ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΡΩΠΙ

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ - ΑΝΤΛΗΣΕΙΣ - ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ - ΚΑΜΕΡΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΑΓΟΝΗΣΙ – 210 603 20 20

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΑΓΟΝΗΣΙ. Έχετε προβλήματα στο αποχετευτικό σας δίκτυο στο Λαγονήσι και τις γύρω περιοχές; Η πιο σίγουρη και αξιόπιστη λύση είμαστε εμείς. Με παρουσία στο χώρο πάνω από 5 δεκαετίες. Παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας τόσο σε κατοικίες, όσο και σε επαγγελματικούς χώρους, με απόλυτη συνέπεια και επαγγελματισμό. Διαθέτουμε εξοπλισμό άριστης τεχνολογίας που χρησιμοποιείται από εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό και εφαρμόζουμε υπηρεσίες αποτελεσματικές και υψηλού επιπέδου.

ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

Χρησιμοποιούμε κάμερες απόφραξεις σε μια σειρά από τις υπηρεσίες ελέγχου μας, για τον αποτελεσματικό εντοπισμό, την αξιολόγηση και τη διάγνωση των προβλημάτων των συστημάτων της αποχέτευσης.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΕΓΓΥΗΜΕΝΕΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙ

Αναλαμβάνουμε παντός είδους αποφράξεις σε ολόκληρη την περιοχή σας. Με τα κατάλληλα μέσα, την υποδομή και με εφαρμογές οικολογικών και μόνο μεθόδων, δίνουμε λύση σε κάθε πρόβλημα το οποίο σχετίζεται με την αποχέτευση. Το κόστος της κάθε απόφραξης είναι πάντοτε πολύ οικονομικό αν το συγκρίνετε με τις ποιοτικές μας υπηρεσίες. Μια καλή απόφραξη μπορεί να σας γλυτώσει από ενδεχόμενες βλάβες άρα και περαιτέρω έξοδα. Είμαστε σε θέση να εξυπηρετούμε οποιονδήποτε χώρο. Ερχόμαστε όπου κι αν βρίσκεστε. Αναλαμβάνουμε εκτός από οικίες, κάθε επαγγελματικό χώρο αλλά και σχολεία, νοσοκομεία, στρατόπεδα, εργοστάσια, βιοτεχνίες, δημόσια κτίρια και οπουδήποτε αλλού μας χρειάζεστε. Σεβόμαστε πάντοτε το χώρο σας και φροντίζουμε με το τέλος κάθε εργασίας  να σας τον παραδώσουμε καθαρό, λειτουργικό και σε άριστη κατάσταση.

Ο κατάλληλος εξοπλισμός και η εμπειρία μας είναι τα βασικά συστατικά της επιτυχίας μας. Ο συνδυασμός και των δύο σας δίνει άριστα αποτελέσματα για τον γρήγορο και ασφαλή καθαρισμό της αποχέτευσης. Χρησιμοποιώντας μόνο τον επαγγελματικό μας εξοπλισμό, συμπεριλαμβανομένων των αποφρακτικών  συστημάτων για τις μεγάλες γραμμές, τα ηλεκτροκίνητα, τα περιστροφικά μηχανήματα και τα πιεστικά υδροβολής, είμαστε σε θέση να επαναφέρουμε το σύστημα αποχέτευσης στην κανονική του λειτουργία. Αν αντιμετωπίζετε μπλοκαρίσματα στο νιπτήρα, τη μπανιέρα, την τουαλέτα ή το σύστημα αποχέτευσης, θα σας τα ξεβουλώσουμε γρήγορα και αποτελεσματικά. Επειδή ένα φράξιμο δεν αναβάλλεται, προσφέρουμε υπηρεσίες την ίδια κιόλας ημέρα μαζί με τις εγγυήσεις οριστικής λύσης κάθε προβλήματος αποχετευτικών δικτύων.

