ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΡΩΠΙ

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ - ΑΝΤΛΗΣΕΙΣ - ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ - ΚΑΜΕΡΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ – 210 603 20 20

Αποφράξεις Πόρτο Ράφτη. Διαθέτουμε εδώ και δεκαετίες, έμπειρα τεχνικά συνεργεία με μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία. Έτοιμα να παρέχουν τις υπηρεσίες μας στο σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Όλο το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο. Επικοινωνήστε μαζί μας. Θα βρούμε μέσα από μια σειρά επιλογών από τις προσφερόμενες υπηρεσίες μας, την ιδανική λύση στο πρόβλημά σας.

ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

Χρησιμοποιούμε κάμερες απόφραξεις σε μια σειρά από τις υπηρεσίες ελέγχου μας, για τον αποτελεσματικό εντοπισμό, την αξιολόγηση και τη διάγνωση των προβλημάτων των συστημάτων της αποχέτευσης.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ως επαγγελματίες, μία σημαντική συμβουλή που δίνουμε σε όλους είναι να μην προσπαθήσετε να καθαρίσετε μόνοι σας τους σωλήνες και τις αποχετεύσεις σας αν δεν είστε σίγουροι ότι ξέρετε τι κάνετε. Ειδικά όταν υπάρχει σοβαρή εμπλοκή. Μπορεί να χρησιμοποιήσετε το λάθος εργαλείο για τον καθαρισμό των σωλήνων (συμπυκνωμένα οξέα, αλκάλια), που βλάπτουν τους σωλήνες και τις αποχετεύσεις και μπορεί στη συνέχεια να καταστραφεί εντελώς το σύστημα του αποχετευτικού δικτύου. Οι ειδικοί τεχνικοί μας, σας εξασφαλίζουν τα καλύτερα αποτελέσματα και θα κάνουν τη δουλειά σας γρήγορα και αποτελεσματικά.

Αποφράξεις Παιανία με υδροβολή

Αποφράξεις στην Παιανία με τη χρήση πιεστικών υδροβολής

Παρακολουθούμε συνεχώς νέες εξελίξεις στις μεθόδους και τεχνικές, και ως εκ τούτου γνωρίζουμε πώς να καθαρίσουμε ένα σύστημα σωληνώσεων αρκετά γρήγορα και μία αποχέτευση ενός παλιού σπιτιού, χωρίς ζημιές. Για οποιοδήποτε πρόβλημα αφορά την αποχέτευση καλέστε μας στο: 210 6032020

Η εμπειρία που έχουμε, μας επιτρέπει να διαγνώσουμε γρήγορα το πρόβλημα και να εκτελέσουμε έναν επαγγελματικό καθαρισμό δικτύου αποχετεύσεων όποτε το χρειάζεστε. Δε θα σας επιβαρύνουμε πότε με περιττές υπηρεσίες. Στόχος μας είναι να γίνει ότι είναι απαραίτητο να γίνει και είμαστε ιδιαίτερα φειδωλοί για τυχόν επιπλέον έξοδα ή πονοκεφάλους, ειδικά όταν πρόκειται για τον επαγγελματικό καθαρισμό των πιο δύσκολων φραγμένων αποχετεύσεων οπουδήποτε στο Πόρτο Ράφτη και τις γύρω περιοχές.

Ειδικευόμαστε στον τομέα των υπηρεσιών αποχέτευσης με υπηρεσίες προληπτικών συντηρήσεων, επιθεώρησης και καθαρισμού των δικτύων των αποχετευτικών συστημάτων. Είμαστε υπερήφανοι για τις υπηρεσίες μας και ανυπομονούμε να σας εξυπηρετήσουμε! Όταν συνεργάζεστε μαζί μας, δεν θα εκπλαγείτε με κρυφές χρεώσεις. Πληρωνόμαστε μόνο για τις υπηρεσίες που σας προσφέρουμε, με εγγυημένο πάντα αποτέλεσμα.

