ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΡΩΠΙ

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ - ΑΝΤΛΗΣΕΙΣ - ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ - ΚΑΜΕΡΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ – 210 603 20 20

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ. Βρισκόμαστε στα Γλυκά Νερά πάρα πολλά χρόνια και φροντίζουμε να σας εξυπηρετούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η τεχνική μας ομάδα είναι ικανή να διαχειριστεί με προσοχή κάθε εργασία απόφραξης από την αρχή μέχρι το τέλος. Τα συνεργεία μας κινούνται και εξυπηρετούν όλη την Ανατολική Αττική και τα Μεσόγεια, 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα. Από τη στιγμή που θα επικοινωνήσετε μαζί μας, στόχος μας είναι να είμαστε κοντά σας, στο συντομότερο, δυνατό, χρονικό διάστημα.

ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

Χρησιμοποιούμε κάμερες απόφραξεις σε μια σειρά από τις υπηρεσίες ελέγχου μας, για τον αποτελεσματικό εντοπισμό, την αξιολόγηση και τη διάγνωση των προβλημάτων των συστημάτων της αποχέτευσης.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ με αποτέλεσμα στα ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ

Στις Αποφράξεις στα Γλυκά Νερά δεσμευόμαστε για την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών σε όλη την περιοχή των Γλυκών Νερών ενώ είμαστε επίσης σε θέση να παρέχουμε μια προγραμματισμένη υπηρεσία και στις γύρω περιοχές. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Όταν μια βουλωμένη αποχέτευση παρουσιάζεται στο σπίτι σας, γνωρίζουμε πόσο ενοχλητικό μπορεί να είναι στην καθημερινή σας ρουτίνα. Μπορεί να σας καθυστερήσει από την εργασία ή το σχολείο, ή ακόμη και να σας κρατήσει μακρυά από άλλες εργασίες που πρέπει να γίνουν. Σας διασφαλίζουμε ότι οι τεχνικοί μας θα είναι στην ώρα τους και όσο το δυνατόν συντομότερα.

Σας προσφέρουμε ακόμη και 24ωρη εξυπηρέτηση σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης. Τηλεφωνήστε μας στο: 210 6032020

Η ομάδα μας για ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ στα ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ θα είναι εκεί για να σας βοηθήσει

Ο κύριος στόχος μας για τις ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ στα ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ είναι να παρέχουμε όχι μόνο την αποτελεσματική εξυπηρέτηση των πελατών της, αλλά και να προσφέρουμε μια εμπειρία κομψότητας και πολυτέλειας. Οι τεχνικοί μας σας παρέχουν πλήρεις υπηρεσίες ενώ θα βρείτε τον χώρο σας, μετά την ολοκλήρωση της εργασίας, πεντακάθαρο.

Μια αποχέτευση μπορεί να βουλώσει από πάρα πολλές αιτίες. Διάφορα είδη υλικών μπορεί να προκαλέσουν το φράξιμο συμπεριλαμβανομένων μαλλιών, οδοντόκρεμας, τροφίμων, χαρτιού τουαλέτας, λιπών, ακόμη και παιδικών παιχνιδιών.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ

Καθαρισμός και Αποφράξεις Αποχέτευσης στα Γλυκά Νερά

Η αποχέτευση είναι από τα πιο σημαντικά συστήματα σε ένα κτίριο. Ο ρόλος της είναι η απομάκρυνση όλων των λυμάτων ενός νοικοκυριού προκειμένου να λειτουργούν σωστά όλα τα είδη υγιεινής και να έχουμε πάντα καθαρό νερό. Το μπλοκάρισμα της είναι κάτι που μπορεί να το αντιμετωπίσουμε πάρα πολλές φορές και είναι απόλυτα λογικό. Αρκετά συχνά παίζει ρόλο η δομή της αποχέτευσης και άλλες φορές η παλαιότητά του. Τον πιο μεγάλο όμως ρόλο παίζει ο μεγάλος όγκος από αντικείμενα που αφήνουμε να περάσουν μέσα από τα σιφόνια και να καταλήξουν στην αποχέτευση. Υπάρχουν βέβαια πάντα πιθανότητες ένα πρόβλημα στην αποχέτευση να οφείλεται σε σπασμένους ή κατεστραμμένους σωλήνες και σε διαρροή.
Πετάξτε όλα τα επικίνδυνα καθαριστικά απόφραξης. Σας παρέχουμε επαγγελματικό καθαρισμό με τρόπο που είναι απόλυτα ασφαλής και ακόμα πιο αποτελεσματικός.