Οι έμπειροι τεχνικοί μας εκπαιδεύονται για να σας προσφέρουν την καλύτερη εξυπηρέτηση σε μια δύσκολη κατάσταση. Είτε πρόκειται για πλημμύρες, λόγω μιας φραγμένης γραμμής αποχέτευσης, είτε απλώς για μια απλή βουλωμένη τουαλέτα, είμαστε διαθέσιμοι 24 ώρες την ημέρα. Η ομάδα των τεχνικών μας δέχεται μια αυστηρή διαδικασία πρόσληψης η οποία περιλαμβάνει ολοκληρωμένη εκπαίδευση και εξειδίκευση.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ στο ΛΑΓΟΝΗΣΙ με τη χρήση πιεστικών υδροβολής

Η μέθοδος της υδροβολής με υψηλή πίεση νερού μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να καθαρίσει τις πραγματικά δύσκολες περιπτώσεις αποφράξεων.

Τα πιεστικά μηχανήματά μας λειτουργούν κατά μήκος της γραμμής των σωληνώσεων της αποχέτευσης ψεκάζοντας περιμετρικά, με μεγάλη πίεση νερού στα τοιχώματα των σωλήνων. Έτσι, απομακρύνουν και τα πιο δύσκολα εμπόδια που συναντούν, καθαρίζοντας, ταυτόχρονα, αποτελεσματικά το εσωτερικό του αποχετευτικού δικτύου.

Οι κύριες γραμμές της αποχέτευσης και οι γραμμές της κουζίνας και της τουαλέτας μπορεί να επηρεάζονται σε μεγάλο βαθμό από  ρίζες, λιπαρές ουσίες και πουριά. Αν αντιμετωπίζετε επαναλαμβανόμενο πρόβλημα σε αυτές τις γραμμές,η υψηλή πίεση της υδροβολής θα διώξει τις συσσωρευμένες αυτές μάζες και θα καθαρίσει όλες αυτές τις γραμμές. Αν υπάρχει κάποια βλάβη στη γραμμή, οι τεχνικοί μας θα αποφασίσουν αν μια επιθεώρηση με ψηφιακή κάμερα είναι κατάλληλη για την περίπτωσή σας. Τηλεφωνήστε μας σήμερα στο 210. 6032020

Αυτή η διαδικασία υδροβολής είναι πολύ αποτελεσματική και για τον καθαρισμό ριζών και για την εφαρμογή μιας προληπτικής συντήρησης. Έχουμε την κατάλληλη εμπειρία ώστε να καθαριστούν όλες τις ταλαιπωρημένες αποχετεύσεις, από τους ειδικά εκπαιδευμένους τεχνικούς μας.

Αποφράξεις Κορωπί - ΚΑΜΕΡΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ με κάμερα στο ΛΑΓΟΝΗΣΙ

Πιθανόν η πιο σημαντική εξέλιξη στον κόσμο των αποχετεύσεων στην εποχή μας, είναι η δυνατότητα που έχουμε να επιθεωρούμε τα συστήματα αποχέτευσης στο εσωτερικό τους, χρησιμοποιώντας εξοπλισμό απόφραξης με κάμερα. Υπάρχουν τα προφανή οφέλη, όπως είναι ο εντοπισμός των ελαττωμάτων και των φθορών στις σωληνώσεις αλλά χρησιμοποιείται και ως ένα εργαλείο συντήρησης και παρακολούθησης του δικτύου αποχέτευσης.

Χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας βίντεο σας παρέχουμε ειδικές έγχρωμες ψηφιακές κάμερες για την επιθεώρηση των σωληνώσεων της γραμμής της αποχέτευσης σας. Αυτή η μοναδική  μέθοδος μας επιτρέπει να δούμε τι ακριβώς προκαλεί το πρόβλημα. Επίσης η κάμερα μας δίνει τη δυνατότητα να εντοπίσουμε με ακρίβεια τα προβλήματα και να τα διαγνώσουμε ώστε να προσδιορίσουμε τον τρόπο της άμεσης αντιμετώπισής του αποχετευτικού δικτύου. Τέλος, μπορούμε να σας παρέχουμε μια αναλυτική έκθεση σε ψηφιακή μορφή μέσα σε μια μονάδα USB αν μας ζητηθεί κατά τη στιγμή της υπηρεσίας.

