβαρύνουμε πότε με περιττές υπηρεσίες. Στόχος μας είναι να γίνει ότι είναι απαραίτητο να γίνει και είμαστε ιδιαίτερα φειδωλοί για τυχόν επιπλέον έξοδα ή πονοκεφάλους.

Η αποφρακτική μας εταιρεία ειδικεύεται στον τομέα των υπηρεσιών αποχέτευσης με υπηρεσίες προληπτικών συντηρήσεων, επιθεώρησης και καθαρισμού των δικτύων των αποχετευτικών συστημάτων. Είμαστε υπερήφανοι για τις υπηρεσίες μας και ανυπομονούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

Όταν συνεργάζεστε μαζί μας, δεν θα εκπλαγείτε με κρυφές χρεώσεις. Πληρωνόμαστε μόνο για τις υπηρεσίες που σας προσφέρουμε, με εγγυημένο πάντα αποτέλεσμα.

Η Αποφράξεις Πόρτο Ράφτη έχει 3 βασικές αξίες: την εμπιστοσύνη, την ακεραιότητα και την προσανατολισμένη λύση για κάθε πελάτη.
Παρέχουμε 24ωρη, τηλεφωνική και τεχνική κάλυψη για να μπορούμε να ανταποκριθούμε σε κάθε σας ανάγκη, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας ή του χρόνου μας χρειαστείτε.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΣΤΟ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ

Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό μηχάνημα

Καθαρισμός και Αποφράξεις αποχέτευσης στο Πόρτο Ράφτη

Το να καθαρίζετε και να συντηρείτε τις αποχετεύσεις σας σε τακτική βάση είναι ο τρόπος εξασφάλισης της μακροζωίας τους. Οι τεχνικοί της Αποφράξεις Πόρτο Ράφτη είναι ειδικοί στα συστήματα αποχέτευσης, και θα δουλέψουν για να κρατήσουν τους αποχετευτικούς αγωγούς σας απαλλαγμένους από τα μπλοκαρίσματα ώστε να λειτουργούν ομαλά. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και θα χαρούμε να σας πούμε πώς διατηρούμε και καθαρίζουμε οικιακά και εμπορικά συστήματα αποχέτευσης στο πόρτο Ράφτη και όλη την ανατολική Αττική. Με τον εξοπλισμό που διαθέτουμε που είναι υψηλής ποιότητας εργαλεία και τεχνολογία, διατηρούμε τις αποχετεύσεις σας καθαρές. Επίσης, λειτουργούν άριστα καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους. Θα προγραμματίσουμε μια υπηρεσία τακτικής, προληπτικής συντήρησης σε μια εποχή που είναι βολική για εσάς.

Ο σκοπός μιας υπηρεσίας καθαρισμού αποχετευτικών συστημάτων είναι η εξάλειψη των απορριμμάτων που ενδέχεται να έχουν συσσωρευθεί με την πάροδο του χρόνου. Κάνοντας αυτό θα βοηθήσει να διατηρήσετε τα δίκτυα αποχέτευσης καθαρά για πολύ καιρό.

Ακόμα κι αν περιορίζετε προσεκτικά τους τύπους ουσιών που πέφτουν μέσα στις αποχετεύσεις σας, μπορούν να συσσωρευτούν γράσα και άλλα απόβλητα στο εσωτερικό των σωλήνων και των φρεατίων. Ο επαγγελματικός καθαρισμός των αποχετεύσεων βοηθάει στην αποφυγή της συσσώρευσης λίπους και άλλων αποβλήτων. Αυτό θα σας βοηθήσει να περιορίσετε την εμφάνιση ραγισμένων, φραγμένων ή σπασμένων σωλήνων.