Αποφράξεις στο Πόρτο Ράφτη αποτελεσματικά και αξιόπιστα

Για τις Αποφράξεις στο Πόρτο Ράφτη είναι η νούμερο ένα επιλογή σας όταν πρόκειται για γρήγορη, αποτελεσματική και εμπεριστατωμένη υπηρεσία καθαρισμού και απόφραξης της αποχέτευσης. Σίγουρα είναι αρκετά δύσκολο να προβλέψετε το πότε θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε έναν βουλωμένο νεροχύτη. Είναι βέβαιο ότι κάποια στιγμή θα βρεθείτε αντιμέτωποι με μια τέτοια κατάσταση. Μην πανικοβάλλεστε και μην ανησυχείτε. Αν απευθυνθείτε στη σωστή εταιρεία θα λυθεί κάθε σας πρόβλημα. Ο τακτικός καθαρισμός της αποχέτευσης απαλλάσσει σωλήνες, φρεάτια, σιφόνια και υδρορροές, από ρίζες, λίπη πουριά και ότι άλλο μπορεί να συσσωρεύεται εντός τους.

Είμαστε εδώ, δίπλα σας και γι αυτό σας προσφέρουμε τις γνώσεις και τις υπηρεσίες μας. Οι τεχνικοί μας εξοπλισμένοι με μεγάλη εμπειρία και με τα πιο σύγχρονα διαγνωστικά μηχανήματα, εντοπίζουν τις προβληματικές εστίες οι οποίες δεν μπορούν να γίνουν αντιληπτές με γυμνό μάτι. Αξιολογώντας μοναδικά κάθε περίπτωση, θα προχωρήσουν άμεσα στον καθαρισμό της δικής σας αποχέτευσης, εφαρμόζοντας την κατάλληλη τεχνική που απαιτείται ώστε να λυθεί το πρόβλημα.

Ειδικευόμαστε σε όλα τα είδη των αποφράξεων

Αναλαμβάνουμε παντός είδους αποφράξεις σε ολόκληρη την περιοχή σας. Με τα κατάλληλα μέσα, την υποδομή και με εφαρμογές οικολογικών και μόνο μεθόδων, δίνουμε λύση σε κάθε πρόβλημα το οποίο σχετίζεται με την αποχέτευση. Το κόστος της κάθε απόφραξης είναι πάντοτε οικονομικό αν το συγκρίνετε με τις ποιοτικές μας υπηρεσίες. Μια καλή απόφραξη μπορεί να σας γλυτώσει από ενδεχόμενες βλάβες άρα και περαιτέρω έξοδα. Είμαστε σε θέση να εξυπηρετούμε οποιονδήποτε χώρο. Ερχόμαστε όπου κι αν βρίσκεστε. Αναλαμβάνουμε εκτός από οικίες, κάθε επαγγελματικό χώρο αλλά και σχολεία, νοσοκομεία, στρατόπεδα, εργοστάσια, βιοτεχνίες, δημόσια κτίρια και οπουδήποτε αλλού μας χρειάζεστε. Σεβόμαστε πάντοτε το χώρο σας και φροντίζουμε με το τέλος κάθε εργασίας  να σας τον παραδώσουμε καθαρό, λειτουργικό και σε άριστη κατάσταση.

Αποφράξεις Πόρτο Ράφτη

Καθαρισμός και Αποφράξεις Αποχέτευσης στο Πόρτο Ράφτη

Το να καθαρίζετε και να συντηρείτε τις αποχετεύσεις σας σε τακτική βάση είναι ο τρόπος εξασφάλισης της μακροζωίας τους. Οι τεχνικοί μας είναι ειδικοί στα συστήματα αποχέτευσης, και θα δουλέψουν για να κρατήσουν τους αποχετευτικούς αγωγούς σας απαλλαγμένους από τα μπλοκαρίσματα ώστε να λειτουργούν ομαλά. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και θα χαρούμε να σας πούμε πώς διατηρούμε και καθαρίζουμε οικιακά και εμπορικά συστήματα αποχέτευσης στο πόρτο Ράφτη και όλη την ανατολική Αττική. Με τον εξοπλισμό που διαθέτουμε που είναι υψηλής ποιότητας εργαλεία και τεχνολογία, διατηρούμε τις αποχετεύσεις σας καθαρές. Επίσης, λειτουργούν άριστα καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους. Θα προγραμματίσουμε μια υπηρεσία τακτικής, προληπτικής συντήρησης σε μια εποχή που είναι βολική για εσάς.