Είμαστε εξειδικευμένοι στις αποχετεύσεις και στην απόφραξη με κάμερα, πραγματοποιούμε αποφράξεις με κάμερα όπου εντοπίζει  τυχόν σοβαρότερα προβλήματα αποχέτευσης ενώ παράλληλα ενημερώνονται οι ιδιοκτήτες για την κατάστασή της. Επίσης με γνώμονα την εμπειρία μας, σας συμβουλεύουμε για το τι πρέπει να κάνετε για την βέλτιστη επιδιόρθωσή της. Είναι μια πολύ σημαντική υπηρεσία μόνο και μόνο επειδή μπορείτε να ξέρετε την ακριβή κατάσταση του δικτύου σας.

Καθαρισμός και Αποφράξεις Αποχέτευσης

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ και ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ αποχετεύσεων στο ΛΑΓΟΝΗΣΙ

Για τις Αποφράξεις στο Λαγονήσι σας προσφέρουμε τακτικές υπηρεσίες καθαρισμού καθώς και υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης σε όλη την περιοχή, στην Ανατολική Αττική και στα Μεσόγεια. ‘Όλοι οι τεχνικοί μας εκτελούν καθαρισμούς και αποφράξεις αποχέτευσης γρήγορα, σε ανταγωνιστικές τιμές – και με την καλύτερη εξυπηρέτηση. Εάν έχετε έναν βουλωμένο ή φραγμένο σωλήνα αποχέτευσης, η αποτελεσματική διαδικασία επιθεώρησης σωλήνων μας, θα αποκαταστήσει τη ροή του νερού σε χρόνο μηδέν. Με τον καθαρισμό της αποχέτευσης έχετε πάντοτε τον πλήρη έλεγχό της και προλαβαίνετε πιθανά προβλήματα και δυσάρεστες καταστάσεις. Επιπλέον δεν έχετε να αντιμετωπίσετε άσχημες οσμές οι οποίες αναδύονται μέσα από σιφώνια και οι χώροι σας είναι πάντοτε καθαροί.

Καθαρισμός της αποχέτευσης από λίπη και πουριά

Είμαστε η νούμερο ένα επιλογή σας όταν πρόκειται για γρήγορη, αποτελεσματική και εμπεριστατωμένη υπηρεσία καθαρισμού και απόφραξης της αποχέτευσης. Σίγουρα είναι αρκετά δύσκολο να προβλέψετε το πότε θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε έναν βουλωμένο νεροχύτη. Είναι βέβαιο ότι κάποια στιγμή θα βρεθείτε αντιμέτωποι με μια τέτοια κατάσταση. Μην πανικοβάλλεστε και μην ανησυχείτε. Ο τακτικός καθαρισμός της αποχέτευσης απαλλάσσει σωλήνες, φρεάτια, σιφόνια και υδρορροές, από ρίζες, λίπη πουριά και ότι άλλο μπορεί να συσσωρεύεται εντός τους.

Γιατί ο τακτικός καθαρισμός είναι σημαντικός

Από τις πιο σημαντικές υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι σίγουρα ο καθαρισμός της αποχέτευσης. Καθημερινά οι σωλήνες της  αποχέτευσης επιβαρύνονται από διάφορα υλικά. Οργανικά λύματα, σαπούνια, τρίχες, λίπη, λάδια, χαρτιά, μωρομάντηλα, πάνες, γόπες από τσιγάρα, είναι κάποια από αυτά. Είναι πολύ βασικό να διατηρούνται όλα τα συστήματα της αποχέτευσης καθαρά ώστε να λειτουργούν όλα πάντοτε σωστά και στην εντέλεια. Με τα μηχανήματα υδροβολής εξασφαλίζουμε την απόλυτη καθαριότητα σε κάθε σύστημα που συνθέτει το αποχετευτικό δίκτυο.