Καθαρίζουμε εντελώς τους σωλήνες σας, έτσι ώστε να λειτουργούν πάντοτε με ασφάλεια και χωρίς προβλήματα.

Τα περισσότερα μπλοκαρίσματα στις αποχετεύσεις του σπιτιού προέρχονται από λίπη, έλαια και τρίχες. Όταν αυτά τα φράγματα είναι επιφανειακά, οι ιδιοκτήτες τείνουν να τους καθαρίσουν χρησιμοποιώντας φθηνά, χημικά, καθαριστικά απόφραξης. Αυτά τα καθαριστικά δρουν συνήθως γρήγορα, αλλά δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν μεγάλα βουλώματα. Έτσι, θα αφήσουν πίσω το λίπος και τα έλαια. Επιπλέον, είναι αρκετά καυστικά και είναι πιθανό να αρχίσουν να διαβρώνουν τους σωλήνες και να μην αποστραγγίζουν το νερό καθώς λειτουργούν.

Εκτενής καθαρισμός αποχετεύσεων στα Γλυκά Νερά

Χρησιμοποιούμε τον κατάλληλο εξοπλισμό για τον γρήγορο και ασφαλή καθαρισμό της αποχέτευσης. Χρησιμοποιώντας μόνο τον επαγγελματικό μας εξοπλισμό, συμπεριλαμβανομένων των αποχετευτικών συστημάτων για τις μεγάλες γραμμές, τα ηλεκτροκίνητα, τα περιστροφικά μηχανήματα και τα πιεστικά υδροβολής, είμαστε σε θέση να επαναφέρουμε το σύστημα αποχέτευσης στην κανονική του λειτουργία. Αν αντιμετωπίζετε μπλοκαρίσματα στο νιπτήρα, το ντους ή το σύστημα αποχέτευσης, έχουμε τα εργαλεία και την εμπειρία για να τα ξεβουλώσουμε γρήγορα και αποτελεσματικά. Προσφέρουμε υπηρεσίες την ίδια κιόλας ημέρα καθώς και εγγυήσεις οριστικής λύσης κάθε προβλήματος αποχετευτικών δικτύων.

Οι έμπειροι τεχνικοί μας εκπαιδεύονται  πάντα για να σας προσφέρουν την καλύτερη εξυπηρέτηση σε μια δύσκολη κατάσταση. Είτε πρόκειται για πλημμύρες, λόγω μιας φραγμένης γραμμής αποχέτευσης, είτε απλώς για μια απλή βουλωμένη τουαλέτα, είμαστε διαθέσιμοι 24 ώρες την ημέρα. Η ομάδα των τεχνικών μας δέχεται μια αυστηρή διαδικασία πρόσληψης που περιλαμβάνει ολοκληρωμένη εκπαίδευση και εξειδίκευση.

Γιατί ο τακτικός καθαρισμός είναι πολύ σημαντικός

Από τις πιο σημαντικές υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι σίγουρα ο καθαρισμός της αποχέτευσης. Καθημερινά οι σωλήνες της  αποχέτευσης επιβαρύνονται από διάφορα υλικά. Οργανικά λύματα, σαπούνια, τρίχες, λίπη, λάδια, χαρτιά, μωρομάντηλα, πάνες, γόπες από τσιγάρα, είναι κάποια από αυτά. Είναι πολύ βασικό να διατηρούνται όλα τα συστήματα της αποχέτευσης καθαρά ώστε να λειτουργούν πάντοτε σωστά. Με τα μηχανήματα υδροβολής εξασφαλίζουμε την απόλυτη καθαριότητα σε σωλήνες, σιφώνια, υδρορροές και φρεάτια.

Ο μόνος τρόπος για να λειτουργεί πάντα σωστά η αποχέτευση είναι η τακτική συντήρησή της. Πρόκειται σίγουρα για μια προαιρετική εφαρμογή που όμως έχει γλιτώσει πολλές κτιριακές εγκαταστάσεις από σοβαρότερα προβλήματα. Στην τακτική συντήρηση εστιάζουμε περισσότερο σε σημεία τα οποία είχαν δώσει βλάβες στο παρελθόν ενώ μας δίνεται η δυνατότητα να ανακαλύψουμε και καινούρια. Η συντήρηση είναι η καλύτερη μέθοδος πρόληψης αφού είμαστε σε θέση να μηδενίσουμε τις πιθανότητες μιας μελλοντικής βλάβης στην αποχέτευση. Σε κάθε περίπτωση σας κρατάμε ενήμερους για την τρέχουσα κατάσταση του δικτύου σας. Έτσι, φροντίζουμε να έχετε πάντα τον πλήρη έλεγχό του. Η εταιρεία μας σας προσφέρει οικονομικά συμβόλαια, μηνιαία, τρίμηνα ή και εξάμηνα. Το ποιό θα επιλέξετε έχει να κάνει με την κατάσταση του δικτύου σας και το πόσο συχνά σας βγάζει πρόβλημα.

