Pin It

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΑΡΩΝΙΔΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΑΡΩΝΙΔΑ

Αποφράξεις Σαρωνίδα

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΕ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΗΝ ΣΑΡΩΝΙΔΑ – Αποφράξεις Σαρωνίδα

Η Αποφράξεις Σαρωνίδα που λειτουργεί αδιάκοπα από τη δεκαετία του 1960, μπορεί να προσφέρει το καλύτερο αποτέλεσμα στις υπηρεσίες αποχέτευσης στην περιοχή της Σαρωνίδας. Είμαστε περήφανοι για την ποιότητα των υπηρεσιών και του τεχνικού προσωπικού που διαθέτουμε.

Εξυπηρετούμε ιδιώτες και επαγγελματίες και αναλαμβάνουμε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης 24 ώρες το 24ωρο, όλο το χρόνο.

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν:

  • Υδροβολή με υψηλή πίεση νερού
  • Επιθεωρήσεις αποχέτευσης με ειδική ψηφιακή κάμερα
  • Άντληση υδάτων
  • Παντός τύπου αποφράξεις

Καθαρισμός αποχέτευσης – Αποφράξεις Σαρωνίδα

Χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, οι επιθεωρήσεις της αποχετεύσεις με ειδική, έγχρωμη, ψηφιακή κάμερα ελέγχου, μπορούν να εφαρμοσθούν γιατί είναι σημαντικά οικονομικότερες από τις παραδοσιακές εκσκαφές για να φτάσουμε στις σωληνώσεις. Μπορεί να χρησιμοποιηθούν για τον εντοπισμό των αιτιών που μπορεί να έχουν προκαλέσει στις σωληνώσεις μπλοκαρίσματα, βλάβες ή ζημιές.

Οι τεχνικοί μας χρησιμοποιούν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για να σας δώσουν μια αναλυτική έκθεση που περιλαμβάνει ένα βίντεο σε DVD ή CD, καθώς και γραπτή αναφορά με τις συστάσεις και την καθοδήγηση.

Η μέθοδος υδροβολής με υψηλή πίεση νερού είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για την εξάλειψη μιας απόφραξη στις σωληνώσεις της αποχέτευσης. Οι περισσότεροι σωλήνες ανεξαρτήτως διαμέτρου μπορούν να καθαριστούν χρησιμοποιώντας αυτή τη μέθοδο. Οι πίδακες υψηλής πίεσης του νερού χρησιμοποιούνται για να ξεβουλώσουν και ταυτόχρονα να καθαρίσουν τους σωλήνες χωρίς να προκληθεί η παραμικρή ζημιά.

Η Αποφράξεις Σαρωνίδα παρέχει υπηρεσίες αποχέτευσης και αποφράξεων στη Σαρωνίδα και τις γύρω περιοχές. Είτε έχετε μια αργή ή φραγμένη αποχέτευση, πρέπει να εντοπιστεί άμεσα το πρόβλημα για να ανακουφιστεί η ιδιοκτησία σας. Η λύση απέχει μόνο από ένα τηλεφώνημα στην Αποφράξεις Σαρωνίδα. Για εμάς δεν έχει σημασία πότε ή πού.

Ένας επαγγελματικός καθαρισμός του δικτύου αποχέτευσης χρειάζεται, επειδή οι γραμμές αποχέτευσης στο σπίτι σας είναι υπεύθυνες για τη μεταφορά των λυμάτων μακριά από το σπίτι σας. Όταν μια ή περισσότερες από τις γραμμές είναι φραγμένες, μπορεί να ακούσετε έναν ήχο γουργουρίσματος που προέρχεται από τις αποχετεύσεις σας. Μπορεί επίσης να δείτε το νερό της τουαλέτας σας να δημιουργεί φυσαλίδες ή να λιμνάζει στο ντους ή τη μπανιέρα σας κάθε φορά που ξεπλένετε την τουαλέτα.

ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΡΙΖΕΣ ΣΤΗΝ ΣΑΡΩΝΙΔΑ

ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΡΙΖΕΣ ΣΤΗΝ ΣΑΡΩΝΙΔΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας

Αυτά είναι σαφή συμπτώματα ενός βουλωμένο αποχετευτικού αγωγού και με τη βοήθεια της Αποφράξεις Σαρωνίδα, μπορούμε να φτάσουμε στην αιτία του προβλήματος. Μερικές από τις πιο κοινές αιτίες ενός φραγμένου φρεατίου είναι:

  • Μπάζα
  • Σπασμένοι σωλήνες
  • Ρίζες δέντρων

Στην Αποφράξεις Σαρωνίδα, γνωρίζουμε τι ταλαιπωρία μπορεί να είναι ένας φραγμένος αποχετευτικός αγωγός για το σπίτι σας. Γι ‘αυτό είμαστε αφοσιωμένοι στην παροχή ποιοτικής εξυπηρέτησης σε όλους τους πελάτες μας.

Το κόστος για έναν επαγγελματικό καθαρισμό δε μπορεί να καθοριστεί με ακρίβεια, αν πρώτα δεν εξεταστεί από έμπειρους τεχνικούς δικτύων αποχέτευσης, καθώς εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Ο τύπος του προβλήματος που έχετε θα καθορίσει πόσο θα κοστίσει μια υπηρεσία καθαρισμού. Υπάρχουν διάφοροι παράγοντες που παίζουν στο συνολικό κόστος καθαρισμού μιας φραγμένης γραμμής αποχέτευσης. Εάν η γραμμή της αποχέτευσης σας είναι δύσκολο να προσεγγιστεί και να καθαριστεί, τότε θα χρεωθείτε συνήθως περισσότερα χρήματα με βάση τον πρόσθετο χρόνο και χρήματα που χρειάζονται για να διορθωθεί το πρόβλημα. Εάν η γραμμή αποχέτευσης είναι εξαιρετικά βρώμικη, τότε ο τεχνικός μας μπορεί να χρειαστεί να χρησιμοποιήσει ένα πιεστικό υδροβολής για να ολοκληρώσει τη δουλειά. Αυτό θα κοστίσει επίσης περισσότερα χρήματα.

Συνιστούμε πάντα να καλέσετε έναν επαγγελματία για κάθε φραγμένο αποχετευτικό δίκτυο. Όταν έχετε έναν φραγμένο αποχετευτικό αγωγό, μπορείτε να υπολογίζετε στους εμπειρογνώμονες της Αποφράξεις Σαρωνίδας για να κάνετε τη δουλειά σωστά. Καλέστε μας σήμερα.

Αποφράξεις αποχέτευσης Σαρώνιδα

Χρησιμοποιούμε υψηλής τεχνολογίας μέσα όπως ειδικές, ψηφιακές κάμερες ελέγχου, ηλεκτροκίνητα περιστροφικά μηχανήματα, εξαιρετικά ισχυρά, πιεστικά μηχανήματα υδροβολής με υψηλή πίεση νερού κλπ που μπορούν να σας βγάλουν από το αδιέξοδο και να σας αφήσουν πλήρως καθαρές γραμμές αποχέτευσης. Μπορούμε επίσης να δημιουργήσουμε ένα πρόγραμμα προληπτικής, τακτικής, συντήρησης προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας, για την πρόληψη μελλοντικών προβλημάτων.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΣΤΗ ΣΑΡΩΝΙΔΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΣΤΗ ΣΑΡΩΝΙΔΑ

Προληπτικά προγράμματα συντήρησης – Αποφράξεις Σαρωνίδα

Με βάση την κατάσταση των γραμμών σας, θα καθορίσουμε το βέλτιστο πρόγραμμα καθαρισμού, ώστε να ξέρετε τι βήματα θα πρέπει να πάρετε για να αποφευχθεί μελλοντικό πρόβλημα. Θα εξοικονομήσετε χρόνο, χρήματα και την ησυχία σας. Τα περισσότερα προβλήματα στα επαγγελματικά δίκτυα αποχέτευσης είναι αποτέλεσμα της συσσώρευσης λίπους και υπολειμμάτων τροφών. Ξένα αντικείμενα, όπως καλαμάκια, χαρτοπετσέτες και τα προϊόντα γυναικείας υγιεινής μπορούν επίσης να προκαλέσουν εμπλοκές σε ένα σωλήνα αποχέτευσης νεροχύτη ή λεκάνης τουαλέτας.

