ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΑΡΩΝΙΔΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΑΡΩΝΙΔΑ- 210 603 20 20

Η Αποφράξεις Σαρωνίδα που λειτουργεί αδιάκοπα πολλές δεκαετίες , μπορεί να προσφέρει το καλύτερο αποτέλεσμα στις υπηρεσίες αποχέτευσης στην περιοχή της Σαρωνίδας. Είμαστε περήφανοι για την ποιότητα των υπηρεσιών μας και του τεχνικού προσωπικού που διαθέτουμε.

Εξυπηρετούμε ιδιώτες και επαγγελματίες και αναλαμβάνουμε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης 24 ώρες το 24ωρο, όλο το χρόνο.

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν:

 • Υδροβολή με υψηλή πίεση νερού
 • Επιθεωρήσεις αποχέτευσης με ειδική ψηφιακή κάμερα
 • Άντληση υδάτων
 • Παντός τύπου αποφράξεις

  Αποφράξεις Σαρωνίδα

  ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΑΣ ΣΕ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΗΝ ΣΑΡΩΝΙΔΑ

Καθαρισμός αποχέτευσης από την Αποφράξεις Σαρωνίδα

Χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, οι επιθεωρήσεις της αποχετεύσεις με ειδική, έγχρωμη, ψηφιακή κάμερα ελέγχου, μπορούν να εφαρμοσθούν γιατί είναι σημαντικά οικονομικότερες από τις παραδοσιακές εκσκαφές για να φτάσουμε στις σωληνώσεις. Μπορεί να χρησιμοποιηθούν για τον εντοπισμό των αιτιών οι οποίες μπορεί να έχουν προκαλέσει στις σωληνώσεις μπλοκαρίσματα, βλάβες ή ζημιές.

Οι τεχνικοί μας χρησιμοποιούν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για να σας δώσουν μια αναλυτική έκθεση που περιλαμβάνει ένα βίντεο σε DVD ή CD, καθώς και γραπτή αναφορά με τις συστάσεις και την καθοδήγηση.

Η μέθοδος υδροβολής με υψηλή πίεση νερού είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για την εξάλειψη μιας απόφραξη στις σωληνώσεις της αποχέτευσης. Οι περισσότεροι σωλήνες ανεξαρτήτως διαμέτρου μπορούν να καθαριστούν χρησιμοποιώντας αυτή τη μέθοδο. Οι πίδακες υψηλής πίεσης του νερού χρησιμοποιούνται για να ξεβουλώσουν και ταυτόχρονα να καθαρίσουν τους σωλήνες χωρίς να προκληθεί η παραμικρή ζημιά.

Η εταιρεία μας παρέχει υπηρεσίες αποχέτευσης και αποφράξεων στη Σαρωνίδα και τις γύρω περιοχές. Είτε έχετε μια αργή ή φραγμένη αποχέτευση, πρέπει να εντοπιστεί άμεσα το πρόβλημα για να ανακουφιστεί η ιδιοκτησία σας. Η λύση απέχει μόνο από ένα τηλεφώνημα στην Αποφράξεις Σαρωνίδα. Για εμάς δεν έχει σημασία πότε ή πού, απλά καλέστε μας στο 210.6032020.

Ένας επαγγελματικός καθαρισμός του δικτύου αποχέτευσης χρειάζεται, επειδή οι γραμμές αποχέτευσης στο σπίτι σας είναι υπεύθυνες για τη μεταφορά των λυμάτων μακριά από το σπίτι σας. Όταν μια ή περισσότερες από τις γραμμές είναι φραγμένες, μπορεί να ακούσετε έναν ήχο γουργουρίσματος που προέρχεται από τις αποχετεύσεις σας. Μπορεί επίσης να δείτε το νερό της τουαλέτας σας να δημιουργεί φυσαλίδες ή να λιμνάζει στο ντους ή τη μπανιέρα σας κάθε φορά που ξεπλένετε την τουαλέτα.

ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΡΙΖΕΣ ΣΤΗΝ ΣΑΡΩΝΙΔΑ

Ρίζες δέντρων που βγάλαμε από υδρορροή

Επικοινωνήστε μαζί μας

Αυτά είναι σαφή συμπτώματα ενός βουλωμένο αποχετευτικού αγωγού και με τη βοήθεια της Αποφράξεις Σαρωνίδα, μπορούμε να φτάσουμε στην αιτία του προβλήματος. Μερικές από τις πιο κοινές αιτίες ενός φραγμένου φρεατίου είναι:

 • Μπάζα
 • Σπασμένοι σωλήνες
 • Ρίζες δέντρων

Στην Αποφράξεις Σαρωνίδα, γνωρίζουμε τι ταλαιπωρία μπορεί να είναι ένας φραγμένος αποχετευτικός αγωγός για το σπίτι σας ή την επιχείρησή σας. Γι ‘αυτό είμαστε αφοσιωμένοι στην παροχή ποιοτικής εξυπηρέτησης σε όλους τους πελάτες μας.

Το κόστος για έναν επαγγελματικό καθαρισμό δε μπορεί να καθοριστεί με ακρίβεια, αν πρώτα δεν εξεταστεί από έμπειρους τεχνικούς δικτύων αποχέτευσης, καθώς εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Ο τύπος του προβλήματος που έχετε θα καθορίσει πόσο θα κοστίσει μια υπηρεσία καθαρισμού. Υπάρχουν διάφοροι παράγοντες που παίζουν στο συνολικό κόστος καθαρισμού μιας φραγμένης γραμμής αποχέτευσης. Εάν η γραμμή της αποχέτευσης σας είναι δύσκολο να προσεγγιστεί και να καθαριστεί, τότε θα χρεωθείτε συνήθως περισσότερα χρήματα με βάση τον πρόσθετο χρόνο και χρήματα που χρειάζονται για να διορθωθεί το πρόβλημα. Εάν η γραμμή αποχέτευσης είναι εξαιρετικά βρώμικη, τότε ο τεχνικός μας μπορεί να χρειαστεί να χρησιμοποιήσει ένα πιεστικό υδροβολής για να ολοκληρώσει τη δουλειά. Αυτό θα κοστίσει επίσης περισσότερα χρήματα.

Συνιστούμε να καλέσετε έναν επαγγελματία για κάθε φραγμένο αποχετευτικό δίκτυο. Όταν έχετε έναν φραγμένο αποχετευτικό αγωγό, μπορείτε να υπολογίζετε στους εμπειρογνώμονες της αποφρακτικής μας εταιρείας για να κάνετε τη δουλειά σωστά. Καλέστε μας σήμερα.

Αποφράξεις αποχέτευσης στη Σαρώνιδα

Χρησιμοποιούμε υψηλής τεχνολογίας μέσα όπως ειδικές, ψηφιακές κάμερες ελέγχου, ηλεκτροκίνητα και περιστροφικά μηχανήματα, εξαιρετικά ισχυρά, πιεστικά μηχανήματα υδροβολής με υψηλή πίεση νερού κλπ που μπορούν να σας βγάλουν από το αδιέξοδο και να σας αφήσουν πλήρως καθαρές γραμμές αποχέτευσης. Μπορούμε επίσης να δημιουργήσουμε ένα πρόγραμμα προληπτικής, τακτικής, συντήρησης προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας, για την πρόληψη μελλοντικών προβλημάτων.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΣΤΗ ΣΑΡΩΝΙΔΑ

Απόφραξη αποχέτευσης με πιεστικό

Προληπτικά προγράμματα συντήρησης από την Αποφράξεις Σαρωνίδα

Με βάση την κατάσταση των γραμμών σας, θα καθορίσουμε το βέλτιστο πρόγραμμα καθαρισμού, ώστε να ξέρετε τι βήματα θα πρέπει να πάρετε για να αποφευχθεί μελλοντικό πρόβλημα. Θα εξοικονομήσετε χρόνο, χρήματα και την ησυχία σας. Τα περισσότερα προβλήματα στα επαγγελματικά δίκτυα αποχέτευσης είναι αποτέλεσμα της συσσώρευσης λίπους και υπολειμμάτων τροφών. Ξένα αντικείμενα, όπως καλαμάκια, χαρτοπετσέτες και τα προϊόντα γυναικείας υγιεινής μπορούν επίσης να προκαλέσουν εμπλοκές σε ένα σωλήνα αποχέτευσης νεροχύτη ή λεκάνης τουαλέτας.

