ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΡΩΠΙ

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ - ΑΝΤΛΗΣΕΙΣ - ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ - ΚΑΜΕΡΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΚΙΖΑ – 210 603 20 20

Αν αντιμετωπίζετε αποχετευτικό πρόβλημα με βουλώματα, εργές αποστραγγίσεις, υπερχειλίσεις, καλέστε μας άμεσα για ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΗ ΒΑΡΚΙΖΑ. Αν το αναβάλετε, η  ταλαιπωρία που θα υποστείτε μπορεί να είναι μεγαλύτερη, αλλά και το κόστος ενδεχομένως θα είναι πολύ μεγαλύτερο. Διαθέτουμε εμπειρία, τεχνογνωσία και τον κατάλληλο εξοπλισμό για οποιαδήποτε αποχετευτική εργασία.

ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

Χρησιμοποιούμε κάμερες απόφραξεις σε μια σειρά από τις υπηρεσίες ελέγχου μας, για τον αποτελεσματικό εντοπισμό, την αξιολόγηση και τη διάγνωση των προβλημάτων των συστημάτων της αποχέτευσης.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Η αποχέτευση είναι από τα πιο σημαντικά συστήματα σε ένα κτίριο. Ο ρόλος της είναι η απομάκρυνση όλων των λυμάτων ενός νοικοκυριού προκειμένου να λειτουργούν σωστά όλα τα είδη υγιεινής και να έχουμε πάντα καθαρό νερό. Το μπλοκάρισμά της είναι κάτι που μπορεί να το αντιμετωπίσουμε πάρα πολλές φορές και είναι απόλυτα λογικό. Αρκετά συχνά παίζει ρόλο η δόμηση της αποχέτευσης ενώ άλλες φορές η παλαιότητά του. Τον πιο μεγάλο όμως ρόλο παίζει ο μεγάλος όγκος από αντικείμενα που αφήνουμε να περάσουν μέσα από τα σιφόνια και να καταλήξουν στην αποχέτευση. Υπάρχουν βέβαια πάντα οι πιθανότητες ένα πρόβλημα στην αποχέτευση να οφείλεται σε σπασμένους ή ραγισμένους σωλήνες. Σε αυτή την περίπτωση, μπορεί να έχετε ακόμα και διαρροή.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ – ΞΕΒΟΥΛΩΜΑΤΑ στην ΒΑΡΚΙΖΑ

Η απόφραξη των αποχετεύσεων είναι για τους τεχνικούς μας στις ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΗ ΒΑΡΚΙΖΑ κάτι πολύ εύκολο, γιατί καθημερινά ξεβουλώνουμε πολλαπλές αποχετεύσεις! Τα συνεργεία μας ολοκληρώνουν την κάθε εργασία αποτελεσματικά και με σεβασμό στο χώρο σας.

 • Απόφραξη αποχέτευσης
 • Καθαρισμό αποχέτευσης
 • Διάγνωση με κάμερα αποχέτευσης
 • Αντλήσεις υδάτων από πλημμύρες
 • Απόφραξη από ρίζες δένδρων
 • Απόφραξη ξεβούλωμα νεροχύτη
 • Απόφραξη ξεβούλωμα νιπτήρα
 • Απόφραξη ξεβούλωμα λεκάνης
 • Απόφραξη ξεβούλωμα μπανιέρας
 • Απόφραξη ξεβούλωμα υδρορροής
 • Απόφραξη ξεβούλωμα καθάρισμα φρεατίων
 • Προληπτικές συντηρήσεις αποχετεύσεων

Αποφράξεις Κορωπί - ΚΑΜΕΡΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ με κάμερα στη ΒΑΡΚΙΖΑ

Η επιθεώρηση κάμερας αποχέτευσης είναι ένα ζωτικής σημασίας πρώτο βήμα όταν πρόκειται για την αντιμετώπιση δύσκολων προβλημάτων αποχέτευσης. Ουσιαστικά, οι αποχετεύσεις και οι γραμμές αποχέτευσης αποτελούν μέρος του ίδιου συστήματος. Εκτελούν την κρίσιμη λειτουργία της διοχέτευσης των λυμάτων μακριά από το σπίτι σας. Μπορεί να προκύψουν διάφορα ζητήματα όταν κάποια από αυτές τις γραμμές είναι μπλοκαρισμένη ή σπασμένη.