Καλέστε σήμερα Αποφράξεις Σαρωνίδα για όλες τις ανάγκες σας. Είμαστε 24 ώρες την ημέρα, διαθέσιμοι, όλες τις ημέρες του χρόνου και παρέχουμε τεχνική υποστήριξη υψηλού επιπέδου, με εγγυημένο αποτέλεσμα, γρήγορα και άμεσα, στις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς.

Αποφράξεις Αποχετεύσεων σε Σαρωνίδα Αττικής

Αποφράξεις Φρεατίων Σαρωνίδα – 210 603 20 20
Απόφραξη Νεροχύτη Σαρωνίδα –210 603 20 20
Απόφραξη Υδρορροής Σαρωνίδα – 210 603 20 20
Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Σαρωνίδα – 210 603 20 20
Απόφραξη Σιφονιού Μπάνιου Σαρωνίδα – 210 603 20 20
Καθαρισμός Φρεατίων Σαρωνίδα – 210 603 20 20
Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα – 210 603 20 20
Μηνιαίες Συντηρήσεις Σαρωνίδα – 210 603 20 20
Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Σαρωνίδα – 210 603 20 20

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 603 20 20

Πληροφορίες περιοχής Σαρωνίδα

Η Σαρωνίδα στην αρχαιότητα αποτελούσε έκταση της περιφέρειας του αττικού Δήμου Σαρωνικού. Τοποθετείτο στην παράλια Τριττύα, σύμφωνα με τη διοικητική διαίρεση του Κλεισθένους. Σήμερα συνιστά δημοφιλή παραθεριστική κοινότητα της Νοτιοανατολικής Αττικής οικοδομημένη στις ακτές του Σαρωνικού Κόλπου, στο ευρύτερο οικιστικό συγκρότημα της Λαυρεωτικής. Διοικητικά δε, υπάγεται στη Νομαρχία Ανατολικής Αττικής.

Τα διοικητικά όρια της κοινότητος εκτείνονται από την παραθεριστική ζώνη του Λαγονησίου έως και τους ορεινούς όγκους του Ολύμπου, κατά μήκος της παραλιακής ζώνης της Νοτιοανατολικής Αττικής. Η περιοχή τοποθετείται σε απόσταση 45 περίπου χιλιομέτρων νοτιοανατολικά των Αθηνών και 10 χιλιόμετρα δυτικά του Λαυρίου.

Η συνοικία των 6.670 στρεμμάτων απλώνεται σε υψόμετρο μόλις 10 μέτρων από τη στάθμη της θάλασσας. Περιβάλλεται από τους ορεινούς όγκους. Στην απογραφή του 2011 είχε πληθυσμό των 2584 κατοίκων. Αριθμός ο οποίος αυξάνεται κατά τους θερινούς μήνες οπότε και επισκέπτονται οι Αθηναίοι τις παραθεριστικές τους κατοικίες. Η πυκνότητα δόμησης ορίζει 315 κατοίκους ανά τετραγωνικό χιλιόμετρο γης.

Το κέντρο της κοινότητας εντοπίζεται μπροστά στη θάλασσα του Σαρωνικού, στον κόμβο των Λεωφόρων Σουνίου και Σαρωνίδος, απ’όπου καθίσταται η περιοχή προσβάσιμη. Η Σαρωνίδα διαθέτει οργανωμένο ρυμοτομικό σχέδιο που απαρτίζεται από ημικυκλικές οδούς που ξεκινούν από το λόφο και συναντιώνται στην παραλιακή.

wikipedia

Top