Ο μόνος τρόπος για να λειτουργεί πάντα σωστά η αποχέτευση είναι η τακτική συντήρησή της. Πρόκειται σίγουρα για μια προαιρετική εφαρμογή που όμως έχει γλιτώσει πολλές κτιριακές εγκαταστάσεις από σοβαρότερα προβλήματα. Στην τακτική συντήρηση εστιάζουμε περισσότερο σε σημεία τα οποία είχαν δώσει βλάβες στο παρελθόν ενώ μας δίνεται η δυνατότητα να ανακαλύψουμε και κάποια καινούρια. Η συντήρηση είναι η καλύτερη μέθοδος πρόληψης αφού είμαστε σε θέση να μηδενίσουμε τις πιθανότητες μιας μελλοντικής βλάβης στην αποχέτευση. Σε κάθε περίπτωση σας κρατάμε ενήμερους για την τρέχουσα κατάσταση του δικτύου σας. Έτσι, φροντίζουμε να έχετε πάντα τον πλήρη έλεγχό του. Η εταιρεία μας σας προσφέρει οικονομικά συμβόλαια, μηνιαία, τρίμηνα ή και εξάμηνα. Το ποιο θα επιλέξετε έχει να κάνει με την κατάσταση του δικτύου σας και το πόσο συχνά σας βγάζει πρόβλημα.

Απολυμάνσεις στη Βάρη

Απολυμάνσεις στο ΛΑΓΟΝΗΣΙ

Από το σύνολο των υπηρεσιών μας δεν θα μπορούσε να λείπει φυσικά η απολύμανση. Τι σημαίνει αυτό; Αυτό σημαίνει ότι αν έρθουμε για να σας κάνουμε απόφραξη σε κάποιο φρεάτιο και διαπιστώσουμε μεγάλο πληθυσμό από κατσαρίδες ή ποντίκια, θα φροντίσουμε να σας απαλλάξουμε και από αυτά. Με τα πιο σύγχρονα, εγκεκριμένα και ακίνδυνα σκευάσματα, όλα τα παράσιτα θα αποτελέσουν παρελθόν. Καλέστε μας για κάθε είδους παράσιτο και έντομο που σας δυσκολεύει τη ζωή. Εκτός από κατσαρίδες και τρωκτικά, αντιμετωπίζουμε και εξοντώνουμε κοριούς, ψύλλους, μυρμήγκια, ιούς και μικρόβια ενώ συμβάλλουμε αποτελεσματικά ώστε να μειωθεί σημαντικά ο πληθυσμός των κουνουπιών.

Καλύπτουμε την περιοχή σας και τα γύρω προάστια σε ελάχιστο χρόνο

Καλέστε μας όπου κι αν είστε, όποιο κι αν είναι το πρόβλημα. Η άμεση ανταπόκρισή μας είναι γεγονός και κάτι για το οποίο έχουμε πάρα πολύ καλή φήμη. Συμπληρώνει ιδανικά όλες τις ποιοτικές υπηρεσίες αποφράξεων που σας παρέχουμε. Ο στόλος μας άρτια εξοπλισμένος έχει ένα και μόνο σκοπό. Να σας εξυπηρετήσει όσο καλύτερα μπορεί και να σας κάνει πελάτες μας για πάντα! Γιατί η σωστή λειτουργία των σωληνώσεων της αποχέτευσής σας, σας εξασφαλίζει την μακροζωία των εγκαταστάσεων σας.

Όλες οι υπηρεσίες μας:

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΑΓΟΝΗΣΙ – Εργασίες

Πληροφορίες περιοχής Λαγονήσι

Το Λαγονήσι είναι παραθαλάσσια περιοχή της Αττικής. Ανήκει διοικητικά στη δημοτική κοινότητα Καλυβιών Θορικού, νότια της πόλης των Καλυβιών Θορικού της οποίας αποτελεί επίνειο και συνοικία. Αποτελούσε τον αρχαίο δήμο Θοριέων.