Είναι σημαντικό να προγραμματίσετε υπηρεσίες συντήρησης και καθαρισμού αποχέτευσης

Εμείς στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ γνωρίζουμε ότι η τακτική, προληπτική συντήρηση είναι αυτό που κρατά τους σωλήνες αποχέτευσης σε καλή κατάσταση λειτουργίας – και μειώνει σημαντικά την ανάγκη για δαπανηρές επισκευές ή αντικατάσταση. Κατά τη διάρκεια μιας τακτικής, προληπτικής συντήρησης, οι επαγγελματίες μας θα επιθεωρήσουν το αποχετευτικό σας σύστημα και θα το καθαρίσουν προσεκτικά. Συνιστούμε να το κάνετε αυτό ανά τακτά, χρονικά διαστήματα, ανάλογα τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας.

ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΡΙΖΕΣ ΣΤΟ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ

Ρίζες δέντρων μέσα σε υδρορροή

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ ΤΙΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ

Η εταιρεία μας  αναλαμβάνει παντός είδους αποφράξεις σε ολόκληρη την περιοχή σας. Με τα κατάλληλα μέσα, την υποδομή και με εφαρμογές οικολογικών και μόνο μεθόδων, δίνουμε λύση σε κάθε πρόβλημα το οποίο σχετίζεται με την αποχέτευση. Το κόστος της κάθε απόφραξης είναι πάντοτε πολύ οικονομικό αν το συγκρίνετε με τις ποιοτικές μας υπηρεσίες. Μια καλή απόφραξη μπορεί να σας γλυτώσει από ενδεχόμενες βλάβες άρα και περαιτέρω έξοδα. Είμαστε σε θέση να εξυπηρετούμε οποιονδήποτε χώρο. Ερχόμαστε όπου κι αν βρίσκεστε. Αναλαμβάνουμε εκτός από οικίες, κάθε επαγγελματικό χώρο αλλά και σχολεία, νοσοκομεία, στρατόπεδα, εργοστάσια, βιοτεχνίες, δημόσια κτίρια και οπουδήποτε αλλού μας χρειάζεστε. Σεβόμαστε πάντοτε το χώρο σας και φροντίζουμε με το τέλος κάθε εργασίας  να σας τον παραδώσουμε καθαρό, λειτουργικό και σε άριστη κατάσταση.

 100% εγγύηση υπηρεσιών

Εγγυόμαστε ότι σε κάθε τηλεφωνική σας κλήση το προσωπικό μας θα σας βοηθήσει και θα σας εξυπηρετήσει εντός του προγραμματισμένου συμφωνημένου χρόνου.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ:

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ με κάμερα στο ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ

Πιθανόν η πιο σημαντική εξέλιξη στον κόσμο των αποχετεύσεων στην εποχή μας, είναι η δυνατότητα που έχουμε να επιθεωρούμε τα συστήματα αποχέτευσης στο εσωτερικό τους, χρησιμοποιώντας εξοπλισμό απόφραξης με κάμερα. Υπάρχουν τα προφανή οφέλη, όπως είναι ο εντοπισμός των ελαττωμάτων και των φθορών στις σωληνώσεις αλλά χρησιμοποιείται και ως ένα εργαλείο συντήρησης και παρακολούθησης του δικτύου αποχέτευσης.

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ, εξειδικευμένη εταιρεία  στις αποχετεύσεις και στην απόφραξη με κάμερα, πραγματοποιεί αποφράξεις με κάμερα όπου εντοπίζει  τυχόν σοβαρότερα προβλήματα αποχέτευσης ενώ παράλληλα ενημερώνονται όλοι οι ιδιοκτήτες για την κατάστασή της. Επίσης με γνώμονα την εμπειρία της, τους συμβουλεύει για το τι πρέπει να κάνουν ώστε να πετύχουν και την επιδιόρθωσή της. Είναι μια πολύ σημαντική υπηρεσία μόνο και μόνο επειδή μπορείτε να ξέρετε την ακριβή κατάσταση του δικτύου σας.

