ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΡΩΠΙ

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ - ΑΝΤΛΗΣΕΙΣ - ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ - ΚΑΜΕΡΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – 210 603 20 20

Αναλαμβάνουμε ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ και ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥΣ όλων των ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ, ΕΛΕΓΧΟ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ, ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟ ΡΙΖΕΣ, ΑΝΤΛΗΣΕΙΣ, ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ. Μην ταλαιπωρείστε καθόλου, είμαστε κοντά σας όλο το 24ωρο ειδικά για επείγουσες καταστάσεις με πλήρως εξοπλισμένα κινητά συνεργεία και έμπειρους τεχνικούς. Αν αντιμετωπίζετε δύσκολα και πολύπλοκα βουλώματα, υπερχειλίσεις και αργές αποστραγγίσεις, είστε στο σωστό μέρος, απλά καλέστε μας!

ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

Χρησιμοποιούμε κάμερες απόφραξεις σε μια σειρά από τις υπηρεσίες ελέγχου μας, για τον αποτελεσματικό εντοπισμό, την αξιολόγηση και τη διάγνωση των προβλημάτων των συστημάτων της αποχέτευσης.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Το αποχετευτικό σύστημα, είναι η υποδομή που έχει σχεδιαστεί για τη συλλογή και τη διάθεση όμβριων και λυμάτων, αποτρέποντας έτσι τη στασιμότητα και τις πλημμύρες. Είναι απαραίτητα για τη διατήρηση της υγείας και της υδρολογικής ισορροπίας. Τα συστήματα αποχέτευσης είναι σημαντικά για τους κάτωθι λόγους:

 • Αντιπλημμυρικός έλεγχος.
 • Διαχείριση ομβρίων υδάτων.
 • Υγιεινή.
 • Διαχείριση υδατικών λυμάτων.
 • Διατήρηση εδαφών και υπόγειων υδάτων από πιθανούς ρύπους.

Είναι επίσης σημαντικά για:

 • Έλεγχο διάβρωσης: η ελεύθερη ροή του νερού μέσω του εδάφους προκαλεί διάβρωση του εδάφους. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια θρεπτικών ουσιών στο έδαφος σε αγροτικά περιβάλλοντα και στην αποσταθεροποίηση των θεμελίων σε πιο αστικά περιβάλλοντα.
 • Ολοκληρωμένη διαχείριση των υδάτων: η σωστή διαχείριση του νερού έχει αντίκτυπο στη βελτιστοποίση της χρήσης του νερού και στη σωστή επανένταξη των λυμάτων στον κύκλο του νερού.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ – ΞΕΒΟΥΛΩΜΑΤΑ στην ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ

Η απόφραξη των αποχετεύσεων είναι για τους τεχνικούς μας στις ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ κάτι πολύ εύκολο, γιατί καθημερινά ξεβουλώνουμε πολλαπλές αποχετεύσεις! Τα συνεργεία μας ολοκληρώνουν την κάθε εργασία αποτελεσματικά και με σεβασμό στο χώρο σας.

 • Απόφραξη αποχέτευσης
 • Καθαρισμό αποχέτευσης
 • Διάγνωση με κάμερα αποχέτευσης
 • Αντλήσεις υδάτων από πλημμύρες
 • Απόφραξη από ρίζες δένδρων
 • Απόφραξη ξεβούλωμα νεροχύτη
 • Απόφραξη ξεβούλωμα νιπτήρα
 • Απόφραξη ξεβούλωμα λεκάνης
 • Απόφραξη ξεβούλωμα μπανιέρας
 • Απόφραξη ξεβούλωμα υδρορροής
 • Απόφραξη ξεβούλωμα καθάρισμα φρεατίων
 • Προληπτικές συντηρήσεις αποχετεύσεων

Αποφράξεις Κορωπί - ΚΑΜΕΡΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ με κάμερα στη ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ

Η επιθεώρηση σωληνώσεων με κάμερα αποχέτευσης είναι μία από τις τεχνικές που χρησιμοποιούνται από τους επαγγελματίες τεχνικούς μας για την ακριβή διάγνωση ενός προβλήματος αποχέτευσης. Αυτή η υπηρεσία περιλαμβάνει τη χρήση μιας μικρής αδιάβροχης κάμερας που είναι στερεωμένη σε ένα καλώδιο. Η κάμερα έχει τη δική της πηγή φωτός, έτσι ώστε ο τεχνικός να έχει καθαρή εικόνα μέσα στη γραμμή αποχέτευσης.