Καλέστε σήμερα Αποφράξεις Σαρωνίδα για όλες τις ανάγκες σας. Είμαστε 24 ώρες την ημέρα, διαθέσιμοι, όλες τις ημέρες του χρόνου και παρέχουμε τεχνική υποστήριξη υψηλού επιπέδου, με εγγυημένο αποτέλεσμα, γρήγορα και άμεσα, στις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς.

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ ΤΙΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ

Η εταιρεία μας  αναλαμβάνει παντός είδους αποφράξεις σε ολόκληρη την περιοχή σας. Με τα κατάλληλα μέσα, την υποδομή και με εφαρμογές οικολογικών και μόνο μεθόδων, δίνουμε λύση σε κάθε πρόβλημα το οποίο σχετίζεται με την αποχέτευση. Το κόστος της κάθε απόφραξης είναι πάντοτε πολύ οικονομικό αν το συγκρίνετε με τις ποιοτικές μας υπηρεσίες. Μια καλή απόφραξη μπορεί να σας γλυτώσει από ενδεχόμενες βλάβες άρα και περαιτέρω έξοδα. Είμαστε σε θέση να εξυπηρετούμε οποιονδήποτε χώρο. Ερχόμαστε όπου κι αν βρίσκεστε. Αναλαμβάνουμε εκτός από οικίες, κάθε επαγγελματικό χώρο αλλά και σχολεία, νοσοκομεία, στρατόπεδα, εργοστάσια, βιοτεχνίες, δημόσια κτίρια και οπουδήποτε αλλού μας χρειάζεστε. Σεβόμαστε πάντοτε το χώρο σας και φροντίζουμε με το τέλος κάθε εργασίας  να σας τον παραδώσουμε καθαρό, λειτουργικό και σε άριστη κατάσταση.

 100% εγγύηση υπηρεσιών

Εγγυόμαστε ότι σε κάθε τηλεφωνική σας κλήση το προσωπικό μας θα σας βοηθήσει και θα σας εξυπηρετήσει εντός του προγραμματισμένου συμφωνημένου χρόνου.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ:

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ ΣΤΗ ΣΑΡΩΝΙΔΑ

Πιθανόν η πιο σημαντική εξέλιξη στον κόσμο των αποχετεύσεων στην εποχή μας, είναι η δυνατότητα που έχουμε να επιθεωρούμε τα συστήματα αποχέτευσης στο εσωτερικό τους, χρησιμοποιώντας εξοπλισμό απόφραξης με κάμερα. Υπάρχουν τα προφανή οφέλη, όπως είναι ο εντοπισμός των ελαττωμάτων και των φθορών στις σωληνώσεις αλλά χρησιμοποιείται και ως ένα εργαλείο συντήρησης και παρακολούθησης του δικτύου αποχέτευσης.

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΑΡΩΝΙΔΑ, εξειδικευμένη εταιρεία  στις αποχετεύσεις και στην απόφραξη με κάμερα, πραγματοποιεί αποφράξεις με κάμερα όπου εντοπίζει  τυχόν σοβαρότερα προβλήματα αποχέτευσης ενώ παράλληλα ενημερώνονται όλοι οι ιδιοκτήτες για την κατάστασή της. Επίσης με γνώμονα την εμπειρία της, τους συμβουλεύει για το τι πρέπει να κάνουν ώστε να πετύχουν και την επιδιόρθωσή της. Είναι μια πολύ σημαντική υπηρεσία μόνο και μόνο επειδή μπορείτε να ξέρετε την ακριβή κατάσταση του δικτύου σας.

Καθαρισμός της αποχέτευσης

Έχετε μια βουλωμένη αποχέτευση; Μήπως χρειάζεστε καθαρισμό από λίπη και πουριά;

Η Αποφράξεις Σαρωνίδα είναι η νούμερο ένα επιλογή σας όταν πρόκειται για γρήγορη, αποτελεσματική και εμπεριστατωμένη υπηρεσία καθαρισμού και απόφραξης  της αποχέτευσης. Σίγουρα είναι αρκετά δύσκολο να προβλέψετε το πότε θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε έναν βουλωμένο νεροχύτη. Επίσης είναι εξίσου δύσκολο και να το προβλέψετε. Είναι βέβαιο ότι κάποια στιγμή θα βρεθείτε αντιμέτωποι με μια τέτοια κατάσταση. Μην πανικοβάλλεστε και μην ανησυχείτε. Αν απευθυνθείτε στη σωστή εταιρεία θα λυθεί κάθε σας πρόβλημα. Ο τακτικός καθαρισμός της αποχέτευσης απαλλάσσει σωλήνες, φρεάτια, σιφόνια και υδρορροές, από ρίζες, λίπη πουριά και ότι άλλο μπορεί να συσσωρεύεται εντός τους.