Ο σκοπός μιας υπηρεσίας καθαρισμού αποχετευτικών συστημάτων είναι η εξάλειψη των απορριμμάτων που ενδέχεται να έχουν συσσωρευθεί με την πάροδο του χρόνου. Κάνοντας αυτό θα βοηθήσει να διατηρήσετε τα δίκτυα αποχέτευσης καθαρά για πολύ καιρό.

Ακόμα κι αν περιορίζετε προσεκτικά τους τύπους ουσιών που πέφτουν μέσα στις αποχετεύσεις σας, μπορούν να συσσωρευτούν γράσα και άλλα απόβλητα στο εσωτερικό των σωλήνων και των φρεατίων. Ο επαγγελματικός καθαρισμός των αποχετεύσεων βοηθάει στην αποφυγή της συσσώρευσης λίπους και άλλων αποβλήτων. Αυτό θα σας βοηθήσει να περιορίσετε την εμφάνιση ραγισμένων, φραγμένων ή σπασμένων σωλήνων.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

Είναι σημαντικό να προγραμματίσετε υπηρεσίες συντήρησης και καθαρισμού αποχέτευσης

Εμείς για τις ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ στο ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ γνωρίζουμε ότι η τακτική, προληπτική συντήρηση είναι αυτό που κρατά τους σωλήνες αποχέτευσης σε καλή κατάσταση λειτουργίας – και μειώνει σημαντικά την ανάγκη για δαπανηρές επισκευές ή αντικατάσταση. Κατά τη διάρκεια μιας τακτικής, προληπτικής συντήρησης, οι επαγγελματίες μας θα επιθεωρήσουν το αποχετευτικό σας σύστημα και θα το καθαρίσουν προσεκτικά. Συνιστούμε να το κάνετε αυτό ανά τακτά, χρονικά διαστήματα, ανάλογα τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας.

Γιατί ο τακτικός καθαρισμός είναι πολύ σημαντικός

Από τις πιο σημαντικές υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι σίγουρα ο καθαρισμός της αποχέτευσης. Καθημερινά οι σωλήνες της  αποχέτευσης επιβαρύνονται από διάφορα υλικά. Οργανικά λύματα, σαπούνια, τρίχες, λίπη, λάδια, χαρτιά, μωρομάντηλα, πάνες, γόπες από τσιγάρα, είναι κάποια από αυτά. Είναι πολύ βασικό να διατηρούνται όλα τα συστήματα της αποχέτευσης καθαρά ώστε να λειτουργούν όλα πάντοτε σωστά και στην εντέλεια. Με τα μηχανήματα υδροβολής εξασφαλίζουμε την απόλυτη καθαριότητα σε κάθε σύστημα που συνθέτει το αποχετευτικό δίκτυο.

Τακτική συντήρηση αποχετευτικού δικτύου

Ο μόνος τρόπος για να λειτουργεί πάντα σωστά η αποχέτευση είναι η τακτική συντήρησή της. Πρόκειται σίγουρα για μια προαιρετική εφαρμογή που όμως έχει γλιτώσει πολλές κτιριακές εγκαταστάσεις από σοβαρότερα προβλήματα. Στην τακτική συντήρηση εστιάζουμε περισσότερο σε σημεία τα οποία είχαν δώσει βλάβες στο παρελθόν ενώ μας δίνεται η δυνατότητα να ανακαλύψουμε και κάποια καινούρια. Η συντήρηση είναι η καλύτερη μέθοδος πρόληψης αφού είμαστε σε θέση να μηδενίσουμε τις πιθανότητες μιας μελλοντικής βλάβης στην αποχέτευση. Σε κάθε περίπτωση σας κρατάμε ενήμερους για την τρέχουσα κατάσταση του δικτύου σας. Έτσι, φροντίζουμε να έχετε πάντα τον πλήρη έλεγχό του. Σας προσφέρουμε οικονομικά συμβόλαια, μηνιαία, τρίμηνα ή και εξάμηνα. Το ποιο θα επιλέξετε έχει να κάνει με την κατάσταση του δικτύου σας και το πόσο συχνά σας βγάζει πρόβλημα.