Το μικρό μέγεθος της κάμερας, επιτρέπει στον έμπειρο τεχνικό μας να την εισάγει με τους κατάλληλους χειρισμούς βαθιά στις γραμμές αποχέτευσης, ώστε οι υδραυλικοί να μπορούν να βρουν ή να εντοπίσουν προβλήματα όπως τα ακόλουθα: 

 • Σωλήνες που έχουν ραγίσει, φθαρεί ή έχουν διαρροή.
 • Αποφράξεις σωλήνων αποχέτευσης (που προκαλούνται από συσσωρευμένο λίπος, ξένα αντικείμενα, ρίζες δέντρων κ.λπ.)
 • Αποσπασμένοι ή κακώς ευθυγραμμισμένοι σωλήνες.

Μια επιθεώρηση κάμερας αποχέτευσης μπορεί να γίνει τόσο σε κατοικίες όσο και σε εμπορικά ακίνητα. Εκτός από τη διάγνωση ενεργών προβλημάτων, αυτή η αποχετευτική υπηρεσία μπορεί επίσης να βρει μικρότερα προβλήματα που θα μπορούσαν να επιδεινωθούν με την πάροδο του χρόνου.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ με τη χρήση πιεστικών υδροβολής

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ με τη χρήση πιεστικών υδροβολής

Η υδροβολή είναι μια οικολογική διαδικασία που χρησιμοποιεί νερό υψηλής πίεσης για να αποφράξει ή/και να καθαρίσει τους σωλήνες σας. Είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για τον καθαρισμό όλων των αποχετεύσεων, και ιδιαίτερα στις δύσκολα περιοχές οι οποίες είναι σε βαθύτερα σημεία της αποχετευτικής σας γραμμής. Παρακάτω είναι μερικά απλά βήματα για να καταλάβετε πώς λειτουργεί πραγματικά ο μηχανισμός πιεστικού υδροβολής:

 • Επιθεώρηση. Το πρώτο βήμα είναι η επιθεώρηση. Ο τεχνικός μας θα κοιτάξει γύρω από το σπίτι ή το γραφείο σας για να δει αν υπάρχουν σωλήνες που χρειάζονται προσοχή. Θα ελέγξει επίσης τη θέση της παγίδας αποστράγγισης και θα βεβαιωθεί ότι δεν είναι φραγμένη με συντρίμμια ή λάσπη.
 • Ρύθμιση εξοπλισμού. Το δεύτερο βήμα είναι η ρύθμιση του εξοπλισμού. Οι υδροβολείς χρησιμοποιούν έναν εύκαμπτο σωλήνα που συνοδεύεται από έναν προσαρμογέα για να προσαρμόζεται στον σωλήνα που καθαρίζουν, μαζί με ένα εξάρτημα για τον εύκαμπτο σωλήνα που συνδέεται στη μηχανή εκτόξευσης. Ορισμένοι μηχανισμοί χρησιμοποιούν πεπιεσμένο αέρα αντί για νερό για να βοηθήσουν στην απομάκρυνση των υπολειμμάτων στους σωλήνες, αλλά η πιο κοινή μέθοδος βασίζεται μόνο στο νερό υψηλής πίεσης.
 • Καθαρισμός υψηλής πίεσης. Το πιεστικό υδροβολής χρησιμοποιεί ένα ρεύμα υψηλής πίεσης νερού για να καθαρίσει τους σωλήνες σας. Το νερό ωθείται στον σωλήνα, ο οποίος καθαρίζει όλο το πουρί που έχει συσσωρευτεί μέσα του. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε είδους σωλήνα που έχετε στο σπίτι σας.