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΑΡΩΝΙΔΑ είναι εδώ, δίπλα σας και γι αυτό. Σας προσφέρουμε τις γνώσεις και τις υπηρεσίες μας. Οι τεχνικοί μας εξοπλισμένοι με μεγάλη εμπειρία και με τα πιο σύγχρονα διαγνωστικά μηχανήματα, εντοπίζουν τις προβληματικές εστίες οι οποίες δεν μπορούν να γίνουν αντιληπτές με γυμνό μάτι. Αξιολογώντας μοναδικά κάθε περίπτωση, θα προχωρήσουν άμεσα στον καθαρισμό της δικής σας αποχέτευσης, εφαρμόζοντας την κατάλληλη τεχνική που απαιτείται ώστε να λυθεί το πρόβλημα.

Γιατί ο τακτικός καθαρισμός είναι πολύ σημαντικός

Από τις πιο σημαντικές υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι σίγουρα ο καθαρισμός της αποχέτευσης. Καθημερινά οι σωλήνες της  αποχέτευσης επιβαρύνονται από διάφορα υλικά. Οργανικά λύματα, σαπούνια, τρίχες, λίπη, λάδια, χαρτιά, μωρομάντηλα, πάνες, γόπες από τσιγάρα, είναι κάποια από αυτά. Είναι πολύ βασικό να διατηρούνται όλα τα συστήματα της αποχέτευσης καθαρά ώστε να λειτουργούν όλα πάντοτε σωστά και στην εντέλεια. Με τα μηχανήματα υδροβολής εξασφαλίζουμε την απόλυτη καθαριότητα σε κάθε σύστημα που συνθέτει το αποχετευτικό δίκτυο.

Τακτική συντήρηση αποχετευτικού δικτύου

Ο μόνος τρόπος για να λειτουργεί πάντα σωστά η αποχέτευση είναι η τακτική συντήρησή της. Πρόκειται σίγουρα για μια προαιρετική εφαρμογή που όμως έχει γλιτώσει πολλές κτιριακές εγκαταστάσεις από σοβαρότερα προβλήματα. Στην τακτική συντήρηση εστιάζουμε περισσότερο σε σημεία τα οποία είχαν δώσει βλάβες στο παρελθόν ενώ μας δίνεται η δυνατότητα να ανακαλύψουμε και κάποια καινούρια. Η συντήρηση είναι η καλύτερη μέθοδος πρόληψης αφού είμαστε σε θέση να μηδενίσουμε τις πιθανότητες μιας μελλοντικής βλάβης στην αποχέτευση. Σε κάθε περίπτωση σας κρατάμε ενήμερους για την τρέχουσα κατάσταση του δικτύου σας. Έτσι, φροντίζουμε να έχετε πάντα τον πλήρη έλεγχό του. Η εταιρεία μας σας προσφέρει οικονομικά συμβόλαια, μηνιαία, τρίμηνα ή και εξάμηνα. Το ποιο θα επιλέξετε έχει να κάνει με την κατάσταση του δικτύου σας και το πόσο συχνά σας βγάζει πρόβλημα.

Απολυμάνσεις

Από το σύνολο των υπηρεσιών μας δεν θα μπορούσε να λείπει φυσικά η απολύμανση. Τι σημαίνει αυτό; Αυτό σημαίνει ότι αν έρθουμε για να σας κάνουμε απόφραξη σε κάποιο φρεάτιο και διαπιστώσουμε μεγάλο πληθυσμό από κατσαρίδες ή ποντίκια, θα φροντίσουμε να σας απαλλάξουμε και από αυτά. Με τα πιο σύγχρονα, εγκεκριμένα και ακίνδυνα σκευάσματα, όλα τα παράσιτα θα αποτελέσουν παρελθόν. Καλέστε μας για κάθε είδους παράσιτο και έντομο που σας δυσκολεύει τη ζωή. Εκτός από κατσαρίδες και τρωκτικά, αντιμετωπίζουμε και εξοντώνουμε κοριούς, ψύλλους, μυρμήγκια, ιούς και μικρόβια ενώ συμβάλλουμε αποτελεσματικά ώστε να μειωθεί σημαντικά ο πληθυσμός των κουνουπιών.