Προγραμματίζοντας μια επιθεώρηση με κάμερα αποχέτευσης, μπορείτε να διαγνώσετε με ακρίβεια τα ενεργά προβλήματα των αποχετευτικών εγκαταστάσεων, εντοπίζοντας παράλληλα μικρά ζητήματα που θα μπορούσαν να προκαλέσουν μεγάλα προβλήματα αργότερα. Εκτός από τα ενεργά προβλήματα όταν πρόκειται για την αποστράγγιση του νερού, το ξέπλυμα και τα παρόμοια, υπάρχουν επίσης και άλλες περιπτώσεις όπου η επιθεώρηση κάμερας αποχέτευσης είναι πολύ χρήσιμη. Όπως για παράδειγμα, έλεγχος κατάστασης του αποχετευτικού δικτύου ενός ακινήτου προς αγορά.

Ως εξειδικευμένη εταιρεία στις αποχετεύσεις και στην διάγνωση με κάμερα, στις ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΗ ΒΑΡΚΙΖΑ πραγματοποιούμε διαγνώσεις με κάμερα όπου εντοπίζουμε όλα τα προβλήματα και έτσι ξέρουν οι ιδιοκτήτες τις μετέπειτα κινήσεις τους. Μπορούμε να διαγνώσουμε τα πάντα σε μια αποχέτευση, όπως ρίζες δέντρων, σπασίματα και ραγίσματα, καθιζήσεις, κατασκευαστικά προβλήματα και οτιδήποτε άλλο μπορείτε να φανταστείτε.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΗ ΒΑΡΚΙΖΑ με τη χρήση πιεστικών υδροβολής

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΗ ΒΑΡΚΙΖΑ με τη χρήση πιεστικών υδροβολής

Τα περισσότερα φράγματα στις αποχετεύσεις στο σπίτι προέρχονται από λίπη, έλαια και τρίχες. Όταν αυτά τα φράγματα είναι ρηχά, οι ιδιοκτήτες σπιτιού τείνουν να τους καθαρίσουν χρησιμοποιώντας φθηνά, χημικά, καθαριστικά απόφραξης. Αυτά τα καθαριστικά δρουν γρήγορα, αλλά δεν θα αντιμετωπίζουν μεγάλα βουλώματα, θα αφήσουν πίσω το λίπος και τα έλαια και είναι αρκετά καυστικά για να αρχίσουν να διαβρώνουν τους σωλήνες και να αποστραγγίζουν καθώς λειτουργούν. Η υδροβολή είναι διαφορετική, δεδομένου ότι είναι οικολογικός τρόπος καθαρισμού της αποχέτευσης καθώς δεν χρησιμοποιούνται χημικά.

Η μέθοδος της υδροβολής

Η υδροβολή είναι ένας τρόπος καθαρισμού αποχετεύσεων και υπονόμων. Χρησιμοποιεί πίδακα νερού υψηλής πίεσης για να καθαρίσει τα μπλοκαρίσματα σε σωλήνες αποχέτευσης, που μπορεί να προκαλέσουν το λίπος, τα προϊόντα χαρτιού ή το πουρί αποχέτευσης.