Προληπτικός καθαρισμός αποχέτευσης

Προσφέρουμε τακτικές υπηρεσίες καθαρισμού καθώς και υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης στην περιοχή των Γλυκών Νερών, της Ανατολικής Αττικής και στα Μεσόγεια. ‘Όλοι οι τεχνικοί μας εκτελούν καθαρισμούς και αποφράξεις αποχέτευσης γρήγορα, σε ανταγωνιστικές τιμές – και με την καλύτερη εξυπηρέτηση. Εάν έχετε έναν βουλωμένο ή φραγμένο σωλήνα αποχέτευσης, η αποτελεσματική διαδικασία επιθεώρησης σωλήνων μας, θα αποκαταστήσει τη ροή του νερού σε χρόνο μηδέν. Προσφέρουμε επίσης συντήρηση αποχετευτικών δικτύων για να διασφαλίσετε ότι ολόκληρο το σύστημα των εγκαταστάσεων σας λειτουργεί με τη μέγιστη απόδοση και δεν κινδυνεύει να βουλώσει ανά πάσα ώρα και στιγμή.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ σατ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ με τη χρήση πιεστικών υδροβολής

Με την υδροβολή δεν υπάρχουν καυστικά χημικά. Τα ακροφύσια των μηχανημάτων εκτοξεύουν νερό με πολύ υψηλή πίεση και διασπούν το φράγμα με ασφάλεια, χωρίς να κινδυνεύει από  βλάβες στο σύστημά σας ή να προκληθούν καταστροφές από τις σκληρές χημικές ουσίες. Η μέθοδος της υδροβολής είναι ασφαλής για τις αποχετεύσεις, τους σωλήνες, τα φρεάτια και  όλα αυτά τα  συστήματα καθώς αποτελεί την ασφαλέστερη επιλογή καθαρισμού για τις εγκαταστάσεις και το περιβάλλον. Τέλος, καλό είναι να γνωρίζετε ότι τα αποφρακτικά σκευάσματα του εμπορίου είναι πολύ πιθανό να καταφέρουν να σας δώσουν μόνο μια προσωρινή λύση.

Η εταιρεία μας  αναλαμβάνει παντός είδους αποφράξεις σε ολόκληρη την περιοχή σας. Με τα κατάλληλα μέσα, την υποδομή και με εφαρμογές οικολογικών και μόνο μεθόδων, δίνουμε λύση σε κάθε πρόβλημα το οποίο σχετίζεται με την αποχέτευση. Το κόστος της κάθε απόφραξης είναι πάντοτε πολύ οικονομικό αν το συγκρίνετε με τις ποιοτικές μας υπηρεσίες. Επιπλέον έχουμε τη δυνατότητα να εξυπηρετούμε οποιονδήποτε χώρο, δηλαδή ερχόμαστε όπου κι αν βρίσκεστε. Αναλαμβάνουμε εκτός από οικίες, κάθε επαγγελματικό χώρο αλλά και σχολεία, νοσοκομεία, στρατόπεδα, εργοστάσια, βιοτεχνίες, δημόσια κτίρια και οπουδήποτε αλλού μας χρειάζεστε. Σεβόμαστε πάντοτε το χώρο σας και φροντίζουμε με το τέλος κάθε εργασίας  να σας τον παραδώσουμε καθαρό, λειτουργικό και σε άριστη κατάσταση.

Αποφράξεις Κορωπί - ΚΑΜΕΡΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

Αποφράξεις με κάμερα στα ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ

Πιθανόν η πιο σημαντική εξέλιξη στον κόσμο των αποχετεύσεων στην εποχή μας, είναι η δυνατότητα που έχουμε να επιθεωρούμε τα συστήματα αποχέτευσης στο εσωτερικό τους, χρησιμοποιώντας εξοπλισμό απόφραξης με κάμερα. Υπάρχουν τα προφανή οφέλη, όπως είναι ο εντοπισμός των ελαττωμάτων και των φθορών στις σωληνώσεις αλλά χρησιμοποιείται και ως ένα εργαλείο συντήρησης και παρακολούθησης του δικτύου αποχέτευσης.