Αποφράξεις Πόρτο Ράφτη

Αποφράξεις με κάμερα στο Πόρτο Ράφτη

Πιθανόν η πιο σημαντική εξέλιξη στον κόσμο των αποχετεύσεων στην εποχή μας, είναι η δυνατότητα που έχουμε να επιθεωρούμε τα συστήματα αποχέτευσης στο εσωτερικό τους, χρησιμοποιώντας εξοπλισμό απόφραξης με κάμερα. Υπάρχουν τα προφανή οφέλη, όπως είναι ο εντοπισμός των ελαττωμάτων και των φθορών στις σωληνώσεις αλλά χρησιμοποιείται και ως ένα εργαλείο συντήρησης και παρακολούθησης του δικτύου αποχέτευσης.

Ειδικευόμαστε στις αποχετεύσεις και στην απόφραξη με κάμερα, πραγματοποιεί αποφράξεις με κάμερα όπου εντοπίζει  τυχόν σοβαρότερα προβλήματα αποχέτευσης ενώ παράλληλα ενημερώνονται όλοι οι ιδιοκτήτες για την κατάστασή της. Επίσης με γνώμονα την εμπειρία της, τους συμβουλεύει για το τι πρέπει να κάνουν ώστε να πετύχουν και την επιδιόρθωσή της. Είναι μια πολύ σημαντική υπηρεσία μόνο και μόνο επειδή μπορείτε να ξέρετε την ακριβή κατάσταση του δικτύου σας.

Αποφράξεις Πόρτο Ράφτη

Απολυμάνσεις στο Πόρτο Ράφτη

Από το σύνολο των υπηρεσιών μας δεν θα μπορούσε να λείπει φυσικά η απολύμανση. Τι σημαίνει αυτό; Αυτό σημαίνει ότι αν έρθουμε για να σας κάνουμε απόφραξη σε κάποιο φρεάτιο και διαπιστώσουμε μεγάλο πληθυσμό από κατσαρίδες ή ποντίκια, θα φροντίσουμε να σας απαλλάξουμε και από αυτά. Με τα πιο σύγχρονα, εγκεκριμένα και ακίνδυνα σκευάσματα, όλα τα παράσιτα θα αποτελέσουν παρελθόν. Καλέστε μας για κάθε είδους παράσιτο και έντομο που σας δυσκολεύει τη ζωή. Εκτός από κατσαρίδες και τρωκτικά, αντιμετωπίζουμε και εξοντώνουμε κοριούς, ψύλλους, μυρμήγκια, ιούς και μικρόβια ενώ συμβάλλουμε αποτελεσματικά ώστε να μειωθεί σημαντικά ο πληθυσμός των κουνουπιών.

Καλύπτουμε την περιοχή σας και τα γύρω προάστια σε ελάχιστο χρόνο

Καλέστε μας όπου κι αν είστε, όποιο κι αν είναι το πρόβλημα. Η άμεση ανταπόκρισή μας είναι γεγονός και κάτι για το οποίο έχουμε πάρα πολύ καλή φήμη. Συμπληρώνει ιδανικά όλες τις ποιοτικές υπηρεσίες αποφράξεων που σας παρέχουμε. Ο στόλος μας άρτια εξοπλισμένος έχει ένα και μόνο σκοπό. Να σας εξυπηρετήσει όσο καλύτερα μπορεί και να σας κάνει πελάτες μας για πάντα! Γιατί η σωστή λειτουργία των σωληνώσεων της αποχέτευσής σας, σας εξασφαλίζει την μακροζωία των εγκαταστάσεων σας.

Εξυπηρετούμε το Πόρτο Ράφτη και τις παρακάτω περιοχές:

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 603 20 20

Πληροφορίες περιοχής Πόρτο Ράφτη

Επτά χιλιόμετρα ανατολικά του Μαρκοπούλου στις νοτιότερες ακτές του Νότιου Ευβοϊκού Κόλπου βρίσκεται η περιοχή του Πόρτο Ράφτη ή Λιμήν Μεσογαίας. Αποτελούσε πάντα τμήμα του Δήμου Μαρκόπουλου και το επίνειο του Μαρκόπουλου Μεσογαίας. Ο οικισμός σύμφωνα με την απογραφή της ΕΛΣΤΑΤ το 2001 έχει 7.131 μόνιμους κατοίκους. Τους θερινούς μήνες φτάνεις περίπου τους 90.000 παραθεριστές. Ο κόλπος του Πόρτο Ράφτη περιλαμβάνει 3 νησάκια (Ράφτη, Ραφτοπούλα, Πράσο) και ακτές από την Ερωτοσπηλιά έως το Αυλάκι.

wikipedia