Καθαρισμός της αποχέτευσης

Έχετε μια βουλωμένη αποχέτευση; Μήπως χρειάζεστε καθαρισμό από λίπη και πουριά;

Η Αποφράξεις Πόρτο Ράφτη είναι η νούμερο ένα επιλογή σας όταν πρόκειται για γρήγορη, αποτελεσματική και εμπεριστατωμένη υπηρεσία καθαρισμού και απόφραξης  της αποχέτευσης. Σίγουρα είναι αρκετά δύσκολο να προβλέψετε το πότε θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε έναν βουλωμένο νεροχύτη. Επίσης είναι εξίσου δύσκολο και να το προβλέψετε. Είναι βέβαιο ότι κάποια στιγμή θα βρεθείτε αντιμέτωποι με μια τέτοια κατάσταση. Μην πανικοβάλλεστε και μην ανησυχείτε. Αν απευθυνθείτε στη σωστή εταιρεία θα λυθεί κάθε σας πρόβλημα. Ο τακτικός καθαρισμός της αποχέτευσης απαλλάσσει σωλήνες, φρεάτια, σιφόνια και υδρορροές, από ρίζες, λίπη πουριά και ότι άλλο μπορεί να συσσωρεύεται εντός τους.

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ είναι εδώ, δίπλα σας και γι αυτό. Σας προσφέρουμε τις γνώσεις και τις υπηρεσίες μας. Οι τεχνικοί μας εξοπλισμένοι με μεγάλη εμπειρία και με τα πιο σύγχρονα διαγνωστικά μηχανήματα, εντοπίζουν τις προβληματικές εστίες οι οποίες δεν μπορούν να γίνουν αντιληπτές με γυμνό μάτι. Αξιολογώντας μοναδικά κάθε περίπτωση, θα προχωρήσουν άμεσα στον καθαρισμό της δικής σας αποχέτευσης, εφαρμόζοντας την κατάλληλη τεχνική που απαιτείται ώστε να λυθεί το πρόβλημα.

Γιατί ο τακτικός καθαρισμός είναι πολύ σημαντικός

Από τις πιο σημαντικές υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι σίγουρα ο καθαρισμός της αποχέτευσης. Καθημερινά οι σωλήνες της  αποχέτευσης επιβαρύνονται από διάφορα υλικά. Οργανικά λύματα, σαπούνια, τρίχες, λίπη, λάδια, χαρτιά, μωρομάντηλα, πάνες, γόπες από τσιγάρα, είναι κάποια από αυτά. Είναι πολύ βασικό να διατηρούνται όλα τα συστήματα της αποχέτευσης καθαρά ώστε να λειτουργούν όλα πάντοτε σωστά και στην εντέλεια. Με τα μηχανήματα υδροβολής εξασφαλίζουμε την απόλυτη καθαριότητα σε κάθε σύστημα που συνθέτει το αποχετευτικό δίκτυο.

Τακτική συντήρηση αποχετευτικού δικτύου

Ο μόνος τρόπος για να λειτουργεί πάντα σωστά η αποχέτευση είναι η τακτική συντήρησή της. Πρόκειται σίγουρα για μια προαιρετική εφαρμογή που όμως έχει γλιτώσει πολλές κτιριακές εγκαταστάσεις από σοβαρότερα προβλήματα. Στην τακτική συντήρηση εστιάζουμε περισσότερο σε σημεία τα οποία είχαν δώσει βλάβες στο παρελθόν ενώ μας δίνεται η δυνατότητα να ανακαλύψουμε και κάποια καινούρια. Η συντήρηση είναι η καλύτερη μέθοδος πρόληψης αφού είμαστε σε θέση να μηδενίσουμε τις πιθανότητες μιας μελλοντικής βλάβης στην αποχέτευση. Σε κάθε περίπτωση σας κρατάμε ενήμερους για την τρέχουσα κατάσταση του δικτύου σας. Έτσι, φροντίζουμε να έχετε πάντα τον πλήρη έλεγχό του. Η εταιρεία μας σας προσφέρει οικονομικά συμβόλαια, μηνιαία, τρίμηνα ή και εξάμηνα. Το ποιο θα επιλέξετε έχει να κάνει με την κατάσταση του δικτύου σας και το πόσο συχνά σας βγάζει πρόβλημα.