Καλύπτουμε την περιοχή σας και τα γύρω προάστια σε ελάχιστο χρόνο

Καλέστε μας όπου κι αν είστε, όποιο κι αν είναι το πρόβλημα. Η άμεση ανταπόκρισή μας είναι γεγονός και κάτι για το οποίο έχουμε πάρα πολύ καλή φήμη. Συμπληρώνει ιδανικά όλες τις ποιοτικές υπηρεσίες αποφράξεων που σας παρέχουμε. Ο στόλος μας άρτια εξοπλισμένος έχει ένα και μόνο σκοπό. Να σας εξυπηρετήσει όσο καλύτερα μπορεί και να σας κάνει πελάτες μας για πάντα! Γιατί η σωστή λειτουργία των σωληνώσεων της αποχέτευσής σας, σας εξασφαλίζει την μακροζωία των εγκαταστάσεων σας.

Οι υπηρεσίες μας:

Περιοχές εξυπηρέτησης:

Αποφράξεις Αποχετεύσεων σε Σαρωνίδα Αττικής

Αποφράξεις Φρεατίων Σαρωνίδα – 210 603 20 20
Απόφραξη Νεροχύτη Σαρωνίδα –210 603 20 20
Απόφραξη Υδρορροής Σαρωνίδα – 210 603 20 20
Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Σαρωνίδα – 210 603 20 20
Απόφραξη Σιφονιού Μπάνιου Σαρωνίδα – 210 603 20 20
Καθαρισμός Φρεατίων Σαρωνίδα – 210 603 20 20
Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα – 210 603 20 20
Μηνιαίες Συντηρήσεις Σαρωνίδα – 210 603 20 20
Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Σαρωνίδα – 210 603 20 20

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 603 20 20

Πληροφορίες περιοχής Σαρωνίδα

Η Σαρωνίδα στην αρχαιότητα αποτελούσε έκταση της περιφέρειας του αττικού Δήμου Σαρωνικού. Τοποθετείτο στην παράλια Τριττύα, σύμφωνα με τη διοικητική διαίρεση του Κλεισθένους. Σήμερα συνιστά δημοφιλή παραθεριστική κοινότητα της Νοτιοανατολικής Αττικής οικοδομημένη στις ακτές του Σαρωνικού Κόλπου, στο ευρύτερο οικιστικό συγκρότημα της Λαυρεωτικής. Διοικητικά δε, υπάγεται στη Νομαρχία Ανατολικής Αττικής.

Τα διοικητικά όρια της κοινότητος εκτείνονται από την παραθεριστική ζώνη του Λαγονησίου έως και τους ορεινούς όγκους του Ολύμπου, κατά μήκος της παραλιακής ζώνης της Νοτιοανατολικής Αττικής. Η περιοχή τοποθετείται σε απόσταση 45 περίπου χιλιομέτρων νοτιοανατολικά των Αθηνών και 10 χιλιόμετρα δυτικά του Λαυρίου.

Η συνοικία των 6.670 στρεμμάτων απλώνεται σε υψόμετρο μόλις 10 μέτρων από τη στάθμη της θάλασσας. Περιβάλλεται από τους ορεινούς όγκους. Στην απογραφή του 2011 είχε πληθυσμό των 2584 κατοίκων. Αριθμός ο οποίος αυξάνεται κατά τους θερινούς μήνες οπότε και επισκέπτονται οι Αθηναίοι τις παραθεριστικές τους κατοικίες. Η πυκνότητα δόμησης ορίζει 315 κατοίκους ανά τετραγωνικό χιλιόμετρο γης.

Το κέντρο της κοινότητας εντοπίζεται μπροστά στη θάλασσα του Σαρωνικού, στον κόμβο των Λεωφόρων Σουνίου και Σαρωνίδος, απ’όπου καθίσταται η περιοχή προσβάσιμη. Η Σαρωνίδα διαθέτει οργανωμένο ρυμοτομικό σχέδιο που απαρτίζεται από ημικυκλικές οδούς που ξεκινούν από το λόφο και συναντιώνται στην παραλιακή.

wikipedia

Top