Αυτή η μέθοδος είναι τόσο αποτελεσματική επειδή χρησιμοποιεί υψηλή πίεση για να απομακρύνει τα συντρίμμια και τη βρωμιά από το εσωτερικό των τοιχωμάτων του σωλήνα. Στην πραγματικότητα, η υδροβολή μπορεί να αφαιρέσει έως και το 90% του υλικού από τους σωλήνες σας! Αυτό σημαίνει ότι όχι μόνο θα έχετε μία καθαρή αποχέτευση, αλλά θα σας βοηθήσει επίσης να μειώσετε την πιθανότητα να έχετε προβλήματα με βουλώματα ή υπερχειλίσεις αργότερα.

Η διαδικασία υδροβολής επαναλαμβάνεται όσο χρειάζεται για να διασφαλιστεί ο ενδελεχής καθαρισμός ολόκληρου του σωλήνα. Ο τεχνικός μπορεί να ρυθμίσει την πίεση του νερού και τον τύπο του ακροφυσίου με βάση τις συγκεκριμένες απαιτήσεις της εργασίας καθαρισμού.

Καθαρισμός και ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ Αποχέτευσης στη ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ

Καθαρισμός και ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ Αποχέτευσης στη ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ

Ο καθαρισμός αποχέτευσης είναι ο καθαρισμός του αποχετευτικού συστήματος του σπιτιού ή του γραφείου σας από κάθε είδους σκουπίδια που μπορεί να προκαλέσουν εμφράξεις. Αυτά τα συντρίμμια περιλαμβάνουν σκουπίδια, βρωμιά, λίπος, φύλλα, άμμο, κουρέλια και άλλα που μπορεί να εμποδίσουν τα λύματα και τα όμβρια ύδατα να ρέουν σωστά στην αποχέτευση.

Το αποχετευτικό σύστημα πρέπει να είναι απαλλαγμένο από οποιοδήποτε εμπόδιο για τη μεταφορά λυμάτων από σπίτια, εμπορικά κτίρια και άλλες βιομηχανίες προς την εγκατάσταση επεξεργασίας λυμάτων για τη σωστή διάθεση.

Δυστυχώς, το να μαζεύετε και να πετάτε το βρώμικο νερό από το σπίτι σας δεν είναι τόσο απλό. Τα λύματα περιέχουν επιβλαβή βακτήρια και άλλες ουσίες, όπως επικίνδυνες χημικές ουσίες, που μπορούν να καταστρέψουν το περιβάλλον όταν απορρίπτονται ακατάλληλα. Το χειρότερο είναι όταν αυτές οι ουσίες έρχονται σε επαφή με άλλους ανθρώπους.

Επομένως, το αποχετευτικό σας σύστημα πρέπει να είναι σε καλή κατάσταση για να λειτουργεί καλά. Και για αυτό απαιτείται συντήρηση αποχέτευσης, τακτικός καθαρισμός και έγκαιρη επισκευή της αποχέτευσης.

Πρόγραμμα Προληπτικής Συντήρησης

Η τήρηση ενός προγράμματος προληπτικής συντήρησης για το σπίτι σας μπορεί να διασφαλίσει ότι έχετε το έλεγχο και τη δυνατότητα να παρατηρήσετε τυχόν αλλαγές στην κανονικότητα. Προγραμματίστε μια πρόχειρη επιθεώρηση που θα κάνετε μόνοι σας, ώστε να μπορείτε εύκολα να εντοπίσετε εάν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το αποχετευτικό σύστημα του σπιτιού σας προτού γίνει σημαντικό ζήτημα. Αυτό θα πρέπει επίσης να περιλαμβάνει και έλεγχο στο εξωτερικό της ιδιοκτησίας σας, επειδή ορισμένα προβλήματα αποχέτευσης δεν μπορούν να εντοπιστούν από το εσωτερικό του σπιτιού.