Απολυμάνσεις

Από το σύνολο των υπηρεσιών μας δεν θα μπορούσε να λείπει φυσικά η απολύμανση. Τι σημαίνει αυτό; Αυτό σημαίνει ότι αν έρθουμε για να σας κάνουμε απόφραξη σε κάποιο φρεάτιο και διαπιστώσουμε μεγάλο πληθυσμό από κατσαρίδες ή ποντίκια, θα φροντίσουμε να σας απαλλάξουμε και από αυτά. Με τα πιο σύγχρονα, εγκεκριμένα και ακίνδυνα σκευάσματα, όλα τα παράσιτα θα αποτελέσουν παρελθόν. Καλέστε μας για κάθε είδους παράσιτο και έντομο που σας δυσκολεύει τη ζωή. Εκτός από κατσαρίδες και τρωκτικά, αντιμετωπίζουμε και εξοντώνουμε κοριούς, ψύλλους, μυρμήγκια, ιούς και μικρόβια ενώ συμβάλλουμε αποτελεσματικά ώστε να μειωθεί σημαντικά ο πληθυσμός των κουνουπιών.

Καλύπτουμε την περιοχή σας και τα γύρω προάστια σε ελάχιστο χρόνο

Καλέστε μας όπου κι αν είστε, όποιο κι αν είναι το πρόβλημα. Η άμεση ανταπόκρισή μας είναι γεγονός και κάτι για το οποίο έχουμε πάρα πολύ καλή φήμη. Συμπληρώνει ιδανικά όλες τις ποιοτικές υπηρεσίες αποφράξεων που σας παρέχουμε. Ο στόλος μας άρτια εξοπλισμένος έχει ένα και μόνο σκοπό. Να σας εξυπηρετήσει όσο καλύτερα μπορεί και να σας κάνει πελάτες μας για πάντα! Γιατί η σωστή λειτουργία των σωληνώσεων της αποχέτευσής σας, σας εξασφαλίζει την μακροζωία των εγκαταστάσεων σας.

Οι υπηρεσίες μας:

Εξυπηρετούμε το Πόρτο Ράφτη και τις παρακάτω περιοχές:

Αποφράξεις Αποχετεύσεων σε Πόρτο Ράφτη Αττικής

Αποφράξεις Φρεατίων Πόρτο Ράφτη – 210 603 20 20
Απόφραξη Νεροχύτη Πόρτο Ράφτη –210 603 20 20
Απόφραξη Υδρορροής Πόρτο Ράφτη – 210 603 20 20
Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Πόρτο Ράφτη – 210 603 20 20
Απόφραξη Σιφονιού Μπάνιου Πόρτο Ράφτη – 210 603 20 20
Καθαρισμός Φρεατίων Πόρτο Ράφτη – 210 603 20 20
Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα – 210 603 20 20
Μηνιαίες Συντηρήσεις Πόρτο Ράφτη – 210 603 20 20
Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Πόρτο Ράφτη – 210 603 20 20

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 603 20 20

 

 

Πληροφορίες περιοχής Πόρτο Ράφτη

Επτά χιλιόμετρα ανατολικά του Μαρκοπούλου στις νοτιότερες ακτές του Νότιου Ευβοϊκού Κόλπου βρίσκεται η περιοχή του Πόρτο Ράφτη ή Λιμήν Μεσογαίας. Αποτελούσε πάντα τμήμα του Δήμου Μαρκόπουλου και το επίνειο του Μαρκόπουλου Μεσογαίας. Ο οικισμός σύμφωνα με την απογραφή της ΕΛΣΤΑΤ το 2001 έχει 7.131 μόνιμους κατοίκους. Τους θερινούς μήνες φτάνεις περίπου τους 90.000 παραθεριστές. Ο κόλπος του Πόρτο Ράφτη περιλαμβάνει 3 νησάκια (Ράφτη, Ραφτοπούλα, Πράσο) και ακτές από την Ερωτοσπηλιά έως το Αυλάκι.

wikipedia

Top