Η διαδικασία εκτελείται αντλώντας νερό στο σωλήνα σε υψηλή πίεση και στη συνέχεια αναγκάζοντάς το να βγει ξανά από το σωλήνα με μια ισχυρή αντλία. Το νερό ξεπλένει τα υπολείμματα ενώ τα απομακρύνει από τη θέση τους στο αποχετευτικό σύστημα. Πραγματοποιείται από τους ειδικούς τεχνικούς μας από πάνω ή κάτω από το έδαφος, ανάλογα με τη θέση της απόφραξης. Ο κατάλληλος χειρισμός ανάλογα με την περίπτωση είναι σημαντικός ώστε να μην προκληθούν φθορές στις σωληνώσεις.

Καθαρισμός και ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ Αποχέτευσης στη ΒΑΡΚΙΖΑ

Καθαρισμός και ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ Αποχέτευσης στη ΒΑΡΚΙΖΑ

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να διασφαλίσετε ότι η γραμμή αποχέτευσης του σπιτιού σας είναι υγιής είναι να τη συντηρείτε. Είτε με έναν επαγγελματία που παρέχει υπηρεσίες υπηρεσίες απόφραξης και καθαρισμού όταν είναι απαραίτητο, αλλά και προληπτικά για την διασφάλιση της ομαλής λειτουργικότητας και ροής όμβριων και λυμάτων. Μπορείτε επίσης να εμπλακείτε κι εσείς με την προληπτική συντήρηση είτε με έλεγχο είτε απλές κινήσεις.

Πρόγραμμα Προληπτικής Συντήρησης

Η τήρηση ενός προγράμματος προληπτικής συντήρησης για το σπίτι σας μπορεί να διασφαλίσει ότι έχετε το έλεγχο και τη δυνατότητα να παρατηρήσετε τυχόν αλλαγές στην κανονικότητα. Προγραμματίστε μια πρόχειρη επιθεώρηση που θα κάνετε μόνοι σας, ώστε να μπορείτε εύκολα να εντοπίσετε εάν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το αποχετευτικό σύστημα του σπιτιού σας προτού γίνει σημαντικό ζήτημα. Αυτό θα πρέπει επίσης να περιλαμβάνει και έλεγχο στο εξωτερικό της ιδιοκτησίας σας, επειδή ορισμένα προβλήματα αποχέτευσης δεν μπορούν να εντοπιστούν από το εσωτερικό του σπιτιού.

Αποτρέψτε τα φράγματα στη γραμμή αποχέτευσης

Αν και μπορεί να μην είστε σε θέση να αποτρέψετε όλα τα βουλώματα, ειδικά αν έχετε ένα παλαιότερο σπίτι, μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι δεν πέφτουν υλικά στις αποχετεύσεις στο σπίτι σας που θα μπορούσαν να φράξουν τη γραμμή αποχέτευσης. Αυτά περιλαμβάνουν λίπη, μπογιές, κελύφη αυγών, κατακάθι καφέ, σκουπίδια, τρίχες και υπολείμματα που μπορεί να κολλήσουν στα τοιχώματα των σωλήνων. Μπορείτε επίσης να βάλετε υπενθυμίσεις γύρω στις τουαλέτες και τις αποχετεύσεις για να βοηθήσετε τους ανθρώπους να ξέρουν τι να μην ρίχνουν. Η πρόληψη των βουλωμάτων είναι η πρώτη σας άμυνα για τη διατήρηση της καλής κατάστασης της γραμμής αποχέτευσης.

Οι ρίζες των δέντρων είναι ένα σημαντικό ζήτημα όταν πρόκειται για τις γραμμές αποχέτευσης. Επομένως, είναι σημαντικό να φυτέψετε δέντρα μακριά από τις γραμμές αποχέτευσης. 

Καθαρισμός Αποχετεύσεων Μηνιαία

Μπορείτε να καθαρίζετε τις αποχετεύσεις στο σπίτι σας κάθε μήνα ρίχνοντας μαγειρική σόδα και ξύδι σε κάθε μία. Μετά από λίγα λεπτά, ρίξτε ζεστό νερό. Αυτό βοηθάει να μετακινούνται τα πράγματα κατά μήκος, ώστε να μην παραμείνουν και να κολλήσουν στα πλαϊνά των σωλήνων για μεγάλο χρονικό διάστημα. Μπορεί επίσης να βοηθήσει στην ώθηση των συντριμμιών μέσα από την κύρια γραμμή.