Απολυμάνσεις στη Βουλιαγμένη

Απολυμάνσεις στη Βουλιαγμένη

Αναλαμβάνουμε να απολυμάνουμε το χώρο σας από κατσαρίδες, κουνούπια, κοριούς και οποιοδήποτε άλλο παράσιτο σας ταλαιπωρεί όπως επίσης πραγματοποιούμε απολύμανση και για μικρόβια αλλά και μυοκτονίες. Για τις απολυμάνσεις χρησιμοποιούμε σύγχρονες μεθόδους και φάρμακα. Καταπολεμάμε ριζικά την παρουσία των παρασίτων σύμφωνα με τις αυστηρές προδιαγραφές του Υπουργείου Γεωργικής Ανάπτυξης. Με τον ασφαλέστερο τρόπο για την υγεία σας και την προστασία του περιβάλλοντος. Η εταιρία μας συνεργάζεται με πιστοποιημένους γεωπόνους και εφαρμόζει ολοκληρωμένα προγράμματα Απολύμανσης-Απεντόμωσης–Μυοκτονίας.

Απολύμανση για κατσαρίδες

Παρέχουμε εξαιρετικές υπηρεσίες απολύμανσης και ελέγχου για τις κατσαρίδες στους πελάτες μας ώστε να τους δώσουμε πλήρη ανακούφιση. Σε αυτή τη θεραπεία απολύμανσης, χρησιμοποιούμε το ειδικό gel μέσα στις κουζίνες, τις τουαλέτες, τα μπάνια και τα υπνοδωμάτια για κατσαρίδες. Αυτή το τζελ λειτουργεί αποτελεσματικά, καθώς εάν τροφοδοτηθεί με αυτό μία κατσαρίδα, το τζελ χρησιμοποιείται για να σκοτώσει τουλάχιστον 40 άλλες κατσαρίδες μέσω της πτώσης του νεκρού σώματος, επειδή οι κατσαρίδες είναι κανιβαλιστικές και τρώνε το νεκρό σώμα των άλλων. Καθώς οι κατσαρίδες δεν είναι τα κοινωνικά έντομα όπως τα μυρμήγκια και οι τερμίτες, δεν παίρνουν το δόλωμα τους πίσω για να ταΐσουν τους νέους. Η συνολική εκτίμηση αυτού του γεγονότος μας επιτρέπει να επιταχύνουμε τη διαδικασία καταπολέμησης των κατσαρίδων.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – Εργασίες

Εξυπηρετούμε καθημερινά τη Βουλιαγμένη και τις παρακάτω περιοχές:

Πληροφορίες περιοχής Βουλιαγμένης

Η Βουλιαγμένη είναι προάστιο στα νότια της Αθήνας, που απέχει 17 χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας. Είναι χτισμένη στα παράλια του Σαρωνικού. Μαζί με τη νησίδα Φλέβες (ιδιοκτησία Υπουργείου Αμύνης) αποτελούν τη Δημοτική Ενότητα Βουλιαγμένης του Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης. Σύμφωνα με την απογραφή του 2021 από την ΕΛ.ΣΤΑΤ, ο μόνιμος πληθυσμός της ανέρχεται σε 4.332 κατοίκους. Οφείλει το όνομά της στην ομώνυμη λίμνη που δημιουργήθηκε από καθίζηση του εδάφους (εκεί παραπέμπει και το όνομά της) στο μακρινό παρελθόν. Η περιοχή στην οποία απλώνεται ο οικισμός περιλαμβάνει μία μεγάλη και δαντελωτή παραλιακή ζώνη, στην οποία σχηματίζονται και οι χερσόνησοι του Μικρού & Μεγάλου Καβουρίου. Αποτελεί μία από τις ακριβότερες περιοχές στην Ελλάδα.