Ως εξειδικευμένη εταιρεία στις αποχετεύσεις και στην διάγνωση με κάμερα, πραγματοποιούμε αποφράξεις με κάμερα όπου εντοπίζουμε όλα τα τυχόν προβλήματα ενώ παράλληλα ενημερώνουμε όλους τους ιδιοκτήτες για την κατάστασή της. Τέλος τους συμβουλεύουμε για το τι πρέπει να κάνουν ώστε να πετύχουν και την επιδιόρθωσή της σε περίπτωση που οι σωληνώσεις έχουν βλάβες ή μεγάλες φθορές.

Απολυμάνσεις στη Βάρη

Απολυμάνσεις στα ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ

Από το σύνολο των υπηρεσιών μας δεν θα μπορούσε να λείπει φυσικά η απολύμανση. Τι σημαίνει αυτό; Αυτό σημαίνει ότι αν έρθουμε για να σας κάνουμε απόφραξη σε κάποιο φρεάτιο και διαπιστώσουμε μεγάλο πληθυσμό από κατσαρίδες ή ποντίκια, θα φροντίσουμε να σας απαλλάξουμε και από αυτά. Με τα πιο σύγχρονα, εγκεκριμένα και ακίνδυνα σκευάσματα, όλα τα παράσιτα θα αποτελέσουν παρελθόν. Καλέστε μας για κάθε είδους παράσιτο και έντομο που σας δυσκολεύει τη ζωή. Εκτός από κατσαρίδες και τρωκτικά, αντιμετωπίζουμε και εξοντώνουμε κοριούς, ψύλλους, μυρμήγκια, ιούς και μικρόβια ενώ συμβάλλουμε αποτελεσματικά ώστε να μειωθεί σημαντικά ο πληθυσμός των κουνουπιών.

Καλύπτουμε την περιοχή σας και τα γύρω προάστια σε ελάχιστο χρόνο

Καλέστε μας όπου κι αν είστε, όποιο κι αν είναι το πρόβλημα. Η άμεση ανταπόκρισή μας είναι γεγονός και κάτι για το οποίο έχουμε πάρα πολύ καλή φήμη. Συμπληρώνει ιδανικά όλες τις ποιοτικές υπηρεσίες αποφράξεων που σας παρέχουμε. Ο στόλος μας άρτια εξοπλισμένος έχει ένα και μόνο σκοπό. Να σας εξυπηρετήσει όσο καλύτερα μπορεί και να σας κάνει πελάτες μας για πάντα! Γιατί η σωστή λειτουργία των σωληνώσεων της αποχέτευσής σας, σας εξασφαλίζει την μακροζωία των εγκαταστάσεων σας.

Εξυπηρετούμε καθημερινά τα Γλυκά Νερά και τις παρακάτω περιοχές:

Πληροφορίες περιοχής Γλυκά Νερά

Τα Γλυκά Νερά (παλαιότερα Λυκάνουρα) στην αρχαιότητα αποτελούσαν έκταση του Αρχαίου Αθηναϊκού Δήμου Παλλήνης της Αντιοχίδος φυλής, που απλωνόταν στις βορειοανατολικές πλαγιές του Υμηττού. Σήμερα συνιστούν σύγχρονο και αναπτυσσόμενο προάστιο της Βόρειας Μεσογαίας και ταυτόχρονα πέρασμα προς το Λεκανοπέδιο των Αθηνών.

Από τον 5ο αι. π.Χ. και μέχρι την ρωμαϊκή κατάκτηση ευρήματα που έρχονται στο φως στην περιοχή μαρτυρούν διαρκή εποικισμό. Σε πρόσφατες ανασκαφές δε σε προϊστορικό νεκροταφείο που εντοπίζεται στο λόφο Φούρεσι, αποκαλύπτονται μυκηναϊκά ειδώλια που ανάγονται στο 1.400 π.Χ. Επιπλέον, τα ερείπια παλαιοχριστιανικού ναού μαρτυρούν την πρώιμη οργάνωση χριστιανικής κοινότητας.

Τα Γλυκά Νερά συνδέονται με την υπόλοιπη Αθήνα και την Ανατολική Αττική μέσω των Λεωφόρων Λαυρίου, Σπάτων και Μαραθώνος. Αποτελούν ιδιαιτέρως προνομιούχο περιοχή με τη σύνδεσή τους με την Περιφερειακή Υμηττού, την Αττική Οδό και το Μετρό. Επίσης, συνδέονται  και με τον Προαστιακό μέσω των Σταθμών “Δουκίσσης Πλακεντίας” και “Κάντζα”.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ – Χρήσιμα links