Προσφέρουμε τακτικές υπηρεσίες καθαρισμού και υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης στην περιοχή της Βάρκιζας και της νότιας Αττικής. Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας εκτελούν καθαρισμούς και αποφράξεις αποχέτευσης γρήγορα, σε ανταγωνιστικές τιμές – και με την καλύτερη εξυπηρέτησή σας. Εάν έχετε έναν αποκλεισμένο ή φραγμένο σωλήνα αποχέτευσης, η αποτελεσματική διαδικασία επιθεώρησης σωλήνων, θα αποκαταστήσει τη ροή του νερού σε χρόνο μηδέν.

Απολυμάνσεις στη Βάρκιζα

Απολυμάνσεις στη Βάρκιζα

Αναλαμβάνουμε να απολυμάνουμε το χώρο σας από κατσαρίδες, κουνούπια, κοριούς και οποιοδήποτε άλλο παράσιτο σας ταλαιπωρεί όπως επίσης πραγματοποιούμε απολύμανση και για μικρόβια. Για τις απολυμάνσεις χρησιμοποιούμε σύγχρονες μεθόδους και φάρμακα. Καταπολεμάμε ριζικά την παρουσία των παρασίτων σύμφωνα με τις αυστηρές προδιαγραφές του Υπουργείου Γεωργικής Ανάπτυξης. Με τον ασφαλέστερο τρόπο για την υγεία σας και την προστασία του περιβάλλοντος. Η εταιρία μας συνεργάζεται με πιστοποιημένους γεωπόνους και εφαρμόζει ολοκληρωμένα προγράμματα Απολύμανσης-Απεντόμωσης–Μυοκτονίας.

Για τις ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ διαθέτουμε έμπειρα και εξειδικευμένα τεχνικά συνεργεία που χρησιμοποιούν εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας και είναι έτοιμα να ανταποκριθούν στις υψηλές απαιτήσεις και ανάγκες των κατοίκων της μεγαλούπολης. Αποτελούνται από άρτια εκπαιδευμένους τεχνικούς με πολυετή πείρα και σε συνδυασμό με τη χρήση σύγχρονων μεθόδων και φαρμάκων, εξασφαλίζουν τη ριζική απολύμανση των παρασίτων με τον πλέον ασφαλή τρόπο για τη δημόσια υγεία, αλλά και σύμφωνα με τις κρατικές προδιαγραφές νομιμότητας του υπουργείου γεωργίας, καθημερινά.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΗ ΒΑΡΚΙΖΑ – Εργασίες

Εξυπηρετούμε καθημερινά τη Βάρκιζα και τις παρακάτω περιοχές:

Πληροφορίες περιοχής Βάρκιζας

Η Βάρκιζα είναι συνοικία της Βάρης της περιφέρειας Αττικής, μέρος της Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής. Το 1968 μετονομάστηκε σε Αλίανθο, ονομασία ωστόσο που δεν διατηρήθηκε. Ανήκει διοικητικά στον δήμο Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης. Είναι παραθαλάσσιος οικισμός της Αττικής και βρίσκεται 20 χιλιόμετρα νότια του κέντρου της Αθήνας. Είναι χτισμένη στα παράλια του Σαρωνικού, νοτίως των ορεινών απολήξεων του Υμηττού και αποτελεί διάσημο τουριστικό θέρετρο. Η τοποθεσία στην οποία απλώνεται ο οικισμός αποτελεί μία από τις ακριβότερες περιοχές στην Ελλάδα. Διοικητικά υπάγεται στην Περιφερειακή Ενότητα Νοτιοανατολικής Αττικής.